Поле за изява за Овните, Близнаците да се поглезят

498 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 15 октомври

Овен 

Днес ще имате поле за изява. Можете много повече, отколкото си представяте, така че действайте смело и се развихрете.

Телец

Днес може да си позволите сериозни придобивки. Потърсете най-доброто за себе си и си го осигурете.

Близнаци

Този вторник не търсете извънреден повод, за да се поглезите. Ако се чувствате претоварени, значи имате нужда от почивка или от релакс.

Рак

Денят не е подходящ да сте прекалено подозрителни. Нещата са такива, каквито изглеждат. Те са нито по-малко добре или по-малко зле.

Лъв

Възможно е днес да сте свидетел на необикновено събитие. Важно е да хванете всеки един момент от случващото се и да запомните какво се случва.

Дева

Днес е подходящ ден, в който да покажете на какво сте способни. Единствено неуместна срамежливост би попречила на успеха ви.

Везни

Очаквайте днес да получите повече от това, което си мислите, че ще получите. Това е нормално. Помислете дали не забравяте нещо важно.

Скорпион

Днес е твърде вероятно да ви е скучно. Все пак, не го превръщайте в трагедия и не си търсете белята. Намерете красотата в тишината.

Стрелец

Опитайте се този вторник да изпреварите събитията. Това ще ви спести много главоболия.

Козирог

Възможно е днес да научите изненадваща информация за някого. Не се доверявайте твърде много на хората, които познавате от скоро.

Водолей

Не се насилвайте да правите неща, които не ви харесват. Покажете, че сте склонни да правите компромиси, особено ако отсреща не се предлага нищо.

Риби

Очакват ви приятни приключения, свързани с изкуство. Не отказвайте покани за творчески събития и им се насладете изцяло.

Източник: 24novini.bg