Работа за Водолеите, Везните да не започват нищо ново

496 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 21 ноември

Водолеите ще работят много, а Раците да не се хвалят.

Овен

Днес е добре да обърнете внимание на здравословното си състояние. Не си поставяйте диагнози и не се самолекувайте, а ако не се чувствате добре, отидете на лекар. Очакват ви щастливи мигове със семейството. 

Телец

Днес последни ще разберете голяма и важна новина. Ако не е нещо свързано с вас, няма защо да се сърдите и възмущавате. Не е нужно да участвате във всяка интрига и всяка новина.

Близнаци

Възможно е да забравите обещание, което отдавна сте дали на приятел. Не давайте излишни обяснения, а направете необходимото, за да изпълните обещаното. 

Рак

Днес не се хвалете с постиженията ви. Полагайте усилия и работете в сянка. Вашият звезден час ще настъпи и всички ще разберат какво сте направили.

Лъв

Възможно е днес да изникнат неочаквани задачи и ангажименти. Не се опитвайте да поемете всичко сами, намерете си помощници.

Дева

Днес може да бъдете разкритикувани. Време е да се замислите дали няма повод за критиката към вас, а не да отхвърляте всички забележки.

Везни

Не започвайте нищо ново. Имате прекалено много ангажименти и неща за довършване. Дори и да нямате, починете си. Напоследък сте натоварени.

Скорпион

Не критикувайте и не се сърдете. Моце да се окаже, че някой има повече причини да ви се сърди на вас. Внимавайте в общуването с околните.

Стрелец

Днес сте по-прозорливи. Обмислеет варианта, че не винаги може да разчитате на късмета си. Заложете на реалните действия.

Козирог

Самият развой на събитията ще ви подскаже правилните ходове. Наблюдавайте какво се случва и ще разберете какво да правите вие и в каква последователност.

Водолей

Очаква ви много работа днес. Не се щадете, положете повече усилия от обикновено. Не ви се случва често, така че едва ли ще ви е проблем.

Риби

Днес наблюдавайте ситуацията, защото участието ви и това да сте център на внимание няма да ви помогне. Може да пропуснете интересни моменти в шумотевицата.

Източник: 24novini.bg