Седмичен хороскоп 08 – 14 януари

965 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕНВ началото на седмицата представителите на зодия Овен, ще се справят с всички трудности, а този период ще бъде белязан с множество приятни моменти. Преди всичко, ще почувствате интерес към общуване с околните, приятели, познати и роднини. Възможно е да бъдете поканени да посетите приятелска вечеринка или да направите занимателно селско пътуване. Учениците ще се справят успешно с учебните задачи. Това е подходящ момент за покупка на автомобил и друго транспортно средство.

В средата на седмицата ще имате възможност да проявите своята практична изобретателност в решаването на материални и финансови въпроси. Ще успеете да напреднете в кариерата или да спечелите повече пари от обичайното. Появява се възможността да си купите нещата и стоките, за които дълго сте мечтали. Въпреки това през уикенда е препоръчително да оценявате реалистично своите умения и възможности. Ако сте си поставили твърде амбициозни планове, е възможно да се сблъскате с реалността. Това е време за коригиране на стратегическите житейски цели.

♉ ТЕЛЕЦВ началото на седмицата на представителите на зодия Телец се препоръчва да отложат личния си живот на втори план и да се фокусират върху практическите задачи. Това е подходящ момент за увеличаване на материалните ресурси и решаване на практични въпроси. Безработните може да получат възможност да намерят високо платена работа. Използвайте този период, за да се научите да правите нещо полезно със своите ръце: майсторене, шиене, готвене и други умения.

В средата на седмицата вероятно ще почувствате желание да научите нещо ново и интересно, да разширите познанията си за околния свят и да получите нови впечатления. