Ремонтните дейности в община Своге продължават и през есента

735 преглеждания

Текат дейности на ул. „Каменярска“ в града

След интензивното лято в община Своге, изпълнено с ремонти на улична и пътна мрежа и активно строителство, процесите по рехабилитация и реконструкция продължават и през есента.

На 20 септември тартираха ремонтните дейности на ул. „Каменярска“ в Своге. Първа копка бе от заместник-кмета на Своге инж. Валентин Михайлов в присъствието на фирмата-изпълнител, представители на строителния надзор, експерти и граждани. Господин Михайлов пожела успех на участниците в строителния процес и успешно завършен обект, а на живущите на улицата търпение и спокойствие, за да могат съвсем скоро да се радват на изцяло рехабилитирана и обновена улица.

Проектът предвижда изграждането на нова пътна конструкция, оразмерена според класа на улицата. Ще бъде изградена постоянна вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка в съответствие с класа на пътя. Пътните знаци за вертикалната сигнализация са предвидени стандартни пътни знаци със светлоотразително фолио клас I и II съгласно БДС EN 12899 и I-ви типоразмер. Хоризонталната маркировка ще се изпълнява  в пълно съответствие с техническите и технологични изисквания на БДС EN 1436:2007+А1:2009.

EspressoNews

Снимки: Община Своге