Община Своге актуализира Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2020 г.

764 преглеждания

Раздел І „Продажби“ и Раздел ІII „Право на строеж“ се допълват с няколко имота

Община Своге публикува няколко обявления на официалния си уебсайт, издадени от инж. Валентин Михайлов, кмет на Община Своге и съгласно Заповед №341/06.03.2020 г. обявленията са във връзка с актуализиране на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост:

"На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от Закона за местното самоуправление и местната администрация във връзка с чл. 8, ал. 1, ал. 9 и ал. 10 от Закона за общинската собственост и чл. 4, ал. 2, ал. 3 и ал. 4 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, се актуализира Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2020 г., като раздел І „Продажби“ се допълва с:

- имот – общинска собственост: място с площ от 31 кв.м., представляващо част от УПИ XV-„За озеленяване и водни площи“ в квартал 55 по подробния устройствен план на град Своге.

- имот – общинска собственост, представляващ придадено място по регулация с площ от 38,00 кв.м., попадащо в УПИ III-352, квартал 32 по подробния устройствен план на в.з. „Клисура, Говедарника и Пехчаница“, с. Владо Тричков.

- имот – общинска собственост, представляващ придадено място по регулация с площ от 28,00 кв.м., попадащо в УПИ I-123, квартал 36 по подробния устройствен план на село Миланово.

- имот - общинска собственост: място с площ от 226 кв.м., представляващо част от УПИ I-„За озеленяване“ в квартал 100 по подробния устройствен план на град Своге.

- имоти – общинска собственост, представляващи:

  1. УПИ ІV-179 „За обществено обслужване“ с площ от 400 кв.м. в квартал 32 по подробния устройствен план на село Дружево, застроен с масивна двуетажна сграда върху мазе (Кметство) със застроена площ от 103 кв.м.;
  2. УПИ VІІІ-179 „За обществено обслужване“ с площ от 1130 кв.м. в квартал 32 по подробния устройствен план на село Дружево, застроен с масивна двуетажна сграда върху мазе (Защитено жилище) със застроена площ от 313 кв.м.
Раздел ІII „Право на строеж“  се допълва с имоти – частна общинска собственост, представляващи: гаражни петна №1, №2 и №3, всяко от тях с площ от 16 кв.м., находящи се в УПИ IX – „За озеленяване и гаражи“, квартал 64 по подробния устройствен план на град Своге.

Източник: Община Своге

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук