Община Годеч с отличие в категория „Инфраструктура и градска среда” на Годишните награди на областния управител на Софийска област за 2016 г

1371 преглеждания

Награда в категория „Инфраструктура и градска среда” в конкурса „Най-успешно работеща община през 2016 г.“ получи община Годеч на церемония по връчване  на Годишните награди на областния управител на Софийска област, г-жа Росица Иванова за 2016 г.

Церемонията се проведе в четвъртък, 22 декември от 13:00 часа в Заседателната зала на Областната администрация. Традиционно бяха връчени и наградите на най-успешните общини в Софийска област в категориите „Околна среда“, „Образование и култура“, „Социални дейности“, „Спорт и младежки дейности“ и „Община с най-голям напредък в реализиране на Национална програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради“.

Наградените и присъстващите бях поздравени и г-жа Иванова и от официалните гости на церемонията, сред които г-жа Ирена Соколова – народен представител в 43-то Народно събрание и заместник-председател на Парламентарната комисия по културата и медиите, г-жа Живка Такева-Първанова – Областен управител на област София, проф. Пенчо Гешев – ректор на НСА и проф. Лозан Митев – преподавател в НСА „Васил Левски“, г-н Христо Андреев – началник на РУО-София регион, г-н Николай Николов – Заместник областен управител на Софийска област, г-жа Мая Цанова – главен секретар на Областната администрация на Софийска област.

EspressoNews