С грандиозен проект за приемственост между поколенията вокална формация „Разноцветни“ се завърна на сцената

2246 преглеждания

С грандиозен проект за приемственост между поколенията вокална формация „Разноцветни“ се завърна на сцената в Божурище.

На 17 май 2017 година „Песен-магия“ събра в читалище “Христо Ботев“ в града вече порасналите „Разноцветни“ , децата от вокална група „Палави ноти“, учениците от 2А клас на СУ „Летец Христо Топракчиев“ с класен ръководител Илиана Циркова и школа „Бекирски“.

Основното послание на концерта бе, че песента е именно магия, която очаквано успя да завладее и зареди с приятни емоции малки и големи, да усмихне участниците на сцената и да разпее публиката, изпълнила до краен предел залата.

Проектът за възобновяване на вокална формация „Разнцветни“ е по идея на Ваня Аризанова и Руслан Русинов, подкрепен от настоятелството на читалище „Христо Ботев“. Стартира успешно през есента на 2016 г. под ръководството на харизматичния вокален педагог Венелина Миланова.

За кратко „Разноцветни“ успяват да спечелят отново любовта на вярната си публика и да покажат, че могат да продължат пътя си в компанията на ново поколение млади и талантливи изпълнители. Пример за тази приемственост бе и Любо, на чиито плещи падна голямата отговорност да бъде водещ на концерта. Ролята си той изпълни отлично.

Изпълненията на „Разноцветни“ изправиха публиката на крака. В кулминация на вечерта обаче се превърна общото им изпълнение с малчуганите от „Палави ноти“

Занапред певците предвиждат повече участия и проект за авторска песен.

С думите: „Когато музиката те следва през годините, когато мечтата ти е отново да стъпиш на сцената, когато имаш прекрасни спомени от детството...Когато просто ти се пее“, обясняват порасналите „Разноцветни“ своето начинание.

Вижте пълният фотоалбум от събитието във Фейсбук  ТУК.

EspressoNews

Снимки: Снежана Славейкова