С двучасов концерт СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд чества патронния си празник

298 преглеждания

Възпитаниците на училището зарадвха присъстващите с богата и разнообразна програма

На 25 май, пред препълнения салон в НЧ „Иван Вазов 1947“ възпитаниците на СУ „Д-р Петър Берон“ представиха своята програма. Програмата включваше театрални скечове, песни, танци от настоящи и бивши възпитаници на училището.

На концерта присъстваха Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, Росица Иванова – началник на Регионално управление на образованието София регион,  Александър Ненов – зам.- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на Общински съвет –Костинброд, Димитър Григоров – общински съветник, Александър Евтимов – директор на СУ „Д-р Петър Берон“, директори на други учебни заведения от територията на община Костинброд, родители, учители, бивши ученици и гости на най-голямото ни средно училище в община Костинброд.

„Горди сме, че община Костинброд може да се похвали с отлични ученици – деца, които постигат национални и международни успехи и благодарим на учителите и на техните родители, че влагат всички усилия в името на доброто им бъдеще. Честит патронен празник!“, заяви кметът на община Костинброд и допълни, че са отпуснати средства, след единодушно решение от Общинския съвет, за започване на изграждане на паметник на патрона на училището, който ще бъде готов на 15 септември – Първия учебен ден.

В края на концерта, директорът на училището – Александър Евтимов раздаде раздадени плакети с признателност на бивши или дългогодишни учители.

Поздравителен адрес бе поднесен от Росица Иванова – началник на РУО. Тя поздрави учителите и изтъкна огромния принос от страна на общината за развитието на училищата и детските градини на нейна територия.

Повече снимки от събитието можете да разгледате ТУК

Източник и снимки: Община Костинброд