Пълнолунието и полусенчестото лунно затъмнение ще предизвикат важни развръзки за всички

746 преглеждания

Седмичен хороскоп за всички зодии: 30.11.20 - 06.12.20 г.

Седмицата стартира с Пълнолуние и полусенчесто Лунно затъмнение. Това астрологично събитие ще предизвика важни развръзки, които ще се проявят сега, ще продължат да набират скорост и да се движат предимно по инерция до 14 декември 2020г.

Както повечето от вас знаят Пълнолунието със затъмнение е своеобразен завършек на тенденции, които са се зародили предимно през изминалото полугодие, да кажем от- юни. Дали случващото се ще ни донесе удовлетворение или пък не - зависи от онова, което сме задали като вектор на развитие преди, пише horoskop-astrom.com. Определящо правило е обаче, че предстои да прелистим нова страница през втората част на декември, а резултатите, които ще получаваме перманентно до 14 декември ще бъдат окончателни, непроменяеми и ние ще трябва да ги надградим после и продължим напред или пък рязко да сменим посоката, целите, които си поставяме.

Това Пълнолуние влияе основно на взаимоотношения - лични или делови, на договори, на средата ни на съществуване - общо. Информационният поток ще бъде много усилен, така че ще получим достатъчно голяма яснота кои от нашите контакти, сключени контракти и вид договорености ще се съхранят и кои ще останат завинаги в миналото или поне нищо вече няма да е същото.

Луната влияе на нашите емоции и ако по време на Пълнолунието нашите преживявания или привързаност са по-скоро изстудени, това ще бъде подчертано показателно, правилото важи и за хора, с които взаимодействаме. Съответно чудесен признак е, ако се радваме през тези дни на повече внимание, разбиране, хармония.

През целия период транзитното Слънце от Стрелец ще ни въодушевява, ще ни подтиква да гледаме в по-далечна перспектива, мечтите ще стават по-ярки и ние ще можем да ги осъществим чрез покачваща се инициативност, въпреки предстоящата намаляваща Луна. По различни поводи ще ставаме по-дейни, а ако не получим желаното и установим, че част от набелязаното е само илюзия, то в повечето случаи, това ще се преодолява по-леко, защото паралелно ще се оформят и варианти, които ще идентифицираме и от които ще можем да се възползваме.

През тази и идните около две седмици в значима степен ще се материализират онези намерения, които кореспондират с потенциала и бъдещото ни развитие, а другите ще се разтворят, ще се изгубят като мираж от пътя ни. Също, ако има нещо тайно, подвеждащо, то също ще изплува на повърхността.

От 02 декември Меркурий вече ще транзитира през Стрелец, ако до тогава сме задържали и прикривали нещо в душата си, след тази ингресия можем да очакваме, че то ще избликне на повърхността като фонтан. В по-глобален аспект - едни законодателни мерки ще изгубят смисъл и ще предстои вид рестарт през втората част на декември, а на този етап ще се обсъждат слабости, които трябва да бъдат отстранени. Предстоят доста шумни изказвания, новини, не са изключени вид компромати, но и манипулации, които перманентно ще растат до средата на декември.

Овен

Пълнолунието с Лунно затъмнение от началото на седмицата ще провокира пик от новини, разяснителни разговори,  които засягат средата ви на съществуване, близки и далечни отношения, договори. Случващото е като развръзка на полагани до този момент усилия и през изминалите около 6 месеца поне.

Ескалират важни новини, решения, които показват кои от вашите мечти ще се реализират, кои ще идентифицирате като непродуктивни и по-скоро измамни цели, ще трябва да преформатирате.

Събитията сега и до средата на декември ще приключат едни задачи, които трябва да отхвърлите, а после те ще трябва да бъдат променени, надградени или ще останат зад гърба ви, за да продължите напред.

Повечето от вас са с поглед към по-далечното бъдеще, вярата в собствените ви сили и възможности постепенно ще расте, вероятно и поради факта, че все повече вашата инициативност ще е по-продуктивна,  резултатна, ще ви носи успехи.

Въпреки всичко и в този процес може да се сблъсквате с тайни, които ви влияят или това са обстоятелства извън контрола ви, но сега и през следващата седмица волево ще можете да ги отстраните или да откриете варианти, обходни пътища към целите си.

Получавате все по-широка подкрепа от хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Взаимодействието с хора, които са стоящи далеч от вас буквално или в преносен смисъл е полезно или необходимо, дори и понякога да е повод за тревога.

Телец

Пълнолунието с Лунно затъмнение, което е в началото на седмицата ще ви донесе пик от новини, показателни събития и развръзки, които ще засегнат вашето материално състояние.

Обирате „плодовете“ на семена, които са посети поне през изминалото полугодие и нека те ви донесат удовлетворение.

В значима степен вашето благосъстояние и сигурност на този етап се влияе от подкрепата, до която можете или трябва да се доберете от страна на партньори, хора, които могат да ви бъдат полезни-общо. Все още можете да насочвате и е целесъобразно да канализирате тази мощна енергия в посока вид опека, получаване на опека, одобрение от страна на влиятелни личности, понякога и институции- финансови и не само.

Възможно е да ескалира усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, вероятно някой от вас ще трябва да направят важен избор или постепенно ще бъдете пренесени на нови релси на развитие, те не са непознати за вас, в тази посока сте подтиквани да се развивате от доста време, да кажем от юни, за да се справите с въпрос, който отчитате за извън контрола си, но влияе на онова, което имате-общо. Ето, че през тази и следващата седмица се оформят алтернативи ,начини на въздействие или съответния казус - губи своя смисъл, получава нова стойност и т.н.

Част от въпросите, които ви вълнуват се разрешават от само-себе си и по инерция като естествена развръзка, както казах вече- намират се начини или пък вземате определящи решения, които ще ви подействат по подобен начин.

Навлизате в период, през който ще можете да хармонизирате отношенията си или се появява човек, който силно ви подкрепя, вълнува и т.н.

Все пак- не всички ще са чак толкова доброжелателни. В средата ви на съществуване ще се проявят и хора, които не са чак толкова доброжелателни или ви разочароват. Полезно е да се пазите от манипулации и измами през тази и следващата седмица. Нека това да е повод да разчистите обкръжението си от неблагоприятни влияния.

Близнаци

Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вас самите и респективно- общественото ви положение, взаимоотношения с другите-общо, приоритетно с хора, които влияят на бъдещото ви развитие, партньори-лични или делови.

Предстоят развръзки на тенденции, които ескалират през изминалите около 6 месеца и нека те да ви зарадват, ако не всичко протича според очакванията ви, тогава вие скоро ще смените средата си на съществуване, ще си поставите нови цели, ще възникнат нови възможности и ще откриете своето най-правилно, подходящо място под Слънцето, така че да можете да разгърнете потенциала си по оптимално добър, успешен начин.

На този етап- ще оздравите едни отношения, на които явно можете да разчитате и са перспективни, но може да прекратите други и това ще е безвъзвратно. Най-силно под това въздействие ще бъдат родените в понеделник и вторник, но и всички останали в различна степен.

Ще има лица, които ще се превръщат в мост към бъдещото ви благоденствие. Вашата собствена социална активност ще расте и вие ще указвате все по-широко влияние на околните, вашата популярност ще расте и със съответните позитиви.

Няма да липсват партньори /лични или делови/, други персони, които ви дестабилизират или имат негативно отражение върху сигурността ви-финансова и не само, объркват плановете ви, разминават ви с очакванията. Ще имате достатъчно подскази за тях през тази и следващата седмица, за да вземете съответни мерки.

Рак

Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще освети всички тъмни ъгълчето от вашия живот, които са се натрупали, отчитате за извън контрола си, действащи зад гърба ви, но имащи широко отражение върху реализацията на потенциала ви, работата ви, текущи ангажименти и т.н.

Голяма част от случващото се движи повече по инерция и според тенденции, които вече са зададени през изминалото полугодие. Тенденцията ще ви покаже, които от вашите желания, понякога скрити мечти са осъществими и трябва да ги усилите, надградите, понякога промените, за да са по-успешни и кои-следва да оставите зад гърба си. В такива периоди е най-добре да се движите повече по инерция, посока на най-малкото съпротивление, да се възползвате от варианти, които неочаквано могат да изплуват на повърхността или това е тайна, неочаквана опека или помощ остра на близък човек.

Ежедневието ви е доста динамично, натоварено с множество ангажименти, но точно сега е подходящо да демонстрирате най-доброто от себе си, за да извоювате своеобразен връх, ако не веднага, то до средата на декември.

През тази и следващата седмица, ако условията на труд го позволяват - вие действително ще можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, действията ви ще са по-ефективни и ще направите пробив в избрано от вас направление. Получавате своеобразна награда за полагани усилия и то от много време, после или ще трябва да надградите успехите или да прелистите нова страница приоритетно – в професионалната реализация, ритъм в ежедневието.

Сърдечните дела преминават във фаза, която позволява оздравяване, скрепване на връзки или шанс да откриете нова любов, ако сте сами, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица, възползвайте се по оптимален начин.

Лъв

Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще освети вашите обществени позиции в колектив, това ще бъде вид развръзка на зададени тенденции поне от изминалото полугодие, които ще повлияят и на бъдещото ви развитие, съответно - дали да продължите поетата посока или пък да я смените, в по-крайни-форми да промените средата си на съществуване.

Ескалират важни новини, събития, които показват на кого и в каква степен можете да разчитате. Доказателства за лоялност ще са особено позитивен показател и доказателство, че сте обграден от хора /в личен или делови аспект/, на които ще можете да разчитате и в бъдеще.

Прекратяване на контакти обаче - ще бъде неслучаен акт или вероятно-окончателен.

При всички случаи периодът е отличен да промените обкръжението си и според собствените си желания, усещания, за да можете да разгърнете потенциала си и да бъдете щастливи в един по-широк смисъл.

Към настоящия момент и през следващата седмица мнозина ще усетят, че са закриляни от Съдбата, можете да получите удовлетворение, забелязвани сте, ценени сте, с по-голяма лекота постигате цели, които ще раздвижат границите на възможното пред вас и ще ви помогнат да се изкачите напред и нагоре.

Взаимодействието с хора извън близкото ви обкръжение буквално и в преносен смисъл, демонстрацията на висока квалификация са ви много полезни и ще ви дърпат напред и нагоре.

Шанс да излезете победители в спор, включително и правен, тенденцията ще ескалира през тази и следващата седмица.

Дева

Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вашето обществено положение, което е като скачени съдове за дома, семейството, най-близката ви среда на съществуване. Например - предстоят промени в семейството, които се отразяват и на социалния ви статус или пък, кариерното ви развитие по някакъв начин се влияе от близките ви, защото се нуждаете от тяхната подкрепа, одобрение или пък премествания, разрешаване на битови и имотни казуси пак така влияят на различни нива. вариантите са много и като самия живот. Обединяващо правило е, че това, което случва сега е като своеобразна развръзка на тенденции, които са ескалирали поне през изминалото полугодие, а сега получавате вид резултати и нека те да ви зарадват.

Ако не всичко протича така, както очаквате, тогава все още можете да канализирате случващото се в една по-позитивна за вас посока. От вас може да се изисква да инвестирате в дома си или да извършите някакви преобразувания, които ще се отчитат за положителни, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица.

Някой от вас ще изпитат известно разминаване в намерения и желания с техния партньор. Ако има скрити процеси, които ви влияят, това може да бъдат и неразрешени казуси от миналото, то те ще ескалират през тази и следващата седмица. В друг случай- човекът до вас ще има повече нужда от подкрепа, разбиране и т.н. Каквото и да е, ще можете да го идентифицирате и да вземете адекватни мерки, да насочвате перспективи на развитие.

Повечето от вас могат да разчитат на своята убедителност, дар слово, думите ви имат подчертана чуваемост и с по-голяма лекота ще налагате мнението си, идеите си до средата на декември, възползвайте се по оптимален начин.

Няма да ви липсва компания, внимание, одобрение.

Везни

Пълнолунието с Лунно затъмнение от началото на седмицата ще очертае по-далечни перспективи на развитие, ще повлияе реализацията на потенциала ви, крайният резултат няма да е случаен, а следствие на тенденции, които са ескалирали поне през идното полугодие. Аспектацията на звездите ви показва до какви върхови постижения можете да се доберете следствие на демонстрация на висока квалификация, повишаване на знанията, вид опека от страна на влиятелни личности, пътувания, понякога - позитивна развръзка на правни казуси.

Ако не всичко от случващото се развива по вкуса ви, тогава вие все още можете да канализирате в по-благоприятна за вас посока тенденциите и като проявявате висока социална активност, създавате и укрепвате връзки лични или делови. Мнозина ще действат точно така и сега, но и до средата на декември ще могат да разчитат на вид сътрудничество, на енергична подкрепа от страна на личности, които могат да им помогнат, ще имат позитивно отражение върху бъдещото развитие.

Информационният поток е много усилен и част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други - вие ще отключите и благодаление на активната си позиция, понеже споделяте идеи, желания, преговаряте за интересите си и се намират личности, които да ги одобрят, да ви подадат ръка при нужда.

Навлизате в благоприятен период за изчистите евентуални недоразумения с важни за вас хора, също да повишите доходите си или поне да ги стабилизирате, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица, възползвайте се.

Все пак ежедневието ви е доста натоварено, може да възникнат допълнителни изисквания, новини, които да внесат известен смут или объркване в душата ви. Нека това да е повод да пренаредите приоритетите си, да се освободите от всичко токсично в един по-широк смисъл /колеги, други обстоятелства/, а може би и да обърнете повече внимание на здравето си.

Скорпион

Пълнолунието с Лунно затъмнение от началото на седмицата ще ви донесе пик от показателни събития, които ще се отразят на финансовото ви състояние или ще ви поставят в позиция на избор, предстоящи реформи и според подкрепата, която получавате от страна на личности, които влияят на благосъстоянието ви. Случващото се е като своеобразна развръзка на тенденции, които са зададени поне през изминалото полугодие. Чудесен признак е да получите финансова или морална подкрепа, вид удовлетворение, това ще е ясен признак, че се движите в правилна посока и ще можете да преумножите ресурсите си от втората част на декември, в различна степен до тогава.

Ако не всичко случващо се е по вкуса ви, тогава все още ще можете да въздействате, но очевидно- като разчитате повече на себе си, а не на околните. Вашата инициативност ще расте, а паралелно с това- шансовете да подействате позитивно на материалното си състояние, да постигнете вид стабилност на различни нива.

Можете да разчитате на това, че действията ви ще стават все по-резултатни и ефективни, водещи до печалба буквално и в по-широк смисъл и не случайно, а вече - на придобит опит, вид тренинг, вашият собствен състезателен хъс.

Все пак и разходите ще растат, може да имате усещането, че парите изтичат между пръстите ви, внимавайте, не поемайте финансови рискове, също - не позволявайте такива въпроси да застават между вас и любими хора.

Повечето от вас ще се радват на все повече подкрепа, одобрение от страна на околните-общо, приоритетно - обект на собственото ви внимание.

Стрелец

Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вашите партньорски отношения, лични или делови. Събитията ще са като своеобразна развръзка на тенденции, които са ескалирали поне през изминалото полугодие и нека те да ви зарадват.

Чудесен признак е, ако сега се радвате на повече подкрепа или установявате по някакъв начин, че вашите връзки са заздравени и предстоят да бъдат надградени, това ще бъде ясен признак, че те са перспективни и кореспондират с бъдещото ви развитие.

Евентуални трудности ще са показател, че нещо трябва да се промени и вие все още ще имате възможност да канализирате тази мощна енергия в една по-позитивна за вас посока.

Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите контакти и те ще останат в миналото ви, вероятно и завинаги.

Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и ще подкрепя вашето самочувствие, възстановителни сили, енергия. Мнозина ще усетят това влияние като вид въодушевление, вяра в собствените възможности, покачване на инициативността ви.

Ще установите, че вашите действия са по-ефективни, вие можете да направите своеобразен пробив в избрано от вас направление през тази и следващата седмица, да сбъднете съкровена мечта или да направите важни стъпки, ако имате собствен бизнес.

Някой от вас ще открият допълнителни или паралелни източници на доходи, ще спечелят нещо по един скрит или неочакван начин, тази перспектива ще се съхрани почти до средата на декември.

Появяват се хора, които ви подкрепят, имат благоприятно отражение върху тонуса и настроението ви, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица,  възползвайте се по оптимален начин.

Приключенският ви дух е висок, както и тръпката към риска, ако не се преминават определени граници- всичко ще е за добро.

Благоприятен период да оздравите сърдечните си връзки. Все пак може да криете част от вашите чувства, а някой може да се привлекат от тайна любов.

Въпроси, които се отнасят до дома, семейството или недвижимо имущество може да ви тревожат, объркват…Набележете слабите звена, отстранете ги, най-силно можете да въздействате през тази и следващата седмица.

Козирог

Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще се отрази на професионалната ви реализация. Получавате развръзки на дълго полагани от вас усилия и нека те да ви зарадват. Ако има скрити процеси, които ви влияят или объркват предварителните ви планове, то те също ще бъдат по-видни от обикновено, така че да ги отстраните своевременно.

Периодът е благоприятен да се движите по-скоро по инерция, според текущи възможности, които ще застават на пътя ви по един естествен начин, а не толкова да се движите срещу течението, не е подходящо да насилвате тенденциите или да „чукате два пъти на една и съща врата“. От друга страна- пред вас могат да се разкриват алтернативи на развитие, особено, ако ги търсите. Те могат да доведат до базисни преобразувания, които ще имат отражение на почти всички нива от вашия живот.

Колкото по-малко афиширате намеренията си, толкова повече ще нарастват шансовете да се реализират те на практика.

В друг случай - това е подходящо време да намалите темпото, да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, на лични въпроси, включително такива, които се отнасят до дом, недвижимо имущество, условия на съществуване-общо. Всичко изброено може да се насочи в една по-позитивна посока, намира се изход, решения и т.н.

Информационният поток е много усилен носи ви ценно знание. В този процес ще можете да идентифицирате тайни, там, където ги има и тази тенденция ще се съхрани и през следващата седмица.

Все пак ще е полезно да не се предоверявате, за да се предпазите от вид манипулации, нечестност и т.н.

В близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви подкрепя, повечето от вас ще се радват на отлични обществени позиции, подходящо време да утвърдите позиции в колектив, да си сътрудничите или да се възползвате от нечия помощ, това послание ще се съхрани и през идната седмица, възползвайте се.

Водолей

Пълнолунието и лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вашите сърдечни отношения с партньори, деца, ако имате такива и т.н. Случващото се не е случайно, а своеобразна развръзка на тенденции, които са зададени поне през изминалото полугодие и нека това ви донесе радост, удовлетворение и т.н.

Ако не всичко е по вкуса ви, значи ще трябва да промените подхода си, за да получите различен и по-добър резултат.

Ако имате собствен бизнес, значи разбирате до какъв връх от успехи можете да се доберете, а след това да надградите и обогатите постигнатото.

Ако това е невъзможно, тогава предстои да прелистите нова страница, която ще обнови и разшири възможностите пред вас.

Вашата социалната активност расте и със съответните позитиви - разширявате влиянието си над околните, срещате повече хора, които ви подкрепят, особено, ако се нуждаете от това.

Очертавате по-далечни перспективи на бъдещото си развитие, а това е пряко свързано с утвърждаването на авторитета ви в колектив, ако полагате усилия в тази посока, то те задължително ще дадат позитивен резултат.

Информационният поток се усилва, вие преговаряте за интересите си, стремите се да се справите с повишена конкуренция или да наложите мнението си. Откривате съмишленици, които ви въодушевяват, енергизират. Укрепвате връзки, които имат място в бъдещото ви развитие, останалите - ще отпаднат, но очевидно не бива да съжалявате за тях, защото те ще са източник на загуби - буквално и в по-широк смисъл, тази перспектива ще се съхрани и през следващата седмица, внимавайте.

Не са изключени повишени разходи, може да са и неизбежни инвестиции до средата на декември.

Риби

Пълнолунието и Лунното затъмнение ще доведе до развръзки и показателни събития с широко отражение, които засягат вашия дом, семейство, недвижимо имущество или местоживеене. Случващото се е резултат на усилия или зададени тенденции поне през изминалото полугодие и нека то да ви порадва.

В друг случай в живота на мнозина предстоят базисни преобразувания, които засягат брачни отношения, кариерно развитие, социален статус - общо. Все още можете да насочвате, възползвайте се по оптимален начин.

Навлизате в период през тази и следващата седмица, когато можете да утвърдите авторитета си на работното място, можете да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, да спечелите нещо важно за вас.

Подходящо е да сте по-инициативни в тази посока, за да получите още по-добри резултати.

До средата на декември разбирате до какви върхови постижения можете да се доберете като поддържате направление, което е зададено до този момент. След това можете да надградите успехите си или да прелистите нова страница, ако установите, че се нуждаете от това.

В по-ярки краски разбирате кои от вашите мечти са осъществими или плод на илюзия, нека това да е повод да коригирате нещо, за да се предпазите от разочарования, разминаване с резултати и т.н.

Добре се развиват въпроси, които се отнасят до договори, пътувания, юридически казуси, ако сте на страната на правото. Общуването с хора извън близкото ви обкръжение ще ви носи ползи.

Източник: horoskop-astrom.com, снимка: pixabay

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук