Първо ОУ „Васил Левски“ гр. Костинброд закри мобилността по НП „Иновации в действие“

384 преглеждания

Първо ОУ „Васил Левски“ гр. Костинброд закри мобилността по НП  „Иновации в действие“  с партньорите от ОУ „Отец Паисий“ с. Подайва и ОУ „Васил Левски“ с. Градище с интердисциплинарните уроци „Мери, тегли, режи“ и „Културните растения в градината и на трапезата“, свързани с иновацията „Споделена градина – споделена трапеза“.

Кръглата маса и форумът бяха закрити от урок-спектакъл „Мързелан и Мързеланка“, подготвен в Занимания по интереси от г-жа Б. Петрова, с 3 и 4 клас. Поздравления и за учениците от 5, 6 и 7 клас и техните учители по математика, информатика, биология, английски език - г-жа Любомирова, г-жа Масларова, г-жа Гюзелева, г-жа Стоянова, за сложния по замисъл и изпълнение на Интердисциплинарен урок, с много практически дейности, презентации, включване на робота БОБИ, в измерванията и драматизации за историята на мерки и теглилки.  

Присъстваха и родители, като така се популяризират целите и добрите практики на Иновацията и НП, както и контакти и приятелства. Темата на мобилността е доказателство за резултатите и възпитаването на традиционните ценности:  „Трудът краси човека, а споделения труд – развеселява и вдъхновява“.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук