Повредиха светещия надпис на град Костинброд

792 преглеждания

Общинското ръководство апелира за отговорно отношение към общинската собственост

Община Костинброд публикува обръщание към жителите на града, във връзка с умишлена повреда на светещия надпис на града на площад Иван Вазов:

"Уважаеми жители на община Костинброд, през последните години бяха вложени много средства, за да се обнови и стане още по-привлекателен и удобен за родители площад „Иван Вазов“. От няколко години той е място за отдих на костинбродчани и място за игра на нашите деца.

Във време, когато всички трябва да сме обединени и единни срещу общата заплаха – коронавирус и когато всички общински и държавни учреждения са ангажирани с прилагане на извънредни мерки за сигурност и осигуряването на безопасна и чиста среда за гражданите на Костинброд, отново се посяга на общинска собственост.
 
На една от буквите, красящи нашия площад и осветяващи през нощта, е посегнато! Въпросната буква е била спукана от няколко дни от някой „гражданин“ и вследствие на това днес бе дочупена от невръсно дете.
 
Община Костинброд не обвинява и никога няма да обвини деца! Те са малки, невинни и не го правят умишлено!
Община Костинброд пита: Защо техните родители, настойници, баби или дядовци не сигнализират?
Общинското ръководство апелира за отговорно отношение към общинската собственост!
 
Призовават се гражданите, които ежедневно посещават площад Иван Вазов да не позволяват на децата си да се качват на мястото, където са поставени буквите „КОСТИНБРОД“, най-вече защото са окабелени и тече електричество по тях!
 
Отговорността е Ваша!
Градът е Ваш!
Общината е Ваша!"
 
Източник и снимка: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук