Пенсионерите от всички клубове в община Костинброд почетоха заедно Международния ден на жената

1025 преглеждания

Проведе се конкурс „Мис Баба 2020„“

Дни преди най-чакания празник от жените - 8 март, пенсионерите от всички клубове в община Костинброд празнуваха заедно. Проведе се традиционният конкурс „Мис Баба“ -2020г.

На тържеството, проведено в ресторант „Нива“, присъстваха над 100 пенсионери от клубовете „Люляк“, Втори район, „Кавака“, Първи район и „Жар“, с. Голяновци. Гости бяха заместник-кметът на община Костинброд - инж. Габриела Трайкова, Председателят на Общински съвет-Костинброд д-р Атанас Тенев и служители от общинска администрация-Костинброд.

Кулминацията на тържеството беше конкурса „Мис Баба-2020“, който се организира от община Костинброд. Официалните гости бяха жури на конкурса и оценяваха дамите в три етапа.

На трето място „Мис Баба“ стана представител от ПК „Жар“, с. Голяновци, на второ място се класира дама от ПК „Люляк“,  Втори район и победител, с корона на „Мис Баба” бе отличена Виолета от ПК „Кавака“, Първи район. Победителките в конкурса получиха подарък-сувенир и цвете, а всички пенсионери получиха по бонбониера, спонсорство от голяма компания за шоколад.

Снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук