ПП „Нова алтернатива“ със заключителен концерт на кампанията в Божурище

1827 преглеждания

Платена предизборна публикация

Георги Димитров, кандидат кмет на община Божурище и листата за общински съветници от ПП „Нова алтернатива“ ще закрият предизборната кампания за Местни избори 2019 с концерт.

Събитието, на което са поканени всички, които милеят и искат по-добро бъдеще за общината ще се състои на 23 октомври /сряда/ от 18:30 ч., на централния площад в Божурище.

„Водихме информативна и градивна кампания, в която заложихме на почтеността и високата експертиза с цел по-доброто бъдеще за децата ни и Божурище“, сподели кандидат кмета Георги Димитров и добави: „Каня всички на това положително събитие, с разнообразна програма за всички, с което още веднъж да излъчим послания за доброта, справедливост и толерантност, противно на всички опити за очерняне и компромати, на които станахме обект през кампанията. Вярвам, че божурчани разбират и ще покажат на авторите им своята нетърпимост към подобен род поведение. Вярвам също, че стремежа за власт не може да е на всяка цена и че и след кампанията и изборите ще живеем заедно, ще работим и мечтаем заедно за по-хубавото бъдеще на родния ни град и община.“.

За доброто настроение на присъстващите, със своите изпълнения ще се погрижат фолк легендата Еми Стамболова, едно от най-обичаните лица на българския рок - Дичо и поп-фолк звездата Алисия. Пред своите съграждани и избиратели ще пее и рапърът Крис Риска, който е част от листата на ПП „Нова алтернатива“ за изборите. Концертът ще бъде открит от дамите от Квартет "Божур" и Ансамбъл "Хоро.

По време на събитието гражданите, освен че ще се насладят на разнообразната програма, ще могат отново да се срещнат и разговарят с г-н Димитров и всички кандидати за общински съветници и кметове на населени места от ПП „Нова алтернатива“, за които ще могат да гласуват с номер 22, в бюлетината в неделя, 27.10.2019 г.

 

Платена предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове са престъпления