Седмичен хороскоп 05 – 11 юни

4967 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Влюбените представители на зодия Овен тази седмица, може да се сблъскат с известни трудности. Вашият любим може да промени поведението си и да се държи напълно непредсказуемо. Възможно е да възникне конфликт между някой от вашите приятели и любимия човек. Той може да ви ревнува и постави пред труден избор: или аз - или приятелите. Ако сте обвързани и в същото време имате паралелна любовна връзка, тогава именно тези отношения ще пострадат. Деца (ако имате) също могат да излязат напълно извън контрол. В този случай семейният ви бюджет ще бъде силно натоварен поради големи разходи за децата.

Опитайте се да отделите повече време на здравето си. Добре е да си вземете абонамент за фитнес или басейн, да започнете цикъл от закалителни процедури. Средата на седмицата е благоприятна за решаване на материални въпроси. По това време е най-добре да планирате най-важните неща, свързани с основната работа и покупките за дома. Ще имате голям запас от физическа сила, така че ще може да постигнете значителен напредък в бизнеса. Водните процедури ще имат благоприятен ефект върху вашето здраве: редовно вземайте вана, душ, плувайте.

♉ ТЕЛЕЦ:

Обвързаните представители на зодия Телец тази седмица, ги очакват много промени, които може да не са от най-приятен характер. Възможно е да са се натрупали много домакински задължения около дома, които не може вече да отлагате. Ще трябва спешно да разрешите всички задачи. Това е един аспект на проблема. Вторият може да бъде свързан с влошаване на отношенията в семейството, особено с един от родителите. Опитайте се да не предприемате никакви инициативи без тяхно одобрение. В противен случай това ще предизвика рязко негативна реакция, водеща до силен конфликт.

Ако смятате, че наистина назрява свада, намерете извинение да напуснете дома и по този начин да разсеете ситуацията. Средата на седмицата може да бъде свързана с бурна дейност и проява на инициатива при решаване на лични въпроси. И ще постигнете много. Опитайте се да комбинирате напористото поведение с дипломатичен такт. Нараства ролята на приятелските контакти и новите запознанства. Много от вас ще усетят засилване на интуицията, способността да предвиждате хода на събитията с една крачка напред. Такъв усет ще ви позволи да избегнете неприятните ситуации.

 ♊ БЛИЗНАЦИ:

На представителите на зодия Близнаци тази седмица се препоръчва, да прекарват повече време в домашна семейна обстановка, в уют и топлина, сред близките роднини. Със сигурност ще искате да декорирате семейното гнездо с някои красиви малки неща. В същото време тази седмица не е благоприятна за пътувания, активност, контакти. Когато общувате с познати, съседи, опитайте се да бъдете дипломатични. Може да сте склонни в по-голяма степен да говорите за себе си, вместо да слушате събеседника. И с този подход малко хора, ще искат да поддържат разговор с вас.

Ако посещавате курсове, са възможни затруднения с ученето. Освен това е нежелателно да пътувате с непознати. И като цяло тази седмица, не е препоръчително да вярвате на случайни хора. В средата на седмицата действайте разумно, като се опитате да не привличате чуждото внимание към себе си. Не разкривайте намеренията си на никого - в този случай няма да се сблъскате с пречки. Добре е да прекарвате време в усамотение, да изучавате психология, да провеждате медитации и водни процедури. Това е благоприятен период за възстановяване и намиране на духовна хармония с външния свят.

 ♋ РАК:

Представителите на зодия Рак, ще трябва да работят усилено тази седмица. В областта на финансите може да се сблъскате с много проблеми. Във всеки случай, ще трябва да сте по-внимателни при вземането на решения за своите разходи и при боравенето с пари в брой. Увеличава се вероятността от материални загуби поради технически повреди, аварии, проблеми с електричеството. В резултат на това могат да възникнат непланирани разходи. Нежелателно е през този период да се занимавате с дела, свързани с наследства, застраховки на движимо имущество.

Бъдете внимателни с електрическите уреди, с остри, пробивни и режещи инструменти - вероятността от леки битови наранявания се увеличава. В средата на седмицата може да бъдете въвлечени в активно приятелско общуване. Комуникацията в интернет, ще играе специална роля. Със сигурност там ще успеете да срещнете хора със сходни интереси. Това е подходящ момент за благотворителност, обмяна на идеи и учене. За студентите тези дни могат да бъдат свързани с неочаквано разрешаване на въпроси свързани с изпити

 ♌ ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв тази седмица, може да са склонни да действат твърде напористо, което естествено ще предизвика противодействие от околните. Въпреки че може да ви се струва, че не провокирате хората към агресия, а те ви принуждават да действате по този начин. Във всеки случай, тази седмица може да бъде свързана с конфликти, борби, конфронтации и отстояване на правото да действате по един или друг начин. Ако сте обвързани, тогава основната линия на борба може да бъдат отношенията с вашият партньор. Характерно е, че нито вие, нито той, ще сте склонни да правите отстъпки, така че ще бъде изключително трудно да постигнете компромис.

Опитайте се да не довеждате нещата до крайности. Ако кариерата е от голямо значение за вас, тогава е възможно влошаване на отношенията с началниците. Средата на седмицата е свързана и с активната защита на собствените интереси и борба за достойно място под слънцето. Но в този период решителният стил на поведение ще доведе до успех - може би ще успеете да намерите правилния баланс. Това е добър момент да се отървете от вредните навици, да се избавите от старите идеи и да промените начина си на живот. Вътрешната свобода, съчетана с решителност, е ключът към успеха.

 ♍ ДЕВА:

За представителите на зодия Дева тази седмица е добре да действат по свое усмотрение и да насочат усилията си към самоусъвършенстване. Това е време, когато личните нужди и здравият егоизъм трябва да са на първо място. Започнете да отделяте повече време на външния си вид. Може да правите промени в имиджа си, да коригирате поведението си, да промените прическата, грима, стила на обличане и така нататък. В по-голяма степен това се отнася за дамите. Мъжете, от друга страна, могат да започнат цикъл от физически упражнения, например да си вземат абонамент за фитнес.

През този период има вероятност от здравословни проблеми. Възможно е да се наложи да прекарате известно време на легло. По някои въпроси може да сте ограничени в действията си. Средата на седмицата е благоприятна за тези, които активно търсят спътник в живота. Ще имате двоен късмет, ако се окажете на дълго пътуване. В този случай има шанс да срещнете интересен човек, комуникацията с който постепенно да прерасне в близко партньорство. Също така е добро време за подобряване на нивото на образование, полагане на изпити. Ако спортувате, може да постигнете лични рекорди.

 ♎ ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, е добре да водят спокоен, примерен начин на живот и да не планират нищо важно. Опитайте се да си дадете почивка от тревогите и проблемите и да балансирате душевното си състояние. Посещавайте по-често масажи, сауни, обърнете по-голямо внимание на подобряване на здравето. Ако срещнете просяци на улицата или нуждаещи се, които молят за помощ, не отказвайте на никого. Безкористната помощ ще се отрази благотворно на душевното ви състояние. Най-проблемната тема на седмицата, ще е отношенията с приятели. Не е изключена кавга с някой от приятелската среда.

Ако имате любим човек, опитайте се да не се появявате с него в компанията на приятели - това може да доведе до конфликтна ситуация. Не се увличайте от развлечения - празният начин на живот може да доведе до проблеми. В средата на седмицата се препоръчва решително да промените начина си на живот. Основната задача трябва да бъде оптимизиране на ежедневието, като редувате почивката и работата, и изключите непродуктивните забавления от живота си. Добре е да се отървете от старите и вредни навици. Периодът е благоприятен и за лечебни, профилактични и очистителни процедури.

 ♏ СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица може да се сблъскат с усложнения по ключови теми от живота: кариера, партньорство или в семейството. За всичко, към което се стремите да постигнете, ще трябва да се борите, понякога доста остро и непримиримо. Препоръчително е да действате активно само в случаите, когато чувствате, че се опитват да ви отблъснат, наранят по някакъв начин. Възможно е смущенията в работата да бъдат по някакъв начин свързани с промени в семейството или брачните отношения.

Предстоят ви обаче и светли, радостни събития. Средата на седмицата е подходящо време за любовни романтични приключения. Ако сте необвързани, тогава вероятността да срещнете своята половинка се увеличава. При това такова запознанство може да се случи доста неочаквано. Опитайте се да водите активен начин на живот, посещавайте развлекателни събития. Не отказвайте покани за разходки, сватби, рождени дни на ваши роднини и приятели. Ако имате семейство и деца, тогава е добре да се съсредоточат върху тях. Детето ще ви изненада приятно със своите знания и таланти.

