Приятни изненади за Близнаците, почивка за Раците

546 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 10 декември

Овен

Днешният ден може да е по-напрегнат за вас, особено ако трябва да направите някаква промяна, за която ви липсва смелост. Не се страхувайте да нагазите в непознати води, щом животът ви дава знаци, че е време да го направите. Иначе сами се обричате на застой.

Телец

Днес не се затваряйте в себе си и не преживявайте всичко сами. Отворете се към хората, които чувствате близки - те ще споделят и радостта, и болката ви. Денят е много благоприятен за всякакви занимания, в които може да вложите въображение, особено за дейности в сферите на дизайна и изкуството.

Близнаци

Днес ще сте особено продуктивни - ако насочите усилията си във вярната посока, ще постигнете добри резултати. Възможни са приятни изненади, свързани с децата или със семейството ви. Може да сте по-емоционални и да имате нужда да споделите какво чувствате.

Рак

Днес отделете повече време за почивка и по възможност не подхващайте дейности, които изискват да полагате както физически, така и умствени усилия. Възможно е наяве да излязат скрити конфликти с половинката ви или с хора, с които работите.

Лъв

Днес взаимоотношенията с околните ще бъдат във фокуса на вниманието ви. Възможно е да видите близък приятел в друга светлина или той да има нужда от вашето разбиране и подкрепа. Чудесен ден да се позабавлявате в компания или да се запознаете с нови хора.

Дева

Днес в работата може да ви бъде по-трудно и не е изключено да се натъкнете на препятствия. Концентрирайте се върху онова, което зависи от вас, опитайте се да не приемате навътре мнението на хора, които подценяват работата ви или просто изричат думи под влияние на силни емоции.

Везни

Днес, в случай че някой се опитва да ви ограничава, много трудно ще удържите негодуванието си. Склонни сте да действате прибързано и импулсивно, така че премисляйте малко повече действията си. Преценете кои препятствия си заслужава да преодолявате и кои - не.

Скорпион

Днес може да постигнете чудесни резултати в работата, ако се ентусиазирате и влагате страст в това, което правите. Бъдете готови да излезете от отъпкания път и да правите нещата по различен начин - ще изненадате приятно самите себе си.

Стрелец

Днес пред вас може да се открие възможност да се изявите по начин, по който преди не сте го правили. Не позволявайте на страховете или на предишния си опит да ви спират да направите каквото искате или това, за което съдбата ви подава едно рамо. Ще имате външна подкрепа - от страна на партньор, приятел или благоразположен към вас човек.

Козирог

Днес някои от вас ще се страхувате от промените, които се случват около вас, дори може да се опитате да ги предотвратите. Не правете това - липсата им води до застой, което не е в полза на никого. Дори да не осъзнавате докъде ще ви доведат промените, приветствайте ги.

Водолей

Възможно е днес да откриете дали сте на прав път и сте насочили вниманието си в правилната посока. Ако някой човек не е за вас, вероятно ще го разберете. Ако обаче се появи шанс намеренията ви да се увенчаят с успех, възможно е да постигнете трайни резултати.

Риби

Днес атмосферата в службата може да е изпълнена с повече напрежение, но вие като че ли ще останете някак встрани и ще запазите добрия тон. Позитивната нагласа ще ви помогне да приемете случващото се и да не позволявате на никого и на нищо да ви изкара от равновесие.

Източник: edna.bg