ПОК „Доверие“ е пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО

704 преглеждания

Компанията е победител и носител на престижното отличие, в тази категория, от 2010 г., досега

За десети пореден път, ПОК „Доверие“ бе отличена с наградата за пенсионноосигурително дружество на годината, в категория „Допълнително задължително пенсионно осигуряване“. Компанията е неизменен победител и носител на престижното отличие, в тази категория, от нейното учредяване, през 2010 г., досега.

На 27.05.2021 г., на официална онлайн церемония, Фондация „Проф. Д-р Велеслав Гаврийски“, Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО) обявиха носителите на годишните награди за постижения в сферата на застраховането, осигуряването и застрахователното посредничество, за 2020 г.

„Посвещавам наградата на всички клиенти на Компанията, които дават смисъл на нашите усилия да се развиваме и усъвършенстваме. Поздравявам и служителите ни, които дадоха своя огромен принос за получаването на тази награда и подпомогнаха процеса на дигитализация на Компанията, върху който акцентирахме през последната година“, заяви Даниела Петкова, председател на УС на ПОК „Доверие“.

Наградата за пенсионноосигурително дружество на годината, в категорията „Допълнително доброволно пенсионно осигуряване“, получи ПОД „Алианц България“. Призът за най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество взе ПОД „Бъдеще“, като и в двете категории ПОК „Доверие“ беше сред трите, номинирани за отличието, дружества.

На церемонията бяха връчени и статуетките и почетните значки за цялостен принос в осигуряването за 2021 и 2020 г. Носител на приза за 2020 г. е Мирослав Маринов, изпълнителен директор и член на Управителния съвет на ПОК „Доверие“, а за 2021 -  доц. д-р Бисер Петков, министър на труда и социалната политика в третия кабинет на Бойко Борисов.

Дружествата победители получиха специални авторски пластики, символ на наградите,  изработени от художника Андрей Янев и грамоти.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук