Овен, Телец, Лъв и Скорпион ще срещнат трудности

617 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 4 ноември

Ретроградният Меркурий ще се отрази на Овен, Телец, Лъв, Скорпион и Козирог. Да не се отчайват от несполуките, периодът ще мине скоро.

Овен

Денят не е благоприятен за започване на нови начинания. Навлизате в най-силната фаза на ретроградния Меркурий, което ще ви доведе до провал. Изчакайте с новостите и се придържайте към добре познатите и стари практики.

Телец

Винаги е трудно да се постигат целите, но сега ще ви е още по-трудно. Не се отчайвайте, за всички зодии периодът е труден, но след време ще се радвате от наученото.

Близнаци 

Ще започенет понеделникът си в изключително добро настроение. Не позволявайте несполуките да ви отчайват. Просто помнете, че винаги може и по-зле. Ретроградният Меркурий ви пречи и на вас. 

Рак

Днес рискувате да прекрачите границите на разумното. Положението на звездите ви прави лесно избухливи и агресивни, затова се поуспокойте и помслете трезво над нещата.

Лъв

Въпреки че, ще ви отнеме много усилия да се докажете, направете го за ваше добро. Ще срещнете проблем в комуникацията на работа, но това не трябва да си помрачава настроението.

Дева

Не уреждайте отношенията във връзката си точно днес. Не започвайте седмицата с негативни емоции и скандали. Ако все пак, видите, че нещата са твърде сложни, поговорете спокойно и решете дали да продължите.

Везни

Излезте навън днес. Имате свободно време и го използвайте за моменти с близките си. Ходенето пеша ще ви помогне да се почувствате добре. Ще ви хрумнат и добри идеи.

Скорпион

Не се глезете и се заемете сериозно с работата си. Ретроградният Меркурий ще убие желанието ви за работа, но вие сте достатъчно упорити и отново ще се справите със задълженията си.

Стрелец

В началото на седмицата ще се радвате на хубави мигове със семейството, близките и колегите. Излезте и с приятели. В края на седмицата са възможни депресии, затова се наслаждавайте на доброто настроение днес.

Козирог

Очаквайте да видите хора, които не сте виждали отдавна. Говорете с тях, общуването е важно. Не започвайте от начало стари връзки, докато Меркурий е ретрограден.

Водолей

Въпреки натовареното ви ежедневие, днес ще имате малко време, в което да немислите за нищо. Внимавайте на кого се доверявате, не всеки е добронамерен.

Риби

Пазете се от лоши мисли. Напълно способни сте да се измъкнете от ситуацията с достойнство и дори положителен опит, като печалба!

Източник: 24novini.bg