Община Костинброд: За да се избегнат излишни опашки, свалете онлайн бланка за декларация за преминаване през КПП в областните градове (файл)

1097 преглеждания

Бланки на декларацията могат да бъдат получени и от всички кметства и кметски наместничества на територията на общината

Община Костинброд уведомява всички заинтересовани, че за да се избегнат излишни струпвания и опашки от граждани пред общините, от МВР е изготвена бланка за декларация, качена на официалния сайт на министерството.

>> МВР предоставя бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове

Тя ще служи за представяне пред контролно-пропусквателните пунктове в областните градове, които бяха изградени във връзка със заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат нови противоепидемични мерки от 21 март 2020г.

Декларация – файл за сваляне и разпечатване (.pdf)

Припомняме, че от от 0.00 часа на 21 март на входовете и изходите на областните градове са изградени контролно-пропусквателни пунктове, през които се допуска влизането и излизането на граждани само при възникнала неотложна необходимост – полагане на труд, здравословни причини или завръщане на постоянния или настоящ адрес.

Посочената декларация, с която ще може да преминавате контролно-пропусквателните пунктове ще може да получите от деловодството на община Костинброд в работно време, а в извънработно време от дежурния по община. Бланки на декларацията могат да бъдат получени и от всички кметства и кметски наместничества на територията на общината.

За обслужване на граждани за снабдяване с удостоверение за настоящ адрес или за регистрация на постоянен и настоящ адрес на територията на община Костинброд:

Необходимите документи ще откриете на сайта на община Костинброд в раздел >> Административни услуги >> Списък на услугите >> Услуги ГРАО

Вечерен час в община Костинброд, глоба до 1000 лв. за нарушение
Общинска администрация – Костинброд с ново приемно време
Кметът на Костинброд и председателят на Общинския съвет с...
Община Костинброд дезинфекцира обществените...
Община Костинброд ще работи в събота и неделя
Община Костинброд с доставки по домовете на лекарства и...

Снимка: Pixabay

ЕspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук