Пелети за отопление на специални цени от „Топ Еко Пелет“

21207 преглеждания

Компанията предлага пелети от 100% иглолистна дървесина

Специализираната компания за производство, дистрибуция и търговия с пелети за отопление – „Топ Еко Пелет“ предлага изключителни ценови предложения, с които ще си осигурите максимален комфорт и топлина през студените месеци, без да натоварвате бюджета си.

Пелетите за отопление на „Топ Еко Пелет“ са произведени от 100% иглолистна дървесина и са на изключително атрактивни цени:

Цена на тон – 630 лв.

Цена на палет (1050 кг) – 650 лв.

Цена на торба, 15 кг – 9.69 лв.

Купете вашите пелети за отопление от производствената база на „Топ Еко Пелет“ в град Сливница, на адрес: ул. „Иван Вазов“ 78 или направете поръчка на телефон.: 0887 233 665.

Пелети

Пелети за огрев: Как да направим правилен избор

За Топ Еко Пелет:

„Топ Еко Пелет” е дървообработваща фирма, учредена през 2018 г. Фирмата е разположена върху площ от 5 000 кв. м, в град Сливница. Суровината, която използва е за производство на пелети е бял бор. Компанията разполага с напълно автоматизирана поточна линия и модерно оборудване. През 2023 г., собствеността й е придобита от „ГЕАТЕРМ“ АД. Само за няколко месеца, новият собственик поднови производството на качествени пелети и е готов да обезпечи нуждите на потребителите на този продукт за Софийска област и региона.

„Топ Еко Пелет” контакти:

+359 887 233 665

e-mail: topecopellet@gmail.com   

http://www.topecopellet.com/ 

https://www.facebook.com/topecopelletltd/ 

linkedin.com/company/topecopellet

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук