Пенсионерски клуба от четири общини се събраха в Костинброд

1013 преглеждания

По случай деня на Люляка

На 4 май, Пенсионерски клуб „Люляк”, гр. Костинброд бе домакин на среща с приятелите си от ПК „Надежда”, град Долна Баня, ПК „Явор” от град Пазарджик, ПК “1” от град Берковица и ПК “Надежда” от град Годеч.

Андрей Младенов - председател на ПК ”Люляк”, заедно с Агна Митова и Свободка Митова посрещнаха повече от 50 пенсионера в община Костинброд с питка и букет от люляци. Пенсионерският клуб от община Костинброд бе подготвил смузикална и хумористична програма за настроението на всички присъвтващи.

Гост на събитието бе и кметът на община Костинброд Трайко Младенов, който поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много настроение. Празникът уважиха и председателят на Общински съвет-Костинброд-  д-р Атанас Тенев и Александър Ненов - зам.-кмет на община Костинброд.

За доброто настроение на всички гости се погрижиха новата вокална група “Сладки целувки” към туристическо дружество “Люляк”, Агна Митова, Харалан Жечев и поздрави от всички председатели на гостуващите клубове. Поканени бяха за участие и Танцов състав “Зорница” към НЧ”Иван Вазов-1947” с ръководители Василена Балчева и Жаклин Ангелова. Децата от втора група изиграха два народни танца.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд