Приятни изненади за три знака

615 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 8 януари

Прогноза за 8 януари, сряда. Луната е в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Управител на деня е Меркурий. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на белодробни заболяваия, кашлица, алергии, за ароматен масаж на тялото. Очаква ни благоприятен и доста позитивен ден. Луната гостува в Близнаци и в хармонични аспекти с Нептун и Венера. Не вярвайте на лъжливи обещания, а преценявайте ходовете си според собствените си възможности. Вечерта пригответе изненада на любимия човек. Един малък жест е достатъчен, за да създаде прекрасна атмосфера.

Овен

Не се ласкайте

Включете в действие своята интуиция при осъществяването на контакти. Лесно се ласкаете и попадате под чуждо влияние, стига някой да каже една или две хубави думи по ваш адрес. Не губете почва под краката си и имайте реалната оценка за себе си – така, както е било до сега.

Телец

Действате на максимум

Активирайте силите си и още от сутринта се заемете с важните задачи, които така и останаха недовършени във вчерашния ден. Днес сте доста интуитивни и не допускате никой да ви се намесва в начина на мислене и действие. Вечерта ви чака приятна изненада вкъщи.

Близнаци

Правите впечатление

Освен че и днес ще бъдете претрупани от редица задачи, ще ви се наложи да влезете в полезрението на множество хора, които към този момент са насочили погледите си върху вас. Всяко ваше действие се следи, всяка ваша дума се изследва. Добре преценявайте, какво говорите и вършите.

Рак

Подгответе изненада

Време е да се устремите към дълбоките води, в които се чувствате най-сигурни. Денят не е активен и не изисква от вас да бъдете на сто процента всеотдайни в службата. По-скоро е важен за вашите лични и интимни преживявания. Подгответе една изненада на семейстсвото или половинката довечера.

Лъв

Време за начало

Очаква ви благоприятен за служебните ви действия ден. Днес материалният успех е на ваша страна. Срещате се с хора, които могат да ви окажат помощ, стига да искате да осъществите дадени проекти. Моментът е благоприятен за поставяне на начало. Ще хармонизирате взаимоотношенията си със семейството.

Дева

Ще се справите

Служебната сряда ще бъде по-натоварена от очакваното. Опитвате се да действате по план, но нещата излизат извън контрол и постоянно пристигащите извънредни задачи бъркат предварителния ви ред. Действайте по приоритети. Ще се справите с всичко, но не приемайте чужди съвети точно сега.

Везни

В друг свят

В сряда сте далече от реалността и всичко, което се случва около вас. Изживявате ежедневието си в друг свят, сътворен от вашите мечти и блянове, но несъобразен с обстоятелствата, в които се намирате. Възможно е да се разочаровате от липсата на контакт с човек, който е важен за вас.

Скорпион

Приятна изненада

Все още не е настъпил моментът да действате и да започвате нещо ново в служебния си живот. Изчакайте. Отдайте се на спокойствие и бъдете малко по-търпеливи. Ще ви отправят предложение, което е лъжливо. Вечерта ви очаква приятна изненада от любимия човек.

Стрелец

Не слушайте съвети

Емоциите не ви позволяват да видите живота си такъв, какъвто е той в действителност. Налага се бързо да подредите някои свои планове. В сряда обърнете внимание на любовта, на личните си взаимоотношения с половинката. Не допускайте някой да ви дава съвети и наставления.

Козирог

Не бързайте

В сряда рутината преобладава, а желанието ви да свършите всичко за нула време е голямо. Бързате, но нещата не се получават така светкавично, както ги желаете. Примирете се и забавете темпото. В противен случай ще допуснете грешки. Вечерта ви чака приятно преживяване с половинката.

Водолей

Чакат ви хубави дни

Сряда също е доста активен ден. Чакат ви множество предложения. Нещо около вас се променя и вие го усещате. Ще трябва да тръгнете по нов път и времето да вземете решение, коя точно посока да изберете, почти настъпва. Чакат ви хубави дни, хубаво време и благоприятни промени.

Риби

Не се величайте

Някой се опитва да навлезе в личното ви пространство, като ви залива с ласкателства и суперлативи. Мнозина от вас ще се хванат на въдицата, но ще има и такива, които заради мнителността си ще се предпазят. Бъдете сред вторите представители, за да не си изпатите.

Източник: 24novini.bg

Снимка: pixabay.com