Свогенец дари витамини на възрастни хора

741 преглеждания

Помощите бяха транспортирани от социални служители на общината лично до домовете на потребителите на социалните услуги „Лична помощ“ и „Домашен социален патронаж“

100 лица над 65-годишна възраст, представители на най-рисковата група за заболяване от COVID-19 на територията на община Своге получиха шанс за здравна профилактика с хранителни добавки.

Инициативата е на нашия съгражданин Ивайло Антонов, който закупи и дари на общинска администрация – Своге сто опаковки от хранителната добавка. Помощите бяха транспортирани от социални служители на общината лично до домовете на потребителите на социалните услуги „Лична помощ“ и „Домашен социален патронаж“.

Хранителната добавка за здрава и добре функционираща имунна система засилва естествените защитни сили на тялото и помага за по-бързото преодоляване на различни стресови състояния с повишени към организма изисквания през есенно-зимния период и в условията на пандемии.

Съдържа IMN3X формула от изцяло природни съставки – екстракт от африкански здравец, радикс исатидис и цинк. Комбинира най-добрите растения от Азия и Африка за силен имунитет. За пълноценна и дълготрайна подкрепа на организма, продуктът е обогатен и с Витамин C. Благоприятства, както вродения, така и придобития имунитет и нормалното им функциониране.

Изтчоник и снимка: Община Своге

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук