Поле от слънчогледи ще разцъфе на площад „Иван Вазов“ в Костинброд

729 преглеждания

Арт събитието "Рисуване и вино" на открито отново ще радва жители и гости на града

Поле от слънчогледи ще разцъфе на площад Иван Вазов в гр. Костинброд на 25 юни, петък!

Община Костинброд организира за втори път безплатното арт мероприятие „Рисуване и вино“ на открито. След творческото предизвикателство да претворят на белите платна романтичен залез на язовир Маслово, жители и гости на града ще могат да развихрят своите четки и въображение в центъра на града, и пред очите на минувачи да сътворят чудно поле от усмихнати слънчогледи.

Участниците ще създават своя шедьовър под напътствията на професионален художник, наслаждавайки се на приятна музика и чаша ароматно вино. Началният час на събитието е 18:00 часа, а продължителността на рисуването ще е около три часа.

За да се включат в арт събитието, желаещите трябва да направят предварителна регистрация на адрес: https://bit.ly/Risuvane_IvanVazov

За регистрираните участници ще бъдат подсигурени всички необходими материали, а създадените картини ще останат за тях. Местата са ограничени.

Повече информация за събитието „Рисуване и вино: Слънчогледи“ следете във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/526919175103881

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук