Работа за Овните и изненади за Раците

551 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 30 септември 2019

Овен

Днес ви очакват повече задачи от обичайното. Добре разпределете времето, силите, финансите и помощниците си, за да успеете. Реалисти сте и знаете, че няма да получите признание, но ще сте поласкани, ако забележат усилията ви.

Телец
 
Упорито преследвайте целите си и нито за миг не се разколебавайте от действията си. Възползвайте се от съветите на близките ви, защото някои от тях могат да ви помогнат. 

Близнаци

Работете съсредоточено и не разпилявайте енергията си, за да можете да свършите всичките задачи, които са ви възложили. Чувствате се чудесно, в добро настроение и това ще ви помогне да осъществите плановете си.

Рак

За някои от представителите на Рака денят ще е изпълнен с изненади. Внимавайте при боравенето с пари. Днес ще трябва да вземете трудно решения и ви е нужна помощта на съмишленик.

Лъв

Денят ви ще е изпълнен с емоции. Нов човек, който се появява на работното ви място, ще промени начина ви на работа. Среща вечерта може да подобри настроението ви.

Дева

С творческа мисъл и голям ентусиазъм ще се захванете с нови задачи. Осъществявайте мечтите си, семейството ви е зад вас и ви подкрепя.

Везни

Днес си починете и се заемете с дейност, която няма да ви натоварва психически, емоционално или физически. Отдайте се на хобито си или на полезни за вас занимания.

Скорпион

Бъдете търпеливи с партньора си днес, за да запазите истинска любивта помежду ви. Не избухвайте при разговор с него, а обмислете думите му.

Стрелец

Нови неща в работата могат значително да ви улеснят работните дни занапред. Възможно е позитивния им ефект да не се забележи веднага и това да ви настрои скептично към тях. Бъдете по-търпеливи и ще спечелите.

Козирог

Денят е подходящ да се заемете с неотложни ангажименти, които ще се развият благоприятно за вас. Имате достатъчно енергия и възможности за осъществяването на отдавна обмисляни планове.

Водолей

Денят ви ще бъде силно натоварен от служебни задължения, но това ще отвори пътят ви към нови хоризонти за вас. Очаквайте благоприятни финансови възможности. 

Риби
 
Не се съгласявайте да получите по-малко от това, което смятате, че заслужавате. Полагате много усилия, които скоро ще бъдат възнаградени. Приемете че не винаги е възможно да угодите на всички и не се ядосвайте за това.
 
Източник: 24novini.bg