 ♐ СТРЕЛЕЦ:

Тази седмица представителите на зодия Стрелец, може да се почувстват в центъра на вниманието на обществеността. Може би ще се откроите по някакъв начин, ще бъдете забелязани, ще говорят за вас. Възможно е това да се случи поради промени във вашия социален или професионален статус. Например, да ви бъде предложено повишение и колегите да ви обърнат специално внимание. Или да се отличите в нещо, например да спечелите състезание, конкурс. Това обаче не е най-доброто време за дълги пътувания. По пътя често ще срещате голямо разнообразие от препятствия, които ще усложняват движението. Ако учите в университет и имате отложени изпити по някои предмети, тогава е малко вероятно да успеете да се договорите с учителите за преминаване на тестовете.

Бъдете внимателни при работа с документи - има риск да загубите важен документ. Средата на седмицата е добра за интензивна работа – тук може да успеете. Това се отнася както за основната работа, така и за домакинските задължения. Може би някой от вашите близки роднини ще се нуждае от вашите грижи. Следователно ще трябва да разпределите времето си по такъв начин, че да сте навреме навсякъде. Периода също е благоприятен за пренареждане на мебелите или ремонт на вашият дом. Ще искате да направите обновление в условията си на живот и за това ще имате достатъчно сила и въображение.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица е добре да избягват ситуации, свързани с повишен риск. На първо място, става дума за риска от финансови загуби. Препоръчително е да сте по-внимателни с чуждите пари. По-добре е да не вземате за съхранение чужди пари и да не споделяте отговорността за тяхното управление. Същото важи и за парите назаем. Пазете банковата си карта на сигурно място – не са изключени, кражби, загуби.

Въпросите, свързани с изплащането на дългове, могат да бъдат проблематични. Същевременно в средата на седмицата се очаква бурен и забавен период. На първо място ще го усетят влюбените. Вашата романтична връзка може да премине през период на обновление. Необвързаните, които са в активно търсене на партньор в живота, ще имат голям успех в това. Възможни са няколко романтични запознанства и паралелно развитие на тези отношения. При кратките пътувания ви очакват много приятни изненади. Направете нещо хубаво за хората, които обичате.

 ♒ ВОДОЛЕЙ:

За семейните представители на зодия Водолей, тази седмица ще бъде много неспокойна. Вашият партньор ще развие бурна активност и вие волю, неволю, ще трябва да се включите в тази динамична комуникация. Това може да е обичайното изясняване на отношенията, конфликт на домашна основа или претенции срещу вас. Може да бъде и интензивна съвместна работа за подобряване на условията на живот, ремонт в апартамента.

В този случай това време е по-подходящо за първия етап на ремонта, когато преобладава унищожаването и разрушаването на това, което е било преди, разчистване на територията. В средата на седмицата се препоръчва да насочите вниманието и енергията си към подобряване на условията си на живот. Може би са се натрупали много неща у дома, които трябва да свършите със собствените си ръце (да поправите електрически уреди, да подредите рафтовете, гардеробите и т.н.). Ще се справите успешно с всички тези въпроси, ако не си губите времето за дълго обмисляне и подготовка. Момент е добър и за големи покупки за дома.

 ♓ РИБИ:

Тази седмица представители на зодия Риби може да бъдат затрупани с работа. Големите претоварвания обаче могат да повлияят неблагоприятно на вашето здраве. Опитайте се да пестите енергията си, като редувате почивката с работа. Възможно е здравето ви да се влоши поради началото на някакъв вид възпалителен процес, който ще бъде придружен от повишена температура. Също през тази седмица отношенията ви с познати, съседи или роднини може да се влошат. Като цяло информационният фон ще е напрегнат и може да получите много негативна информация.

Опитайте се да не се намесвате в обсъждането на всякакви слухове и клюки - това само ще обърка ситуацията още повече. В средата на седмицата може да се наложи да прекарате много време на път. Познати или роднини могат да ви въвлекат в решаването на техните проблеми и вие ще се справите перфектно с всичко. Това е подходящо време за обучение и разширяване на кръга от познати. Възможни са излети за пикник, където освен да си починете, ще може да уредите част от личните си проблеми.

 Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук