Равносметка за Овните, чудеса за Везните

684 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 4 декември

Днес Овните трябва да помислят върху това какви компромиси и за кого ги правят, а Лъвовете да излязат от илюзиите си. Раците дане мислят твърде много за миналото.

Овен

Днес е ден за равносметка. Помислете за любиовта уи приятелството. Те не трябва да искат жертва и компромиси, които да ограничават личното ви пространство.

Телец

Близостта до целите ви може д ави заблуди, че можете да се отпуснете. Мнозина са се проваляли в този момент, не правете тяхната грешка.

Близнаци

Днес не правете непоискано добро. Това ще разпилее енергията ви и може да влоши важни отношения.

Рак 

Не мислете за миналото. Пропилявате настоящeто и се откъсвате от него. Обърнете внимание на близките си, имат нужда от това.

Лъв

Време е тази сряда да се разделите с част от илюзиите си.  Болката съвсем няма да е толкова силна, колкото очаквате, истинската трудност ще е в това да се разделите с навика.

Дева

Днес вярвайте на интуицията си. Ако усещате, че наближават неприятности се постарайте да не се развълнувате прекалено. 

Везни

Днес очаквайте чудеса. Ще се откъснете от много притеснения и страхове, сякаш с вълшебна пръчица. Истината е, че просто ще осъзнаете колко силни сте в действителност.

Скорпион

Признайте, че имате нужда от нечие присъствие. Самодостатъчността и самостоятелността са хубави неща, но имате нужда и от половинка, за която да се борите. 

Стрелец

Животът и обстоятелствата ни срещат с различни хора, но не при всеки трябва да се спрем. Внимателно подбирайте близките си, за да не съжалявате.

Козирог

От няколко дни търсите специалист за дадена дейност. Човекът, който ви е нужен, е някъде наблизо, просто му дайте шанс да покаже уменията си.

Водолей

Някой ще се опита да ви критикува днес. Не се натъжавайте от критиката му, приемете я като градивна и с усмивка.

Риби

Дне сможе да пропуснете важен детайл, който да ви върне назад в работата ви и да загубите постигнатото.

Източник: 24novini.bg