Седмичен хороскоп 03 – 09 октомври

573 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Разположението на планетите през тази седмица, ще оказва благоприятно влияние върху вашата работа. Сега ще може успешно да се занимавате с интелектуална работа, професионални дейности или умело да вършите домашните си задължения. През първата половина на седмицата е препоръчително да направите необходимата подготвителна работа и да обмислите няколко пъти последователността на действията си.

Това ще ви помогне да съставите ясен план, а през втората половина на седмицата започнете да действате, тъй като тогава ще бъдете по-енергични и активни. През този период също, се очаква много романтика. Не са изключени нови запознанства, срещи, начало на нова връзка. В съществуващите отношения повече време трябва да отделите за съвместни забавления и отдих. Само не започвайте борба за надмощие в семейството. Спрете да спорите на кой е по-трудно, организирайте си съвместна почивка. Откажете се от авантюрите. През почивните дни, приятели могат да ви помолят за помощ.

ТЕЛЕЦ:

През тази седмица представителите на зодия Телец, ще бъдат привлечени от любовния живот и романтиката. През първата половина на седмицата може да очаквате неочаквани срещи с бивши любими или нещо да ви напомни за стара връзка, например-вещи, писма, снимки. Не се препоръчва обаче да се опитвате да подновите миналите отношения сега, по-добре се опитайте да разберете грешките си в предишната връзка.

Втората половина на седмицата ще ви донесе желание за флиртове и любов. През този период може да направите ново запознанство, което ще постави началото на нова любовна история. В същото време не чакайте човека, който харесвате да направи първата стъпка, а сами да поемете инициативата. Седмицата също е подходяща за активно решаване на финансови въпроси и нормализиране на отношенията с членовете на вашето семейство. Бъдете внимателни към своето здраве. През почивните дни, не оказвайте натиск върху другите.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата бъдете готови да приемете гости. Това могат да бъдат ваши роднини, както приятели и познати, с които отдавна не сте общували. Комуникациите сега ще бъдат много приятни за всички, ще може да си спомните събития, преживени заедно, както и да научите за промените в живота на другите. Началото на седмицата е идеално време, за решаване на проблемите у дома.

Не изостряйте отношенията си със семейството, а се опитайте да ги хармонизирате. Трябва да се отбележи също, че през този период сделките с недвижими имоти могат да вървят много добре. Това време е благоприятно и за семейни съвети и взимане на важни решения, свързани с членовете на вашето семейство. Сега обсъждането на такива въпроси, ще бъде доста градивно. Тази седмица също ще е благоприятна за спорт, а малките пътувания могат да бъдат източник на радост и нови запознанства. През почивните дни, направете дълго пътуване или спортувайте.

РАК:

През тази седмица представителите на зодия Рак, ще имат късмет по финансови въпроси. Сега ще може по-практично да управлявате парите си, а това от своя страна ще допринесе не само за натрупване на средства, но и за увеличаване на доходите ви. Не трябва обаче да очаквате засилена активност през този период, сега е по-добре да отделите повече време за почивка, релакс и възстановяване. През първата половина на седмицата, бъдете много внимателни при работа с документи и лично контролирайте всички подробности.

През този период има шанс да възстановите добрите отношения със съседи, братя и сестри и в последствие да изградите нови, по-конструктивни и приятелски отношения с тях. Близките ще очакват от вас подвизи, не ги подвеждайте, струва си сега да правите повече компромиси. Необвързаните ще имат възможност, да направят интересно запознанство. През почивните дни се отправете на малко извънградско пътешествие, ще се заредите с положителни емоции и красиви впечатления. Не пренебрегвайте общуването с децата.

ЛЪВ:

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, е благоприятно, за анализиране на разходите и приходите, както и да помислите как да оптимизирате личния си бюджет. Сега е важно да вземете предвид миналите си грешки, което ще бъде по-лесно да се направи, ако следите доходите и разходите си. На работа ще влагате много усилия и енергия. Но резултатът ще бъде удовлетворителен. В средата на седмицата се пазете от провокации. Прекъснете ненужните контакти.

През втората половина на седмицата, може лесно да разработите нов подход за харчене на пари и планиране на личния си бюджет и това да стане много ефективен инструмент за подобряване на финансовото ви състояние. Краят на седмицата, ще ви донесе допълнителни възможности за доходи. През този период също е препоръчително да отделите повече време за външния си вид. Това е подходящ момент за промяна или подобрение на имиджа, козметични процедури и посещение на салон за красота. Приятелското общуване, ще се засили. Почивните дни са благоприятни за обновяване и ремонти у дома.

ДЕВА:

Някои събития, които ще се случат през първата половина на тази седмица в живота на приятелите ви, могат да ви принудят да преразгледате своята позиция и поведението си, не само по отношение на приятелите, но и в по-глобален смисъл. Тези събития могат да ви принудят да се върнете към предишни идеи и проекти или да ви заставят да анализирате миналото си поведение и да си направите съответните изводи от него. Сега ще сте в центъра на вниманието. Ще имате възможност да се заемете с нови неща, основното е да поемете лична отговорност.

Не се страхувайте от промените. Настъпва благоприятен период за подреждане на личния живот. През втората половина на седмицата общуването с приятели, както и намирането на нови съюзници, ще ви действа стимулиращо и насърчаващо. Ще може да си направите нови планове, особено ако сте анализирали поведението си през първата половина на седмицата. Също ще бъдете по-активни в работата, но се опитайте да бъдете по-градивни. Почивните дни са подходящи за усвояване на нова информация и учение.

