Седмичен хороскоп 01 – 07 май

5676 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през първата половина на седмицата, може да се окажат в ситуация, в която свободата им на действие да бъде ограничена. Възможно е това да се дължи на влошаване на здравето, поради което тези дни ще трябва да останете у дома. Може също да почувствате известна несигурност в себе си и в правотата на някои ваши действия, ще се появят повече съмнения относно тази или онази ситуация.

Четвъртък и петък са прекрасни дни за хармонизиране на брачните отношения. Ако от дълго време имате връзка и планирате сватбена церемония, тогава тези дни са много подходящи за това. Също така е подходящ момент за участие в сватбени тържества, годишнини. През почивните дни проявете повече внимание и такт към брачния си партньор.

♉ ТЕЛЕЦ:

На представителите на зодия Телец през първата половина на седмицата, се препоръчва да се въздържат от дружески контакти през този период. Най-вероятно ще почувствате, че отношенията с приятелите не се развиват толкова добре, колкото бихте искали. Следователно временно си струва да се отдалечите от приятелските компании. В противен случай не са изключени внезапни кавги и то без причина.

Четвъртък и петък са добри дни за лечение и профилактика на заболявания. Може също да започнете ремонтни работи у дома или на вилата. Полезно е през този период да се отървете от старите ненужни вещи, да подредите шкафове, чекмеджета, рафтове. Това ще има положителен ефект върху вашето здраве. През почивните дни се препоръчва да отложите всички дела, да се отпуснете и наспите добре.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Близнаци, най-вероятно ще са решително настроени за предприемане на решителни действия, за постигане на своите цели. В същото време избягвайте праволинейността и фанатизма. Опитайте се да смекчите до колкото е възможно своя стил на поведение. В противен случай това може да се окаже в ущърб на вашето партньорство, брак, кариера.

Четвъртък и петък са прекрасни дни за влюбените. Може би ще чуете не само комплименти, отправени по ваш адрес, но и любовни признания, дори предложение за брак. Направете приятни изненади на хората, които обичате. Това също са добри дни за общуване с децата. Но през почивните дни е нежелателно да посещавате концерти, дискотеки, клубове и приятелски партита.

РАК:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Близнаци, най-вероятно ще са решително настроени за предприемане на решителни действия, за постигане на своите цели. В същото време избягвайте праволинейността и фанатизма. Опитайте се да смекчите до колкото е възможно своя стил на поведение. В противен случай това може да се окаже в ущърб на вашето партньорство, брак, кариера.

Четвъртък и петък са прекрасни дни за влюбените. Може би ще чуете не само комплименти, отправени по ваш адрес, но и любовни признания, дори предложение за брак. Направете приятни изненади на хората, които обичате. Това също са добри дни за общуване с децата. Но през почивните дни е нежелателно да посещавате концерти, дискотеки, клубове и приятелски партита.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, може да се сблъскат със стресови ситуации, в резултат на които ще трябва да изразходват твърде много енергия. Въздържайте се от действия, които са свързани с риск от нараняване, бъдете по-внимателни при боравене с огън, различни механизми, остри и режещи предмети. Ако имате планирана хирургична операция, препоръчително е да я отложите за друго време.

Четвъртък и петък са благоприятни дни за посещение на увеселителни заведения, ресторанти, барове, концерти. Също така е добър период за излизане извън града с приятели и роднини. Ще се забавлявате и ще си починете добре. Почивните дни, от друга страна, е най-добре да прекарате у дома със семейството.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата обвързаните представители на зодия Дева, могат да се сблъскат с проблеми в партньорството. Ще ви е трудно да разберете мотивите в поведението на любимия човек, който в някои въпроси може да пренебрегне вашето мнение или дори да скрие действията си от вас. Опитайте се да не задавате излишни въпроси, особено ако нямате ясно разбиране за същността на случващото се.

Ситуацията няма да се проточи дълго време: до четвъртък, петък в семейството ще царува мир и хармония. Това е добър момент за хармонизиране на взаимоотношенията между различните поколения в семейството. През този период може заедно с най-близките си хора да се заемете с почистване, купуване на красиви неща за дома и декорация на жилището. Обаче не прекалявайте, в противен случай до почивните дни вашият бюджет ще остане на нула.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни трябва да обърнат специално внимание на здравето си през първата половина на седмицата. Тези дни ще сте склонни към прекомерен преразход на енергия, което ще се отрази негативно на защитните функции на организма. Опитайте се да разпределите натоварването по-равномерно и внимателно планирайте времето си. В четвъртък и петък интелектуалните ви способности се засилват, общителността се увеличава. Благодарение на това, ще имате успех в обучението.

Този период също е добър за възстановяване на приятелските отношения с роднини, съседи, познати. Много е важно сами да направите първата крачка към помирение с онези хора, с които преди сте имали разногласия. Отношенията с половинката могат да се влошат през почините дни. За да избегнете това, опитайте се в този момент да не обсъждате остри и болезнени теми.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион през първата половина на седмицата, може да изпитат напрежение в романтичните отношения. Може би до вас ще стигне информация, която ще искате да обсъдите с любимия човек. Трябва да се отбележи, че през този период разговорите не трябва да засягат чувствителни теми: например въпроси, свързани с приходи, спестявания и разходи. В противен случай не е изключен конфликт между вас и любимия човек.

Четвъртък и петък е препоръчително да прекарате в спокоен ритъм. Направете нещо добро за себе си, като например купете си красиво бижу или си изберете хубави, модерни дрехи. Тези дни са подходящи за удоволствия, почивка и релакс. Като хармонизирате вътрешния си духовен живот, вие внасяте мир в реалността около вас. През почивните дни е препоръчително да обърнете специално внимание на своето здраве.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, е добре да проявяват специален такт в отношенията с близките хора. Ако не се сдържате и контролирате своите емоции, тогава не са изключени големи кавги. Ако възникне конфликт между членовете на семейството, опитайте се, да се дистанцирате и не се забърквайте в разправии. В тези дни не е препоръчително да започвате ремонт у дома или да правите общо почистване: съвместна координирана работа между членовете на семейството едва ли ще е възможна през този период.

В четвъртък и петък ви очаква време, изпълнено с оптимизъм и радостни впечатления. Хубаво е тези дни да се срещате с приятели, да посещавате клубове по интереси, да отидете на фитнес и да се заемете с корекции във външния си вид. През почивните дни, ако имате деца, се опитайте да контролирате стриктно поведението им.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата, могат да се сблъскат с усложнения в отношенията със съседи, познати и роднини (особено братя и сестри). Опитайте се да бъдете по-тактични и учтиви, когато говорите с другите. Възможно е прекалено прямолинейното и грубо отношение към вас от другите, да провокира отговор и подобно поведение от ваша страна. Това също не е най-доброто време за пътувания и срещи.

Четвъртък и петък са благоприятни дни за релаксация и духовни практики в уединена обстановка. Добре е да проявявате милосърдие, безкористно да помагате на хората, да дадете милостиня, да кажете молитви - всичко това ще бъде от полза за вашето духовно равновесие. През почивните дни обърнете по-голямо внимание на семейството и приятелите, опитайте се да поддържате топли отношенията с близките хора.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей, може да се сблъскат с проблеми, свързани с материални загуби. Вероятни са големи финансови разходи. Покупките, които правите тези дни, вероятно ще бъдат неуспешни. Впоследствие може да се окаже, че закупените артикули са дефектни или просто нямате нужда от тях.

Четвъртък и петък са благоприятни дни за партита с приятели, посещение на фитнес, спортни занимания, упражнения, аеробика. През този период най-вероятно времето, което прекарвате в интернет, ще се увеличи. Ще се активират контактите ви в социални мрежи, форуми, сайтове за запознанства. Това е добро време за забавни пътувания и нови приятелства. Но през почивните дни, по-добре се въздържайте от пътувания извън града.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата, трудно ще се въздържат от резки и праволинейни постъпки. Нежеланието да се съобразявате с мнението на близките, може да доведе до напрегнати ситуации. Опитайте се да мислите не само за себе си и своите желания, тогава можете да избегнете много конфликти. Това важи особено за отношенията с родителите. Четвъртък и петък са благоприятни дни за посещение на фитнес клубове, участие в състезания и конкурси.

В тези дни ще станете по-забележима фигура, хората около вас ще ви обръщат по-голямо внимание, ще се увеличат комплиментите, отправени към вас. Възможно е между вас и човек, с по-висок статус, да възникне романтична връзка. През почивните дни е нежелателно да давате и вземате пари на заем, както и да правите големи покупки. Възможни са също повреди на домакински уреди, поради което ще се наложи да давате пари за ремонти.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук