Седмичен хороскоп 05 – 11 септември

484 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен тази седмица, ще имат възможност да демонстрират своите таланти и способности по най-добрия начин. В много отношения това ще бъде свързано с подобряване на самочувствието и здравето. Ще може успешно да се борите с болести, да преминете медицински преглед и започнете курс на лечение. Добър момент за закупуване на домашен любимец, както за дома (коте, кученце), така и за селскостопански нужди- патета, гъски, зайци, пилета. Желанието за перфектна чистота и ред у дома, може да се засили и да се превърне в стимул за действие. Много от вас няма да седнат, докато в пространството около тях не настъпи пълен ред. Това се отнася както за вашето непосредствено работно място, така и за вашия дом. С удоволствие ще почиствате помещенията и ще подобрявате околното пространство.

Също така е чудесно време за рационализиране на начина ви на живот. Много от вас може да се замислят, защо нещата се развиват твърде бавно. И ще намерите отговора във факта, че самите вие не сте достатъчно дисциплинирани и организирани. Пред вас могат също да се отворят, нови перспективи за личностното развитие. На първо място, това може положително да се отрази върху тези, които преминават обучение и които активно работят върху себе си по отношение на самоусъвършенстването.

ТЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Телец началото на седмицата, ще се развива благоприятно за романтичните отношения и любовта. Ще бъдете много интересни и привлекателни, когато общувате с представители на противоположния пол. Възможни са кратки, но ярки и вълнуващи любовни връзки. Също така през това време, може да се почувствате привлечени от творчеството. Възможно е да присъствате на концерти или да отидете на театър - това ще ви помогне да задоволите естетическите си нужди. Като цяло, това е чудесно време за реализиране на творчески идеи.

Ако отдавна мечтаете да започнете да изучавате рисуване или да свирите на музикални инструменти, тогава е време да преминете от думи и идеи към дела. Сега ще сте способни да постигнете изключителен бърз напредък в областта на изкуството и всяко творческо начинание. Друга много положителна тема от седмицата е свързана, с процъфтяването на любовно-романтичните отношения. Това се отнася преди всичко за тези, които са влюбени или които мечтаят да се влюбят. Този начин на живот, ще изисква много енергия. И от време на време ще трябва да си почивате. Опитайте се да прекарвате повече време в спокойствие и уединение. Това ще ви помогне да се възстановите по -бързо.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци тази седмица е благоприятна, за хармонизиране на семейния живот. Ще се чувствате комфортно с близките си роднини. Добре е да поканите някого през уикенда. Също така е подходящ момент за благоустройство и декорация на дома. Няма да ви е трудно да обедините усилията на членовете на семейството, в името на някаква обща кауза, например като ремонт или засаждане на растения в градината. Духовните практики могат да бъдат друго положително направление.

Намерете време и място за уединение, където никой не може да ви разсее. Концентрирайте се върху такива практики, които ще ви позволят да добиете хармония на духа и тялото. Чрез йога техники и автогенни тренировки, може да се научите да контролирате вътрешните функции на тялото си. А вътрешната хармония може да доведе до хармония във външния свят. По-специално, семейните и брачните отношения могат да се подобрят. Възможно е също у дома да посрещате гости, които ще се радвате да видите. Слушайте съветите на приятелите си.

РАК:

За представителите на зодия Рак тази седмица, е благоприятна за пътувания, контакти и нови запознанства. Нуждата ви от нови ярки впечатления и комуникация с нестандартни, творчески хора ще нараства. Може би ще срещнете такива хора в самото начало на седмицата. Като цяло, ще имате отлични отношения с хората около вас. Успешно ще се развиват новите запознанства и ще се радвате на симпатията и подкрепата на другите. И това положително обстоятелство, може да ви помогне да се справите с финансовите и материални проблеми. В точния момент ще се появи човек, който ще ви помогне да решите най-належащите въпроси.

Колкото по-информирани сте, толкова повече шанс имате за успешно решаване на неотложните проблеми. Напредъкът в кариерата, може да бъде другата положителна тема на този период. Висшият шеф ще е склонен да ви покровителства, повишавайки ви по кариерната стълбица. Също така има смисъл да работите върху ежедневният си режим, правейки дейностите си по -ефективни и ефикасни.

ЛЪВ:

За представителите на зодия Лъв тази седмица е благоприятна, за решаване на финансови и материални въпроси. Нивото на вашите доходи може да се повиши или да получи паричен превод на банковата си карта. Възможни са положителни промени в кариерата. Има шанс да ви бъде предложена по-отговорна и високоплатена длъжност. Може също така да получите изгодна поръчка, която ще ви даде възможност да увеличите доходите си. Използвайте също това време, за пазаруване на модни дрехи и бижута - когато избирате неща за лична употреба, чувството ви за вкус няма да ви подведе, а изборът ще бъде много практичен.

Пазаруването най -добре планирайте за началото на седмицата, когато положителните влияния ще са най -силни. Също така тази седмица, може да ви хрумнат много интересни и изключително оригинални идеи. Това е чудесно време за лично творчество, ентусиазирано потапяне в някакъв бизнес. Успешно ще се развиват заниманията със спорт, включително тези, свързани с участие в спортни състезания. Романтичните отношения, ще преминават през много динамичен период, когато ще бъдете завладяни от флиртове и нови, ярки впечатления. При тези условия не трябва да разчитате на стабилност в отношенията с любимия човек.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева тази седмица, може да почувстват, че характерът им е станал по-мек, по-толерантен, а поведението им в отношенията с другите хора по-тактично и дипломатично. Ще чувствате много фино настроението на хората около вас и ще може да се докажете като отлични психолози. Всичко това значително ще увеличи симпатиите на другите към вашата личност. Също така е чудесен момент за промяна на имиджа. Посещението в моден бутик и салон за красота, може да ви направи просто неустоими от гледна точка на противоположния пол - това важи особено за дамите.

Ще може да направите много приятно впечатление и ще започнат да се отнасят към вас, с по-голямо уважение. В резултат на това самочувствието ви ще се повиши. Това е чудесно време за учене и пътуване на дълги разстояния. Използвайте този период за личностно развитие. Прекрасно време за образователни пътувания. Трябва също така да се отбележи вашата практичност при решаването на материални въпроси, свързани с подобряването на дома. Може би ще поискате да промените нещо коренно във вашият дом, да го направите по-модерен - например да си купите нови мебели.

ВЕЗНИ:

Първата половина от седмицата за представителите на зодия Везни, е благоприятна за духовни практики. Прекарването на повече време в уединение, може да ви помогне да се съсредоточите и да потънете в подсъзнанието си. Успешно ще се осъществява овладяването на техники на автогенно обучение, чигонг, йога, молитви, както и преработка на вашата карма. Може би ще бъдете изключително привлечени от всичко мистериозно и тайнствено. Вашата интуиция и способността ви да разбирате скритите мотиви на поведението на другите хора ще се засили.

При определена склонност на характера, бихте могли фино да манипулирате другите хора, за да постигнете целите си. Успешно ще се развива също, изучаването на психология и езотерични науки. На ежедневно ниво, това е подходящ момент за изплащане на дългове по заеми. Друго положително направление на периода, е свързано с подобрение на партньорските отношения. Не се очакват проблеми в брака, а вашата половинка ще прояви дължимата отговорност и готовност за решаване на общите въпроси. Опитайте се да прекарвате повече време заедно, общувайки един с друг, посещавайте празнични събития, годишнини, сватби.

СКОРПИОН:

Тази седмица се оформя много положително, за представители на зодия Скорпион. На първо място, това е изключително подходящ момент за хармонизиране на партньорствата. Отношенията ви с брачния партньор ще придобият, увереност и оптимизъм. Дори онези семейни двойки, които живеят заедно в продължение на много години, могат да почувстват нещо като връщане на онези топли и нежни чувства, които са изпитали по време на разцвета на връзката. Добър период за планиране на близкото бъдеще. Например, ще получите пълно одобрение от любимия човек, за вашите идеи къде и как най-добре да прекарате предстоящата ваканция.

В бизнес партньорството е възможен процес на преговори на многостранна основа. Периодът също благоприятства дългосрочното планиране. Може би в тези дни няма да се налага да правите нищо особено и в същото време, някои от вашите съкровени желания да се сбъднат. Друга положителна тема ще бъде нарастването на финансовите ресурси и пазаруването. Вероятно ще имате на разположение допълнителни пари и ще ви е трудно да се въздържате да ги изхарчите. Тези, които следят теглото си и се борят с излишните килограми, е добре да преминат на диета. Факт е, че сега тялото ви ще може напълно да абсорбира храната и да съхранява излишното в мазнини.

СТРЕЛЕЦ:

Тази седмица се очертава като много перспективна, за онези представители на зодия Стрелец, които се стремят към кариерно израстване и чакат повишение. Може би в самото начало на седмицата ще получите информация, която ще ви доближи до заветната ви цел. Също така е подходящ момент за запознанства с влиятелни и авторитетни хора. Много от важните въпроси, ще се решават по -бързо и по -лесно. При това няма да е нужно да хабите много усилия и ресурси.