ВЕЗНИ:

Първата половина на седмицата, ще имате възможност да се съсредоточите и анализирате миналото. Ако поискате да си спомните нещо в детайли, да изясните някаква ситуация от миналото, сега определено ще постигнете успех в това начинание. От средата на седмицата, смело се впуснете в рисковани начинания. Колкото по-активни сте, толкова по-добре ще разгърнете вашите способности.

През втората половина на седмицата вашата интуиция, ще ви помага при вземането на решения, ще бъдете активни, напористи, ще търсите подход към хората около вас, използвайки подсказките на вътрешния си глас. В този период е препоръчително да не споделяте целите и успехите си с хора, с които не сте много близки. През тази седмица отношенията с приятели и познати, ще бъдат хармонични и ще сте по-активни в ученето или разширяването на собствените си хоризонти. Почивните дни посветете на семейството и дома, отидете на пазаруване.

СКОРПИОН:

Разположението на планетите през първата половина на седмицата предразполага към срещи със стари приятели. Сега такива срещи могат да пробудят във вас любопитство към живота на вашите приятели, а общуването с тях, ще ви помогне да разширите кръгозора си. Периода също е благоприятен за участие или организиране на колективни проекти, свързани с преподаване или провеждане на някакви изследвания. Ще привличате вниманието на околните, вероятни са много контакти и комуникации с интересни хора.

През втората половина на седмицата, ще ви занимават нови планове и идеи, по-специално свързани с обучение, работа зад граница, чужденци. Сега кръгът на вашите приятели и съмишленици, вероятно ще се разшири. През тази седмица се опитайте да показвате по-често своя чар, бъдете приятелски настроени. Това ще ви помогне да постигнете успех както в работата, така и в личните отношения. Почивните дни посветете на нещо, което от дълго време мечтаете да направите, поглезете се.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец ще бъдат много активни в личните и бизнес отношения, през тази седмица. Сега може да бъдете максимално отворени към партньорите си, но в същото време ще станете по-напористи и понякога дори агресивни. Работа свързана с образование, научна дейност, пътувания в чужбина, ще се развива успешно. Всички нови неща, ще са добре дошли. В средата на седмицата са възможни качествени промени в живота. Само избягвайте клишетата: в думи, действия, взаимоотношения.

В трудни ситуации, търсете помощ от близките. Не е изключена възможност за лек роман с човек от друга държава или град. През първата половина на седмицата също е добре да обмислите или преосмислите някои от целите си. Възможно е те вече да са малко остарели или да изискват корекция. Направете необходимите промени и през втората половина на седмицата започнете да реализирате плановете си, като предприемете активни стъпки, за постигане на нещата които искате. През почивните дни е добре е да излезете извън града.

КОЗИРОГ:

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, ще ви подтикне да мислите за факта, че миналият опит и знания са много важни в живота. Това може да се прояви сега не само в обучението или работата, но и в личните или бизнес отношения. Ще разберете, че наличието или липсата на някои знания и опит, може да бъде решаващо за изхода на определени ситуации. Необвързаните има шанс да срещнат своята половинка, затова се подгответе предварително, направете си прическа, грим.

Обещаващо бизнес предложение е възможно в средата на седмицата. През втората половина на седмицата обстоятелствата ще ви дадат възможност, да анализирате миналите грешки и да започнете да овладявате нови области на знание. Натрупвайки житейски опит в една или друга област, по-късно може да ви бъде доста полезно. През цялата седмица също ще бъдете по-активни в работата, както и много чувствени и нежни в интимните отношения. През почивните дни, поканете приятели на гости.

ВОДОЛЕЙ:

Първата половина на седмицата може да насочи вниманието ви към проблемите на сигурността. Сега си струва да погледнете на този проблем от различни ъгли, като започнете от личната безопасност и стигнете до безопасността във вашата работа или работно място. Оценяването на този параметър и анализирането на това, което може да направите, за собствената си безопасност, може да бъде много полезно. Вслушайте се също в мнението на вашия любим човек. Помислете за просперитета на семейството, доброжелателността и алтруизмът, ще премахнат всички проблеми.

В средата на седмицата, ако тръгвате на път, бъдете готови да се изправите пред трудности. През втората половина на седмицата се опитайте да реализирате поне част от плановете си. Периода ще бъде много благоприятен за личните отношения. Необвързаните, сега ще бъдат по-малко срамежливи, особено дамите и ще могат да направят първата крачка към нова връзка. В съществуващите съюзи, ще цари хармония, нежност, чувственост и високо ниво на разбиране един към друг. През почивните дни, вероятно ще ви се струпа доста работа.

РИБИ:

През първата половина на тази седмица, въведете ред в личните си взаимоотношения. Обсъдете въпросите които ви тревожат отдавна, но по една или друга причина, не само не сте се опитали да ги разрешите, но дори не сте ги обсъждали подробно с любимия човек. Сега може да помислите дали във връзката ви има проблеми, да разберете защо ви притесняват и през втората половина на седмицата да ги обсъдите открито с партньора. В този случай разговорът ще бъде доста градивен.

През този период също, може да си спомните за минали отношения. Ако смятате, че тази връзка все още не е приключила, тогава може отново да потърсите среща с бившият любим. Интересното е, че сега ще имате възможност за подновяване на старата връзка, но само ако ясно разбирате защо сте се разделили миналия път и сте готови да не повтаряте същите грешки. Опитайте се да живеете в интерес на другите, сега ще имате шанс да разрешите конфликтите както на работа, така и в семейството. Прекарайте почивните си дни възможно най-активно.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук