Община Костинброд подписа договор за изграждане на нова детска градина (снимки)

604 преглеждания

Проектът е на стойност 2 301 685, 00 лв. и предвижда изграждане на двуетажна детска градина за шест групи, две от които яслени

На 2 март 2021, в община Костинброд се подписа договор между община Костинброд и изпълнителите на новата детска градина в центъра на град Костинброд.

Официално, в присъствието на г-жа Николина Ангелкова – народен представител от София област, се подписа договор за реализирането на проект “Изграждане, пристрояване и реконструкция на детски градини и училища 2020 – 2022”, одобрен от Министерство на образованието и науката.

Проектът е на стойност 2 301 685, 00 лв. и предвижда изграждане на двуетажна детска градина за шест групи, две от които яслени.
 
Във финансирането влизат проектиране, строително-монтажни дейности, авторски надзор, обзавеждане и оборудване. Новата детска градина ще разкрие 128 нови места за деца.

След подписването на договора г-н Трайко Младенов - кмет на община Костинброд заведе на място изпълнителите и г-жа Николина Ангелкова.

На огледа на обекта присъстваха инж. Теодора Гогова и г-н Александър Ненов - заместник-кметове на община Костинброд и г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук