С първа копка бе сложено началото на работата по изграждането на още един нов жилищно-търговски обект в град Костинброд

659 преглеждания

Проектът предвижда изпълнението на пет етажна сграда и един цял етаж за търговска дейност

С първа копка, извършена от представители на фирма „Евроброд груп“ ЕООД и „Ипик Билдинг груп“ ООД беше сложено началото на работата по изграждането на още един нов жилищно-търговски обект в град Костинброд: Жилищна сграда „Centrum Bulding“ в кв. Втори район, гр. Костинброд.

На церемонията присъстваха присъстваха заместник-кметът на община Костинброд Александър Ненов, председателят на общински съвет д-р Атанас Тенев, общинските съветници Димитър Григоров и Анелия Велева, Ивелин Попов - състезател в Националния отбор по футбол,  Александра Караганска, Димитър Георгиевн - управител „Общински инспекторат“, Симеон Спасов - кмет на село Голяновци и др.

Жилищна сграда  „Centrum Bulding“ е един проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Сградата е разработена според най-високите стандарти на модерното строителство, съчетавайки удобство, функционалност и отлична локация в центъра на град Костинброд.

В близост до сградата са ключови търговски, развлекателни и промишлени обекти, както и площад Иван Вазов.

Проектът предвижда изпълнението на пет етажна сграда и един цял етаж за търговска дейност.

Разположени на ул. „Г. С. Раковски“  в един голям имот, който е обединен под едно общо функционално и архитектурно-естетическо решение.

Фасадата на сградата, ритмично разчленени с балкони и фасадни витрини, с характерните за съвременното строителство прави форми, създават усещане за функционалност и удобство.

На „първа копка“ Собственикът на имота и Инвеститорите на обекта заявиха пред всички голямата благодарност към кмета на общината и цялото ръководство за съдействието „Centrum Bulding“ да бъде построен за най-кратък срок.