Поредна благотворителна инициатива и нова идентичност на сдружение „Дива земя“

1732 преглеждания

Представиха новото си лого, сайт и офис

Сдружение “Дива земя” с поредна благотворителна инициатива в подкрепа на талантливи деца. Този път от НПО-то дариха платна за рисуване на възпитаниците на Център за обществена подкрепа „Промяна” гр. Костинброд. Децата от центъра веднага започнаха да творят и с голям ентусиазъм успяха да завършат няколко картини. Част от тях ще бъдат включени в благотворителна изложба през месец март.

Това не е единствената новост около сдружение „Дива земя“. Специално за читателите на EspressoNews неговият председател Ваня Ламбева представи новото лого на неправителствената организация. Новата идентичност е логично продължение на развитието на сдружението и разширяването на дейността му в страната. Логото изразява още по-добре мисията за опазване на българските традиции и обичаи, стимулиране и подкрепа за талантливите български деца.

Знакът е компилация от традиционна българска шевица в модерен цикламен цвят и символ сърце – олицетворяващ любовта, която „Дива земя“ изпитва към работата си, и която от сдружението вярват, че лекува, тласка хората към развитие и усъвършенстване и помага на всеки да се изправи и продължи в труден момент, каквото е и мисията на сдружението. Шрифтът, използван в новото лого, отново напомня старобългарската Кирилица, като също се асоциира с целите и дейността на сдружението.

Новият интернет сайт на организацията е поредната придобивка, която ще допринесе за популяризиране на дейността на „Дива земя“. Сайтът е в цветовете на новата визуална идентичност на сдружението. Той е по-добре подреден и с повече функционалности, за да могат онлайн потребителите да намират лесно и бързо необходимата им информация, да се запознават с дейността на НПО-то и сферите, в които могат да бъдат полезни, да виждат най-актуалните събития, както и да се свързват с представители на сдружението. Сайтът тръгва от днес и вече очаква своите потребители.

Сдружение „Дива земя“ има и нов „дом“ – офисът, в който съвсем скоро се нанесоха, намиращ се на столичния бул. „Витоша“ 4, ет. 2 / 211

За EspressoNews Ваня Ламбева сподели, че е развълнувана от новото начало, което „Дива земя“ поставя в развитието си. Тя си пожела още повече успехи, нови партньори и съмишленици, които да подпомагат каузите на Сдружението.

Екипът на EspressoNews пожелава успех на „Дива земя“ и ще продължава да партнира в реализацията на добрите каузи на сдружението и популяризация им, за да може те да достигнат до повече хора. 

EspressoNews