Откриха новоремонтираната улица „Зли дол“ в Годеч

1587 преглеждания

Улицата е с нова асфалтова настилка, нови бордюри и изградени тротоари.

Зам.-министърът на регионалното управление и благоустройството Валентин Йовев, кметът на община Годеч Радослав Асенов, зам.-областният управител на Софийска област Николай Николов, и инж. Ангел Хаджиев - ръководител отдел „Строителство” на фирмата-изпълнител - „Пътстрой 92″ АД, прерязаха лентата и откриха новоремонтираната улица „Зли дол” в Годеч.

Пътната настилка е изцяло подменена с два пласта асфалт, положени са нови бордюри, изградени са нови тротоари, изпълнена е вертикална пътна сигнализация с нови пътни знаци и е положена нова пътна маркировка.

Кметът Радослав Асенов изказа искрените си благодарности към фирмата-изпълнител на ремонта, строителния надзор и колегите си от общинската администрация за добре свършената работа. Градоначалникът не пропусна да благодари и на общинските съветници за подкрепата, която му оказват. Накрая, но не последно място той се обърна с благодарност към всички живущи в квартал „Старо село” за проявеното търпение и съдействие по време на ремонтните дейности.

Зам.-министърът на МРРБ поздрави общинското ръководство за реализирания ремонт на улицата. Строителният зам.-министър не скри, че е очарован от видяното и пожела на Община Годеч да продължи да се развива в този дух и занапред.

Официалното откриване на трасето уважиха още зам.-кметът на Община Костинброд Теодора Гогова, кметът на село Петърч  Борислав Борисов, председателят на ОбС-Годеч Мария Владимирова, общински съветници, представители на общинската администрация и много граждани.

Местният свещеник отец Тодор извърши водосвет за здраве и поздрави ръководството на Община Годеч за направеното. Музикален поздрав към всички поднесе талантливата годечанка Йоанна Христоскова. На събитието бе осветен курбан за здраве, който беше раздаден на множеството хора.

Източник и снимки: Актуален глас

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук