Рибите ще са целеустремени, Овните ентусиазирани

563 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 8 ноември

Овен

Каквото и да решите да правите днес, ще сте много ентусиазирани. Все пак не прекалявайте и не налагайте на околните това, в което вярвате, защото ще станете досадни. Ако някой реши да ви последва, трябва да го направи доброволно.

Телец

Днес е възможно да се създаде голямо напрежение на работното ви място или да влезете в спор с колега. Не позволявайте да ви използват - ако установите, че вие вършите по-голямата част от работата, а другите се скатават, от вас зависи да промените положението.

Близнаци

Днес има известен риск да предизвикате гняв и негодувание у някои хора. За да не си създавате излишни проблеми, съсредоточете се върху собствените си цели - лични и професионални, и оставете на мира онези, които не са на една вълна с вас.

Рак

Днес има шанс да се освободите от хора, които по някакъв начин ви контролират, или от ситуации, които ви въздействат неблагоприятно. За целта обаче трябва да сте по-смели и да не се чувствате гузни, ако откажете нещо на някого. Не се отдавайте на мързел - ще пропилеете деня си.

Лъв

Днес ще сте особено дейни, дори напористи - така бихте могли да свършите много работа, но и да си създадете проблеми с околните. Опитайте се да се съобразявате малко повече с мнението на любимия човек, ако не искате да го/я натъжите.

Дева

Днес много от вас ще сте войнствено настроени и ще се бунтувате срещу всяка несправедливост. Освен това по-лесно ще привличате агресивни хора и ще попадате в опасни ситуации: така че имайте едно наум и овладявайте малко порива да се изправяте срещу всеки, който ви предизвиква.

Везни

Днес някаква несправедливост може да наруши душевното ви спокойствие и да ви накара да реагирате - ако не по друг начин, най-малкото да се оплачете на някого. Ако изпитвате голямо раздразнение, има риск това да се отрази и на тялото ви.

Скорпион

Във ваша полза ще е днес да проявявате малко повече разум - ударите ли го на чувства, ще изпаднете в самосъжаление или ще се настроите срещу някого, а това няма да ви донесе успех. Възможни са конфликти на работното ви място.

Стрелец

С каквото и да се заемете днес, по-добре го свършете сами - трудно ще получите нужната ви подкрепа. Вероятно ще имате чувството, че другите само ви бавят или не са на една вълна с вас. През днешния ден страстите ще са особено силни.

Козирог

Днес има вероятност да задържате в себе си негативните емоции и това дори да предизвика физически симптоми - например главоболие. Ако се ядосате на някого, по-добре споделете с приятел - ще ви олекне.

Водолей

Ако днес мненията ви с партньора/партньорката ви по определен въпрос се разминават, ще бъде трудно да постигнете съгласие. Ако почувствате, че нечие отношение към вас е несправедливо, по-добре направете нещо, защото в противен случай проблемът ще се задълбочава и съвсем скоро ще се сблъскате с последствията.

Риби 

Днес ще сте особено целеустремени и трудно някой би могъл да ви попречи да постигнете онова, което сте си наумили. Свършете важните дела още предобед - ще имате много енергия. Внимавайте обаче при общуването си с най-близките - вероятно ще се опитате да ги командвате.

Източник: edna.bg