По това време ще бъдат по-ефективни действия с методи на „меката сила“, когато вместо да се борите и да преодолявате препятствия, ще бъде достатъчно спокойно и тактично да обясните на опонентите или партньорите задачите и защо за тях ще е по-изгодно така да го направят, а не по друг начин. Вашите методи за убеждаване, ще бъдат напълно неотразими. Поставете си амбициозни цели и се опитайте да ги постигнете – сега има шанс да ги реализирате. Друго положително направление на този период, ще е свързано с насочване на енергията ви към творческа самореализация. Ще бъдете също изключително интересни и находчиви в романтичното общуване. Използвайте въображението си, за да изненадате и зарадвате любимия човек. Добър момент за общуване с малки деца.

КОЗИРОГ:

През тази седмица представителите на зодия Козирог, може да почувстват повишена нужда от самопознание. Ще ви бъде интересно да се занимавате с творчество, да изучавате науки, да сърфирате в интернет в търсене на познавателна информация. Този период също, може да бъде свързан с повишена нужда от любов. Ако вече имате любим човек, тогава чувствата ви към него ще са особено чувствени и нежни. Необвързаните ще имат шанс да се срещнат и запознаят с интересен човек, на някое развлекателно събитие, на концерт или в клуб. Нещо повече, сега ще сте склонни да идеализирате своят избраник и отношенията си с него. Ще ви се струва, че най -накрая сте срещнали любовта, която сте търсили дълго време.

Това също са добри дни за романтични приключения, по време на пътуване или на почивка. Някой от вас, могат да почувстват желание да прекарват времето си сами, така че нищо и никой да не ви отвлича от вашите мисли. Това е чудесен момент за духовни практики, насочени към самоусъвършенстване, преодоляване на вътрешно-психологическите комплекси и намиране на спокойствие. Добро време да насочите енергията си към обновяване на дома, за да направите живота си и бита на вашите близки, по-удобен и уютен.

ВОДОЛЕЙ:

За представителите на зодия Водолей тази седмица, може да бъде свързана с увеличаване на финансовите приходи в семейния бюджет. Преди всичко това ще бъде заслуга на брачния ви партньор. Добро време за големи покупки за дома, на кредит или на изплащане. Нещата ще се развиват добре в семейството, особено в отношенията с близките роднини и родителите. Ако имате селска къща или вила, опитайте се заедно с членовете на вашето семейство да подобрите този ваш недвижим имот. Благодарение на вашето миролюбиво и дружелюбно отношение, ще може да възстановите прекъснати отношения с хора, на които държите.

Може също да почувствате засилване на нуждата от нови впечатления, по-разнообразни и за предпочитане необичайни. Това може да ви накара да търсите приятелство с необикновени хора. Възможно е дори да не се налага да търсите някого конкретно, а самият шанс ще ви доведе до такъв човек. Необходимостта за общуване с приятели, също ще се увеличи. Може би ще бъдете поканени на приятелско парти, където ще се забавлявате. В тези дни може да ви изглежда, че светът е пълен с приятни изненади и че това, за което мечтаете, попада само в ръцете ви. Във всеки случай се доверете на съдбата- може би късметът наистина ще ви се усмихне.

РИБИ:

За представителите на зодия Риби тази седмица, ще е добра по-отношение брачните отношения. Възможно е вашият любим човек, да прояви повишено уважение и любов. На свой ред може да почувствате, че отново се влюбвате в партньора си и връзката ви се превръща в източник на радост и щастие. Много от досега нерешимите и спорни въпроси, ще бъдат решени в атмосфера на хармония и съгласие. От страна на вашата половинка, ще бъде показана максималната готовност за отстъпки. Затова побързайте да обсъдите всички спорни въпроси - сега няма да ви е трудно да постигнете компромис.

Също така тази седмица често може да бъдете канени на тържества, годишнини, сватби. Възможно е и положително развитие в кариерата. Има шанс да ви бъде предложено повишение. Не бързайте обаче да вземете окончателно решение, тъй като всички промени през това време може да се окажат нестабилни. И неочаквания напредък в кариерата, много скоро да се обърна в също толкова неочакван спад. Дайте предпочитание на това, което ви се струва по-надеждно, издръжливо, способно да преживее сътресенията. По отношение на парите, не се очакват проблеми.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук