Седмичен хороскоп 05 – 11 февруари

4216 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Тази седмица настъпва благоприятно време за целеустремените представители на зодия Овен, които твърдо знаят какво искат да постигнат в живота. Външните обстоятелства ще ви предоставят много шансове да реализирате целите си. Препоръчително е да се погледнете отстрани от критична гледна точка. Със сигурност ще намерите нещо, което трябва да се коригира. Това е необходимо условие за успех в следващите дни. Може да започнете да търсите причините за някои събития, които ви тревожат от дълго време. В средата на седмицата може да узнаете информация, която преди е била недостъпна за вас. Тези дни има шанс да се появи влиятелен покровител, които да ви окажат сериозна подкрепа. Вашето ниво на благосъстояние може да се подобри значително. Например, може да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали. Освен това стоките, закупени в тези дни, ще бъдат с добро качество и закупени с отстъпка, при на промоция. В края на седмицата може да почувствате дискомфорт при общуването с приятели. Възможно е да почувствате, че поддържането на приятелски контакти става обременяващо и че те вече не ви носят същата радост и удовлетворение. Повод може да стане конфликт, свързан с финансови проблеми.

♉ ТЕЛЕЦ: Тази седмица представителите на зодия Телец, ще могат да научат много нови и вълнуващи неща. Жаждата ви за знания ще се увеличи. Това е особено полезно за студентите. Ще преминавате всички тестове и изпити без никакви проблеми. За по-младите ще е много полезно да формират стабилна система от морални и етични ценности и да работят за повишаване на духовното си ниво. Това е пътят към придобиването на трезва преценка и мъдрост. Тук ще може да постигнете впечатляващи резултати. Възможно е през тази седмица да срещнете човек, който да ви стане духовен учител. Погледнете по-отблизо, вашите приятели може би сред тях има такъв човек и просто трябва да го откриете. Като цяло тези дни са благоприятни за личностно израстване. В този смисъл здравият егоизъм може да стане много подходящ и полезен. Добре ще е също да четете биографиите на велики хора, да изучавате културните традиции на други страни и цивилизации. Туристическо пътуване до друг град или държава ще бъде успешно. Ролята на интернет в междуличностната комуникация може да се увеличи. Възможно е да създадете приятелски и романтични виртуални връзки.

БЛИЗНАЦИ: Тази седмица представителите на зодия Близнаци, може да изпитват нужда от обновяване. Възможно е да се отърсите от предишните си задължения и връзки и да търсите нови, по-ярки и вълнуващи преживявания. Може да се случат някои екстремни събития, които да дадат тласък на вашето обновление. Препоръчва се също по-често да оставате в самота и да не привличате външно внимание. Това е добър момент да обмислите спокойно последните събития от живота си и да балансирате душевното си състояние. Медитацията и задълбоченото изучаване на въпроси, които ви интересуват, ще помогне. Молитвата в тези дни ще е много ефективна. Добре е да давате милостиня на нуждаещите се или безкористно да помагате на хората - на небето вашите добри дела ще бъдат отбелязани. Възможни са пророчески сънища или да се случи някакво невероятно събитие. Засилва се вашата интуиция, екстрасензорни способности, умението да разбирате мотивите на хората и да виждате скритите причини за очевидни събития и явления. Изучаването на езотерични науки, ще бъде успешно - може да ви се разкрият тайни знания. В края на седмицата се постарайте да не нарушавате закона – може да пострада репутацията ви в обществото.

РАК: Тази седмица за представителите на зодия Рак е благоприятна за укрепване на партньорството в брачните отношения. Семейните, ще почувстват нужда от обновление в отношенията. Вероятно има някои болезнени проблеми във вашия брак. Сега е подходящ момент да се опитате да разберете причините и заедно да търсите решения. Първоначално може да протече доста остър принципиален разговор, който ще ви отвори очите за много скрити досега проблеми. Ще ви бъде необходима значителна доза обективност и самокритика, за да коригирате своето поведение и някои представи, които дразнят вашия брачен партньор. След такова преразглеждане може да откриете нови, по-радостни и оптимистични страни на вашите отношения. Важна роля в подобряването на брака може да играе стар и добър семеен приятел - слушайте съветите му. Средата на седмицата предразполага към посещение на тържествени събития като сватби, годежи, церемонии. Може да се отправите на пътешествие, да посетите старинни свещени места и да проучите културите на различни страни и народи. В края на седмицата се въздържайте от финансови заеми.

ЛЪВ: Тази седмица представителите на зодия Лъв могат да изпитват леки здравословни проблеми, което да стане причина да се заемат сериозно с лечебни и профилактични процедури. Запасът от жизненост ще бъде достатъчен, за да се справите с всяка болест. Същевременно се опитайте да превърнете профилактиката на здравето в норма в живота си. Това няма да отнеме много време, но систематичният и методичен подход (закаляване, хигиена, физически упражнения) ще има положителен ефект върху всичките ви дела. Тази седмица ще успявате да свършите много неща наведнъж и въпреки това да се чувствате страхотно. Например ще може успешно да съчетавате домакинските задължения с основната си работа. Работоспособността ви ще се повишава и ще може да се справяте с тежки физически натоварвания. Няма да имате време да се разсейвате със странични въпроси или разговори - ще бъдете напълно погълнати от работата. В този смисъл седмицата е по-успешна за деловата активност. Желанието да създадете идеален ред в пространството около вас може да стане водещ мотив. Същевременно в края на седмицата може да се влошат отношенията с брачния партньор.

ДЕВА: Тази седмица за представителите на зодия Дева, е прекрасно време за личните взаимоотношения. За тези, които не са обременени със семейни грижи, основната тема може да стане любовта и партньорските отношения. Ако имате връзка от дълго време, един откровен разговор, може да ви постави пред избор: или да направите крачка към по-близки отношения и да мислите за официален брак, или да се разделите и да потърсите нов партньор. С оглед на общата хармония на планетарните влияния, най-вероятният изход е първият вариант. Любовните отношения придобиват нова свежест. Това е чудесно време за любовни признания, годеж, подготовка за сватба или официално сключване на брак. Също е добро време за културно-развлекателни занимания, посещение на концерти, театри, ресторанти и клубове. Периода е благоприятен и за творческо самоизразяване. Може с удоволствие да учите и да постигнете успех в различни конкурси, състезания и други видове дейности, където се изисква проявление на индивидуални качества и творчество.

ВЕЗНИ: Тази седмица за представителите на зодия Везни на първо място ще са семейството и домашните проблеми. Може да проведете разговор, по време на който да бъдат изказани претенции и да се обсъдят някои належащи семейни въпроси. С правилните заключения и корекции в отношенията с родителите и членовете на семейството, ще откриете перспективи за щастлив семеен живот. Това е отлично време за общо почистване, преразглеждане на всички шкафове, изхвърляне на стари ненужни вещи, както и за извършване на ремонтни и декоративни работи в помещенията. Установяването на ред и чистота в дома, ще ви вдъхнови. Такава работа може да подобри и психологичния климат в семейството и брака. Също така, това е подходящ период за обсъждане на въпроси, свързани с наследство с родителите. Може да съставяте брачни договори или оформите завещание чрез нотариус. В края на седмицата са възможни доста грижи, свързани с децата, техните поведенчески проявления и здравословно състояние. Тези с творчески интереси може да усетят, че не им стига фантазия и вдъхновение.

СКОРПИОН: Тази седмица представителите на зодия Скорпион, главната тема ще бъде общуването с другите. В началото на седмицата може да възникне неприятен разговор, който ще ви накара да се замислите и да преосмислите някои подходи в отношенията с хората. Може би ще разберете, че не трябва да сте прекалено критични към другите, че трябва да уважавате и цените различните мнения, дори и да не ги споделяте. Подобно преосмисляне ще отвори пред вас един завладяващ и до голяма степен весел свят на човешко общуване. Любопитството и оптимизмът могат да станат решаващи във вашите контакти. Ще може лесно и бързо да схващате нова информация, което ще се отрази положително на обучението ви. Другите ще се радват да ви съдействат по всеки въпрос и ще стане по-лесно да се споразумеете. Най-вече семейните, ще усетят този хармоничен период. Партньорството ви може да стане по-спокойно и по-доверчиво, основано на любов и взаимна симпатия. Добре ще протичат такива събития като сватба, подписване на брачни договори и изготвяне на правно обвързващи споразумения. Във всякакви трудни ситуации потърсете подкрепа и съвет от хората - те няма да ви откажат помощ. В края на седмицата неприятностите в семейството могат да нараснат заради битови проблеми.

СТРЕЛЕЦ: Тази седмица представителите на зодия Стрелец е добре да се съсредоточат върху решаването на материални проблеми. Сега е моментът да попълните семейния и личния си бюджет. Сериозен стимул за това може да бъде идеята да закупите нещо, което ще ви накара да се чувствате по-уверени и спокойни. Това е подходящо време за подобряване на условията на живот в апартамент или къщата, всичко, което създава уют, удобство и комфорт. Някои стари неща могат да бъдат изхвърлени и заменени с модерни. Освен това роднини отдалеч може да ви дойдат на гости и ще трябва да похарчите много пари за покупки. Това е време, пълно със суета, което ще бъде радост за вас. Може да сте в отлична физическа форма. Това е подходящо време за всякакви диети, физически тренировки, насочени към коригиране на фигурата и постигане на хармонични пропорции. Ефектът от тях ще бъде ефективен и бърз. Много от вас ще забележат, че ежедневните домакински задължения като готвене, чистене, пране и дребни ремонти са изненадващо лесни. Ще се радвате да правите всичко това. И ще почувствате, че колкото повече ред имате в дома и работата, толкова по-добре ще се чувствате.

КОЗИРОГ: Тази седмица представителите на зодия Козирог е добре да заложат на личните инициативи и креативност. Може би трябва да поработите сериозно върху себе си, което ще се отрази положително на личното и духовно израстване. В началото на седмицата може да получите новини, които ще ви накарат да оцените критично поведението си. Но въпросът не трябва да се ограничава до самокритика. За да постигнете положителни промени, трябва да се справите със собствените си психологически грешки и да коригирате поведението си. Трябва да сте по-свободни и смели, за да изразите намеренията си. Благодарение на оптимистичното отношение и силното желание да реализирате своята креативност, ще успеете да намерите нещо, което да ви увлече. Препоръчително е да правите това, което обичате, хоби, колекциониране, дизайн и спорт. Любовните връзки също ще бъдат във възход, особено тези, които са започнали наскоро и преминават през бонбонено букетен период с романтични нюанси. Хубаво е да посетите празнични събития, концерти, изложби, кино с любимия човек. В края на седмицата се препоръчва да не се увличате прекомерно с пазаруване и да следите за финансовите си разходи.

ВОДОЛЕЙ: Тази седмица представителите на зодия Водолей може да изпитат две положителни тенденции. Може би ще се отегчите от шумното и безгрижно забавление, ще се уморите от празничната суета и ще потърсите спокойствие и уединение. Това е подходящо време за задълбочено изучаване на нещо, концентрирана работа върху разбирането на сложни и мистериозни неща. Също за духовни търсения, съсредоточени върху работа с психологическите ви комплекси, медитация и изследвания. Заниманията по йога и автогенен тренинг, ще са благоприятни. Друга положителна посока може да е свързана с работата. Като специалист може да бъдете много търсени. Освен основната работа, доходите могат да идват от допълнителни източници – от частни поръчки, извънредна или допълнителна работа. По този начин, ще може значително да подобрите финансовото си състояние. Семейните отношения, ще се развиват добре. Това е добър момент цялото семейство да работи заедно за подобряване на семейното гнездо. Ако планирате мини-ремонт или общо почистване за тези дни, тогава всичко ще върви изненадващо лесно.

РИБИ: Тази седмица представителите на зодия Риби могат да изненадат себе си и приятелите с неочаквано предсказание, което скоро ще се сбъдне. Ще може да погледнете малко по-далеч и да получите лично прозрение, пророчески сън или среща с необичаен човек. Вашето настояще и бъдеще ще се смесят в единен енергиен поток и парчета информация ще достигнат до съзнанието ви. Може също така да проявите невероятна находчивост при решаването на определени належащи проблеми. Вашето ниво на интелигентност ще бъде значително по-високо от обикновено. Проблемите ще може да решите изненадващо лесно, ако промените подхода си. Опитайте се да погледнете на ситуацията от друга гледна точка, която на пръв поглед може да изглежда нестандартна. За повечето от вас тази седмица ще премине в интензивно приятелско общуване и забавления в компании. Тези, които обичат да общуват в интернет, ще прекарат часове наред в чат стаи, блогове и форуми. Препоръчително е да гледате с оптимизъм в бъдещето и да правите грандиозни планове – много от това, за което мечтаете, скоро може да се сбъдне.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук