Община Своге зарадва пенсионерите в града с нов клуб

2253 преглеждания

Чисто нов, напълно обзаведен пенсионерски клуб отвори врати в град Своге. Той се намира в центъра на града, в сградата на автогарата и бе открит на 22 март 2017г. Клубът създава условия за посетителите му освен да общуват в приятна обстановка, , да изпият чаша чай, и дори да премерят кръвното си налягане, грижейки се за своето здраве.

Официални гости на събитието бяха заместник-кметовете на общината  инж. Валентин Михайлов и г-жа Нина Копринджийска, г-жа Анелия Стоянова- главен счетоводител, експерти на общинската администрация.

Откриването започна с приветствие от инж. Михайлов, който поднесе поздравления от името на кмета на Своге г-н Емил Иванов. Той честити новата придобивка на присъстващите, пожелавайки им множество приятни мигове в уютния нов клуб и поднесе първия подарък за него.

Последва тържествен водосвет, отслужен за здраве и късмет.   

Искрени благодарности към кмета на община Своге г-н Емил Иванов и екипа му отправи председателят на клуб "Доверие" г-жа Милка Георгиева.

Откривайки новия пенсионерски клуб в града, общинското ръководство на Своге продължава да засвидетелства ангажираност към нуждите на възрастните хора в региона и да развива активна социална политика.

EspressoNews