Седмичен хороскоп 06 – 12 ноември

4667 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен, ще имат отлични шансове да подобрят социалния и професионалния си статус. В резултат на лични постижения може да станете по-видима и значима фигура в обществото сред хората, които ви познават. Например, може да вземете награда в някакво творческо или спортно състезание. Възможно е повишение. Това е един от онези редки моменти, когато социалните и професионалните възможности се включват, за да ви издигнат в йерархията на обществото. Пътят към върховете на влияние и власт минава през вътрешната ви готовност да направите драстични промени в живота си.

За успеха е много важно текущите ви дела да бъдат в пълен ред. Това важи както за професионалните, така и за домакинските задължения. Животът по рутина също допринася за успеха. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с усложнения в отношенията с представители на закона. Бъдете изключително внимателни, когато шофирате. Нарушаването на правилата за движение може да доведе до глоби. Това не е най-доброто време за подаване на искове в съда и за защита на вашите права.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, ще се насладят на мир и хармония в отношенията. На първо място, става дума за брачния съюз. Връзката ви ще се гради върху любов и взаимна грижа. Това е чудесно време за организиране на специални събития, включително годишнини, сватби и меден месец. Увлечението по нещо фундаментално ново, ще стимулира творческата дейност. Чудесно време за студенти, включително за тези, които са решили да учат нещо самостоятелно. Също така във вашите романтични отношения могат да настъпят промени.

Периодът на рутинни чувства може да бъде заменен от интересна комуникация – възможно е да откриете любимия си човек в нова светлина и да изпитате към него специален интерес и уважение. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за планиране и финансови операции. Проблема е, че в тези дни може да се сблъскате с такива обстоятелства, в резултат на които да понесете загуби. Възможни са драматични промени в отношенията. Може би вашата независимост, ще стане особено важна за вас. Но личната свобода е несъвместима с партньорството, което включва взаимни задължения.

БЛИЗНАЦИ:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Близнаци е изключително подходяща за борба с вредните навици. Това важи особено за тези привички, които са вредни за здравето: тютюнопушенето и пиенето на алкохол. Например, може незабавно да се откажете от пушенето в един от тези дни без никакви междинни мерки или подготовка. Паралелно с това успешно ще може да замените вредните навици с полезни. Това е и подходящ момент за преминаване към здравословен начин на живот.

Ако отдавна не сте доволни от нещо в оформлението на вашия дом, сега е моментът да помислите за преустройство. Тъй като това е сложен, дълъг и труден процес, сега, за начало, може внимателно да обмислите всичко и да формулирате план за действие. Приблизително същото важи и за тези, които са закупили парцел и планират къде да построят къщата и да разположат градина. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с усложнения в работата. Външните обстоятелства може да са неблагоприятни и често да срещате пречки. Разногласията по фундаментални въпроси могат да усложнят отношенията в колектива.

РАК:

Първата половина на седмицата, ще бъде успешна за тези представители на зодия Рак, които имат постоянни партньори. Става дума не само за бизнес партньорство, но и за брачния съюз. Партньорските взаимоотношения ще ви носят радост, защото вашите партньори, ще прояви щедрост и отговорност към съвместните дела. Това е добър момент за тези, които знаят как да се адаптират, приспособяват към външните обстоятелства. Този период също ще бъде много щастлив за влюбените. Вашата романтична връзка, ще бъде изпълнена с приятни изненади, признания в любов и подаръци. Тези, които се срещат от дълго време, може най-накрая да се решат да узаконят връзката си.

Втората половина на седмицата, ще бъде по-сложна. Проблема е, че вероятно ще имате много работа, а здравето ви няма да ви позволи да се справяте с високите натоварвания. През тези често ще се чувствате много уморени, така че се опитайте да разпределите равномерно физическия и психическия стрес. Важно е да се поддържате във форма и да отделяте време за профилактика на здравето. Ако приятелите ви имат голямо влияние върху вас, любовната ви връзка може да пострада. Може да се опитат да ви откъснат от любимия човек, за да им обърнете повече внимание и от това да пострада романтичната ви връзка. Изборът е във ваши ръце.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, ще могат да демонстрират най-добрите си практични качества при решаване на битови проблеми. Повишава се интересът ви към теми, свързани с подобряване на дома. В семейните отношения ще цари топлина и приятелство. Може да обсъждате всякакви, дори и много сложни проблеми с близките си, срещайки тяхното пълно разбиране и подкрепа. По-специално, проблемите с наследства ще се решават успешно, по-възрастни членове на семейството могат да съставят завещание във ваша полза. Препоръчително е също да обърнете по-голямо внимание на въпросите за професионалната реализация и материалното благополучие.

