Работа за Везните, Водолеите да са търпеливи

496 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 2 декември

Телците ще потънат в хаос, който трябва да подредят, ако искат да се радват на успехи. Водолеите да бъдат търпеливи и да не се чувстват зле, защото не ги разбират околните. Раците да не са агресивни.

Овен

Днес внимавайте в работата и се заемете с не много сложни и натоварващи ви задачи, с които ще приключите бързо. Рано ви е за активна работа. Не се доверявайте на всеки, най-вече на непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във взаимоотношенията и всичко, което се обърква е във ваша вреда. Не предприемайте рисковани действия. Предстоят ви любовни авантюри, заради които ще имате лични проболеми. Всяка нова връзка ще ви носи разочарование.

Телец

В началото на седмицата сте разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие. Нямате никакво желание за работа, ще пропуснете и срещи, които са важни за бъдещето ви развитие. Не общувайте задълбочено с непознати хора, може да се окажат врагове. Планирайте задачите и ангажиментите си до края на седмицата, за да имате ред поне в плановете си. Хаотичността ви ще се отрази и на любовния ви живот.

Близнаци

Опитайте се да постигнете по-голяма стабилност в отнощенията ви с близките и колегите. На работа ще сте разсеяни и изнервени заради бързане, последвано от грешки. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, защото можете да загубите много от финансова гледна точка. Прекарайте време с близките си, за да не се чувстват пренебрегнати.

Рак

Денят не е подходящ за нови срещи и запознанства. Хора, които искат да навлязат в живота ви, искат по-скоро да разберат вашите тайни и идеи, да ви ги откраднат и да спечелят успехи с вашите планове. Днес ще имате проблеми с общуването както вкъщи, така и на работното място. Задълбочете се в задълженията си, за да не сте агресивни. Вкъщи не пропускайте интимните и романтични мигове с близките си.

Лъв

Ако намерите свободно време, огледайте имот, който ви е харесал и преценете дали е изгодно да го купите. В работата се справяте отлично и всички трудности, които възникват, ще бъдат преодолени лесно. Прекарайте повече време с близките си, защото напоследък се отдадени само на работата.

Дева

Днес сте похвалени и това ви удовлетворява. Обсебени сте от самочувствието, че сте незаменими, но рискувате така да си спечелите врагове. Очаквайте възможности, за които ще имате нужда от бърза финансова подкрепа. Добре обмислете начините за кредитиране.

Везни

Очаква ви много работа, така че от сутринта се отдайте на служебните задължения. Опитайте се да промените мнението на колегите си, ще бъде във ваша полза. Намерете нови възможности за изява, вече сте се развили достатъчно на сегашната работа.

Скорпион

Днес, въпреки нежеланието ви, ще трябва да се запознаете с нови хора. Очаквайте те да ви изнервят с противоречието помежду ви за дадени теми. Въпреки това, очаквайте спокоен първи работен ден, променяйте тактиката и бъдете гъвкави във всяка ситуация. Не изневерявайте, дори да имате желание да отмъстите.

Стрелец

Имате желание, въпреки всички трудности и проблеми, да започнете нещо ново. Това не е най-доброто решение. Не бързайте и добре обмислете плана си, за да не съжалявате след това. Отложете важните делови срещи и разговори, днес не е благополучен ден за вас.

Козирог

Днес ще настъпят промени в живота ви. Ще постигнете целите си в личен план, но тогава ще изостанете с работата. Пазете се от предложения за започване на нова дейност, особено ако досега не сте се занимавали с нея. Личният ви живот е спокоен, така че можете да положите усилия за постигането на нови цели.

Водолей

Днес колегите ви няма да ви разбират и всички ваши срещи ще са свързани с неприятности. Проявете търпение и бъдете сдържани. Ако запазите доброто си настроение, успехът ще е с вас. Стабилизирайте постигнатото, бъдете тактични и ако ваш близък е допуснал грешка в поведението си, не го критикувайте, защото няма смисъл от скандали.

Риби

Днес колегите ви ще ви завиждат заради професионалните успехи, които сте постигнали. Нарочно ще се опитват да ви развалят настроението от сутринта, но вие не се поддавайте. Изработете план за започване на нещо ново.

Източник: 24novini.bg