Първо ОУ „Васил Левски“, гр. Костинброд изпрати своите седмокласници

904 преглеждания

С вълнение и емоции учениците отпразнуваха завършването на учебната

С вълнение и емоции Първо ОУ „Васил Левски“, гр. Костинброд изпрати своите седмокласници. На 29 юни, учениците отпразнуваха завършването на учебната година с весело настроение, любов и признателност към своите учители.

Официални гости на събитието бяха кметът на община Костинброд Трайко Младенов, неговият заместник Александър Ненов и Николай Борисов - зам.областен управител на София област и бивш учител по история в училище, който раздаде свидетелствата на седмокласниците.

Трайко Младенов поздрави седмокласниците пожелавайки им да бъдат здрави, амбициозни и успяващи. Той връчи значки и грамоти на отбора по „Защита при бедствия и аварии“ с ръководител Поля Масларова - класиран две години на първо място в областта и четвърти в България, през изминалата година. Заместник-кметът Александър Ненов връчи грамотите на най-добрите седмокласници и поздрави учители, ученици и служители.

Възпитаниците на костинбродското училище поздравиха своите гости с музикални изпълнения и танци, а директорът Даниела Борисова получи специален подарък - авторска картина от седмокласникът Богомил, който бе награден за цялостен принос в издигане авторитета на училището.

Даниела Борисова удари и последният училищен звънец за тази учебна година и поздрави всички учители и служители за завършването, като им благодари за куража и всеотдайната работа. Тя благодари и на гостите за уважението и на общинското ръководство за подкрепата. На учениците от седми клас разказа притчата за камъка, като им пожела „да си тежат на мястото“ и да намерят истинската среда, която ще ги цени.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд