Поздравление от инж. Валентин Михайлов по случай началото на новата учебна година

4600 преглеждания

инж. Валентин Михайлов поздрави учители, ученици и родители

Поздравителен адрес по повод първия учебен ден в Своге, от името на кмета на общината, отправи заместник кметът инж. Валентин Михайлов, чрез официалния сайт на община Своге. С него той честити първия учебен ден на учители, ученици и родители:

Уважаеми учители и възпитатели,

Скъпи ученици,

Мили първокласници,

Уважаеми родители,

15-ти септември е празник, който посвещаваме на тържеството на духа и знанието. Този ден събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Той символизира стремежа на българина към духовност, наука и просвещение.

Уважаеми учители,

От сърце Ви пожелавам все така неуморно да създавате и да пазите богатството на българското училище - неговите възпитаници! Желая Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се борите с трудностите и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа! Нека любовта на вашите ученици бъде най-ценният дар за труда ви!

Скъпи ученици,

Пазете традициите на Вашето училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели! Не се отказвайте от мечтите си, защото те са Вашите криле. Вървете напред смело и решително по пътя на знанието! Не се страхувайте от трудностите, а ги побеждавайте!

Мили първокласници,

С най- голям трепет в сърцето се обръщам към Вас- тези, които ще прекрачите за първи път прага на училището! Днес вероятно е един от най- емоционалните моменти в живота Ви! Подайте с вяра и доверие ръка на своите учители, които ще бъдат Ваша безценна опора по нелекия път, който Ви предстои да извървите! Пожелавам Ви щастливо детство и успехи в учението!

Уважаеми родители,

Бъдете винаги до своите деца - и в моментите на постигнати успехи, и в моментите на трудности и отчаяние! Бъдете техни най- верни приятели и бъдете рамо до рамо с тях в дългите години, които им предстои да прекарат в класната стая!

С уважение:

инж. Валентин Михайлов

За кмет на Община Своге

15.09.2017г.