Почивка за Скорпионите и Стрелците

556 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 6 декември

Този петък Телците да се посветят на изкуството, а Стрелците и Скорпионите - на почивка. Лъвовете да бъдат искрени.

Овен 

Днес няма да ви бъде скучно. Очакват ви много приключения в личен и делови план. Имайте предвид, обаче, че трудно ще намерите поддръжници на идеите ви и ще трябва да правите всичко сами.

Телец

Този петък се посветете не музиката или на друг вид изкусто. Имате нужда да си прочистите главата от всички мисли и проблеми напоследък. Може би няма да успеете от първи път, но важен е опитът.

Близнаци

Възможно е в днешния забързан ден ви е да се почувствате излишни, но не се натъжавайте. Изберете си любимо занимание, което да ви разведри. 

Рак

В голяма полза ще ви е толерантността и разбирането към другите. Очаква ви сериозно издигане в работата. Не се притеснявайте за проблемите около вас, решими са.

Лъв

Днес е важно да се истински и скрени. Бъдете себе си и никой друг. Дори и да искате да сте различни, бъдете, но не губете същността си.

Дева

Днес ще се сблъсквате със събития, които да ви напомнят, че трябва да подредите. Отделете малко време за дома си.

Везни

Намерете сили да се изправите срещу рутината и обикновеното. Прекарайте вечерта по различен начин.

Скорпион

Обърнете вимание и погледнете колко сте постигнали досега. Време е за почивка и нека тя да започне от днес. 

Стрелец

Направете всичко възможно днес да забавите темпото и да си починете. Не се опитвайте да изпреварвате и насилвате нещата.

Козирог

Денят е подходящ за нови знания. Опитайте се да си опресните знания и умения, които използвате в работата си. 

Водолей 

Днес можете да докажете вашата позиция. Мнението ни се променя и в това няма нищо лошо, никой не седи на едно място и в застой. 

Риби

Този петък може да се отпуснете и да се опитате да мислите по-свободно. Много е важно да се разделите с чувството за вина.  Добър ден за нововъведения.

Източник: 24novini.bg