С концерти посветени на Димо, П.И.Ф. показват, че за музиката няма граници

559 преглеждания

Концертите ще се състоят в София и Пловдив

В два поредни дни - София (24 юни) и Пловдив (25 юни), ще се състоят концерти на група П.И.Ф., посветени на Димо Стоянов. Събитията ще бъдат запомнени от феновете на бандата с неповторимата емоция, вдъхновена от музикатата, която ни извежда отвъд границите на реалността и ни напомня, че всички сме част от нещо по-голямо, което ни свързва и ни прави по-добри. Димо от П.И.Ф. отиде при звездите, не можем да го видим, да се доближим до него, да го докоснем, но можем да усетим присъствието му в музиката.

„Приказката“ на П.И.Ф. ще разказваме заедно с момчета от групата и певците Ерсин Мустафов (Jeremy?), Свилен Ноев (Остава), Графа и Дичо. В сърцето на София (Арена София - Колодрума в Борисовата градина) на 24 юни и на Младежки хълм в Пловдив на 25 юни ще станем част от неповторими събития, в които група П.И.Ф. влага цялото си сърце и душа в памет на своя вокалист Димо Стоянов.

П.И.Ф. е създадена през 1992 г. от Димо Стоянов и Иван Велков във Варна и точно там в средата на юни се състоя първият концерт от поредицата „Приказката П.И.Ф“, последва и концерт в Бургас с участието на Прея, Дичо, Ерсин и Свилен. Музикалните събития се превърнаха в буря от чувства - редуваха се веселите и тъжните моменти, точно както в живота, но в последна сметка преживяването беше страхотно и неповторимо.

За П.И.Ф. е ясно, че Димо не може да има „заместник“ и когато решават да посветят „Приказката П.И.Ф.“ на него, канят приятели, които изпълняват песните им. Първоначално дори изпитват притеснение от факта, че някой друг ще излезе на сцената с тях на мястото на Димо. Певците обаче дават всичко от себе си, изпълненията им са заредени с чувство и емоции, точно така, както би искал Димо... Защото всичко е заради Димо.

Концертите са направени точно, както заслужават да бъдат организирани подобни музикални събития - на големи сцени, с отлични звук и осветление, с мултимедия, която допълва емоцията и ни припомня моментите на Димо и П.И.Ф., които искаме да запазим дъблоко в сърцето си.

На 24 юни в София и на 25 юни в Пловдив музиката на П.И.Ф., заедно с певците Свилен, Графа, Ерсин и Дичо, ще ни направят част от най-емоционалното музикално преживяване на лятото. Идеята на групата и организторите от Монте Мюзик е с генерираните приходи от концертите да се подпомогне семейството на Димо, което загуби своята опора, баща и любим.

Билетите са налични в мрежата на Eventim, ще се продават и на местата на провежданена концертите.

Снимки: Ивайло Пеев/БНР Бургас

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове