Общински съвет-Сливница ще заседава на 30 ноември

1332 преглеждания

Общински съвет-Сливница ще проведе редовно заседание на 30.11.2017 г. /четвъртък/ от 14:00 ч., в салона на община Сливница, информират от официалната страница на общината.

Общинските съветници ще разгледат докладни записки относно приемане на годишни програми за дейността на Народните читалища на територията на община Сливница за 2018 г., членство на община Сливница в Асоциация на българските градове и региони /АБГР/, актуализиране и допълване на Програмата за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за 2017 г., както и докладна записка относно корекция на бюджета на община Сливница за 2017 г.

Местният парламент ще разгледа и предлоцение за актуализиране и допълване на Програма за управление и разпореждане с имоти, общинска собственост за 2017 г., като се включва общински обект от първостепенно значение - „Изграждане на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци“ в имот с идентификатор 67372.92.304, местност „Лозище“ в землището на град Сливница.

Ще бъде разгледана и информация относно готовността на общината за работа при зимни условия.

Вижте пълния дневен ред на заседанието.

EspressoNews