Това са областите, в които ще имате най-голям успех и в които усилията ви няма да бъдат напразни. Ще може да проявите необходимото благоразумие и практичност при вземането на финансови решения. Може да се занимавате с дела, които изискват значителна изобретателност и креативност. Втората половина на седмицата, ще бъде по-нестабилна за любовните и интимните отношения с любимия човек. Вашите желания и възможности може да не съвпадат с желанията и възможностите на любимия човек. Затова не са изключени кавги. Това също не е най-доброто време за рискови финансови операции и обмяна на валута.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Дева, ще изпитват повишена нужда от креативност и любов. Вашите романтични чувства може да претърпят необикновен подем. Възможно е това да е свързано с обещаващи радостни събития като признание в любов, предложение за брак. Може би, ще прекарате много време в развлекателни дейности, посещавайки концерти, дискотеки, клубове, кино. Ако сте женен, вашите деца ще ви носят много радост и ще се гордеете с тях. С удоволствие ще се заемете с възпитанието на децата, организирайки техните игри и развлекателни дейности, насърчавайки физическото и интелектуалното им развитие.

Тези дни също ще успеете да постигнете успех в творческите дейности. Това може да е увлекателно обучение, придобиване на нови знания и практически умения или напълно нова дейност, от която сте привлечени. Втората половина на седмицата може да бъде свързана със засилени разногласия в семейните отношения. Ако живеете с родителите си в един дом, тогава засега е по-добре да се въздържате от лични инициативи и да заемете неутрална позиция. В противен случай може да бъдете въвлечени в семейни конфликти по различни поводи. В тези дни е крайно нежелателно да приемате гости у дома.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата за представителите на зодия Везни на първо място ще бъде семейният живот и ценности. Основният смисъл на вашите усилия ще бъде насочен към дома и приближаването му до съвременните стандарти по отношение на техническо оборудване, оформление и дизайн на помещенията. Разбира се, няма да може да направите много само за няколко дни, но може да реализирате някои идеи. Възможно е да започнете ремонта заедно с близките си и по късно да наемете специалист за завършването му. Благодарение на доброто си финансово състояние, ще успеете бързо да организирате и извършите необходимата работа.

Това също е чудесно време за закупуване на стоки за дома, включително бижута, картини, осветление и мебели. Семейството на този етап, ще е източникът на вашата сила и възможности. Това също е подходящо време за духовни практики. Като периодично се уединявате в комфортна среда, може да възстановите силите си и да намерите спокойствие. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за нови запознанства, пътувания и контакти. Тези, които преминават обучение, могат да срещнат усложнения. Също така не забравяйте за профилактиката на здравето.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, ще проявят изключително любопитство и общителност. Вашите отношения, ще се укрепят и разширят. Пътуванията, срещите, запознанствата, ще се развиват добре. Възможно е да срещнете влиятелен човек, който да е готов да ви помогне. В общуването с другите може да покажете най-добрите си качества, проявявайки към събеседника внимание, доверие и такт. Различни хора може да бъдат привлечени към вас и да търсят съвети. Много от събитията вероятно ще се въртят около контактите с другите: приятели, познати, роднини, съседи, т.е. всички онези, които са част от ежедневния ви социален кръг.

Благодарение на такива полезни връзки, ще успеете да решите важни за вас проблеми. Винаги ще се намира помощник, който да реши проблемите. Втората половина на седмицата може да бъде неблагоприятна за вземане на финансови решения. Тези дни ще сте склонни към прибързано и необмислено харчене на пари, правейки покупки, за които скоро ще съжалявате. Това е особено важи, когато купувате подаръци за децата или любимия човек. Също така се пазете от измами и мошеничество. Като цяло е препоръчително да се въздържате от пазаруване.

СТРЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата основна тема за представителите на зодия Стрелец, вероятно ще бъде увеличаването на доходите и успешното разрешаване на материални въпроси. Това е необичайно добро време за нарастване на доходите не само от основната работа, но и от допълнителна на непълно работно време. Укрепването на финансовите ви възможности ще ви позволи да увеличите бюджета си и да направите големи покупки. Опитайте се да използвате това време, за подобряване на професионалните си умения, с помощта на технически иновации. Това ще ви позволи да увеличите своята работоспособност. Що се отнася до темите на личния живот и взаимоотношенията, тук не се очакват специални промени и всичко ще върви според установения модел.

Друга положителна тема може да стане увлечението към духовни практики. Ще се радвате да се потопите във вътрешния си свят, намирайки хармония и спокойствие. Това също така може да увеличи нуждата ви от уединение, така че никой да не ви безпокои или отвлича от спокойните мисли. Втората половина на седмицата, може да бъде свързана с известен хаос в ежедневните дела. Вероятно ще ви е трудно да се принудите да почиствате и поддържате елементарен ред. Решаването на проблеми с помощта на технически средства, не винаги ще бъде оправдано.

КОЗИРОГ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Козирог, могат да предприемат смели инициативи и да имат успех в много обещаващи дела. Приятели и съмишленици, ще са готови да ви подкрепят по всяко време. Вашият интелектуален капацитет нараства. Като цяло, това е чудесно време за вземане на пробивни решения, насочени към бъдещ успех. Вашата увереност и самочувствие, ще нараснат. В резултат на това, ще може самостоятелно да оформяте събитията и да влияете на другите. Полезно ще е общуването с чужденци и хора от други градове - по този начин ще може да се съставите по-точна представа за реалностите на живота.

Втората половина на седмицата, напротив, е изключително неблагоприятна за контакти с околните. Това важи особено за откровени разговори със случайни хора, които почти не познавате. В този случай вашите думи могат да бъдат използвани срещу вас и вашите близки. Не доверявайте на никого личните си тайни, ако не искате проблеми. Тези дни може да се активизират тайните ви недоброжелатели. Любовни увлечения могат да възникнат внезапно и също толкова внезапно да изчезнат.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей ги очаква, укрепване в кариерата и стабилизиране във финансите. Голяма част от професионалния ви успех може да се дължи на подкрепата на някой влиятелен покровител. Ако заемате ръководна позиция, тогава се препоръчва да използвате по-меки методи, когато убеждавате колеги и подчинени, в своята правота. Може да се заинтересувате от езотеричните науки, както и от всичко мистериозно и тайнствено.

Вероятно ще се нуждаете да проведете някакво разследване, да разберете какво се крие от вас. И в това начинание ще сте в състояние да проявите значителна изобретателност и находчивост. В този смисъл това е вълнуващо време за научни изследвания. Ще се интересувате и от въпроси свързани с психологията, духовните практики като йога или автогенен тренинг, които могат да ви научат как да контролирате самостоятелно физическото и психическото си състояние. Втората половина на седмицата, може да внесе фактор на нестабилност в отношенията ви с приятелите. Ако е възможно избягвате в този момент приятелски срещи и партита. Отношенията с някои членове на вашето семейство също могат да се усложнят.

РИБИ:

Първата половина на седмицата ще е благоприятна за онези представители на зодия Риби, които учат в университети. Ще сте способни да демонстрирате забележителни интелектуални способности и като цяло ще учите със страст. Общуването ви с околните също ще бъде засилено. може да бъдете поканени на приятелско парти. Любителите на социални мрежи и форуми в интернет, могат активно да участват в дискусиите, увлечени от някаква тема. Вероятността от виртуално романтично запознанство се увеличава. Новото увлечение може бързо да прерасне в истинска любов. Партньорствата може да се стабилизират.

На първо място, това се отнася за отношенията, включително брачните. Сега до известна степен е уникален момент, когато може спокойно и градивно да обсъдите с партньора си разпределението на отговорностите и да коригирате нещо. В резултат на това всеки ще подхожда към задълженията си с по-голяма отговорност, изпълнявайки нужните неща. През втората половина на седмицата, инициативността може да бъдат наказуема. На първо място, това се отнася за отношенията с началници. Не трябва да правите нещо, за което никой не ви е молил. За да постигнете успех сега, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук