Предстои осмото издание на турнира по плажен волейбол за подрастващи в Божурище

1474 преглеждания

Надпреварата ще се проведе във възрастови групи U16, U18 и U20

За осма поредна година „SportVolley - играй с Развитие" - организира национално първенство по плажен волейбол за подрастващи. Спортната надпревара ще се проведе от 2 до 4 август на плажните кортове в община Божурище. Турнири ще се проведат във възрастите U16, U18 и U20. И тази година треньори или ментори могат да присъстват на кортовете по преценка и дават наставления за отборите до 16 години.

За участие на турнира състезателите трябва да се регистрират на e-mail: sportvolley@gmail.com като запишат възрастовата категория в която ще участват, три имена на двойката, първите четири цифри от своето ЕГН и мобилен телефон за контакт на капитана на двойката, както и желан размер на екипите.

Срокът за регистрация за участие е до 25 юли (четвъртък), минималният брой записани отбори за отделните възрасти и формации момичета и момчета е попълване на схема от 8 отбора.

Техническата конференция е на 02 август (петък) на плажния корт от 19:00 ч. Тогава ще трябва да бъде предоставена медицинска бележка от личен лекар, че състезателите са клинично здрави.

Организаторите съобщават още, че за пътуващите участници от други населени места има възможност за настаняване близо до плажните кортове на преференциални цени, за което е необходима предварителна заявка за нощувки при регистриране за турнира.

Мачовете от основната схема или груповата фаза ще се проведат от 03 август, първи мач за деня е от 09:00 ч. Играе се по официалните правила на международната федерация (FIVB) с официално одобрената топка (Микаса VLS 300).

Организаторите са предвидили паричен награден фонд за 18 и 20 годишните финалисти и предметни награди за състезателите до 16 г., индивидуални отличия, медали, грамоти, предметни награди и страхотни изненади.

За състезанието са осигурени професионални съдии, медицинско лице, екипировка и вода по време на мачовете.

Турнирът ще има видео стрийминг, интервюта и програма, която можете да бъде следена и онлайн.

За повече информация и въпроси можете да се свържете и на телефон 0892018881 - Добромир Лазаров главен съдия и организатор на турнирите, както и във Фейсбук групата: SportVolley beach - Национална първенство по плажен волейбол за подрастващи.

EspressoNews

Източник: Национално първенство плажен волейбол за подрастващи SportVolley, Фейсбук