Работа за Девите, успехи за Козирозите

506 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 9 декември

Телците да разчитат на себе си, а Девите да се захващат за работа. Водолеите да не се отклоняват от правилата, а Рибите да мислят положително.

Овен

Днес не предявявайте големи претенции към околните и не искайте твърде много от тях. Сега е моментът, в който можете да си изиграете добре картите, но не очаквайте същото и от останалите.

Телец

Не разчитайте на чужда помощ днес. Колкото и да се съмнявате в способностите си, способностите на другите не са на високото ниво, на което са вашите.

Близнаци

В началото на седмицата единственото, което може да ви накара да се чувствате зле, са съмненията в силите ви. Много малко ви трябва, за да ги отхвърлите и да дишате спокойно.

Рак

Днес имате чудесна възможност да организирате парти или приятна изненада за ваш близък или приятел. Ако досега не сте успели да измислите подарък за някой от семейството или от приятелите, днес със сигурност ще ви хрумне страхотна идея.

Лъв

Този понеделник е подходящ за решаването на проблеми в семейството. Не допускайте да се намесват хора извън семейния ви кръг, дори да е близък приятел.

Дева

В първия работен ден по-добре се съсредоточете върху служебните ви задължения, защото няма да ви е лесно. Имате твърде много работа, а вие мислите за други неща.

Везни

Днес по-добре отложете служебните си ангажименти, защото семейството и приятелите ви имат нужда от вас. Отдайте цялото си внимание на близките, за да не съжалявате след това.

Скорпион

Седмицата ви ще започне с ползвотворни и успешни срещи и командировки. Ако предишните дни не сте планирали пътуване, може да го организирате сега с лекота.

Стрелец

Днес с лекота и успешно ще разрешите финансов въпрос, който ви тормози от дълго време. Ще намерите необходимите средства, които ще са полесни за партньорските ви отношения. Не давайте пари назаем на близки и роднини.

Козирог

Очаква ви понеделник, изпълнен с успехи. Спокойно можете да правите финансови вложения, свързани с чужбина или с развитието ви в професионален план.

Водолей

Днес играйте по правилата и не се отклонявайте от това, което ви казват. Не се присъединявайте към тайни организации, защото имате далеч по-важни неща за правене.

Риби

Днес не се изпълвайте с негативизъм. Направете опит да се усмихнете и да бъдете в добро настроение. 

Източник: 24novini.bg