Ролпласт дари на ОДЗ „Радост“, гр. Костинброд ново съоръжение за забавления и игри

1955 преглеждания

Дарението е част от програмата за корпоративно социална отговорност на компанията

В ОДЗ „Радост“ гр. Костинброд, бе открита обновената площадка в двора на детското заведение. Събитието се състоя на 24 април, като съоръженията, на които децата вече могат да играят и се забавляват, са подарък от лидера в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България - Ролпласт и неговите служители.

На тържественото откриване, домакините от ОДЗ „Радост“ бяха подготвили разнообразна програма с изпълнения на своите възпитаници. Пред родители и гости, директорът на детското заведение Зоя Йорданова благодари на компанията и нейните служители, направили дарението. „Привилегия за община Костинброд е, че такава компания като Ролпласт извършва дейността си на територията на общината“, сподели тя.

Методи Методиев, директор производство в Ролпласт се обърна към присъстващите и домакините с думите: „Изключително радостен съм, че в много кратки срокове успяхме да реализираме тази мечта на г-жа Йорданова, която тя сподели с мен преди около два месеца. Горд съм от съпричастността на нашите служители, които помогнаха със средства, за да имаме днес това прекрасно съоръжение на празната до скоро площадка“.

От името на Общинското ръководство на Костинброд, приветствие отправи и заместник-кметът Александър Ненов: „Откриването на това детско съоръжение е показател за добрата комуникация между бизнеса и учебните заведения. Благодаря на Ролпласт, че със своята политика насочена към децата и към бъдещето на община Костинброд, подкрепя активно местната общност“.

Своеобразният празник завърши с познавателната програма от „ДНК - Детски научен клас“, в която малчуганите направиха първи си стъпки в опознаването на химичните процеси и физичните закони.

Дарението е част от програмата за корпоративно социална отговорност на компания Ролпаст.  През изминалата година бе направен освежителен ремонт в детската част на библиотеката в Костинброд, както и дарение на книги, събрани от децата на служителите. Ролпласт подкрепя тези инициативи като усилията са насочени основно към Община Костинброд, където е позиционирана.

EspressoNews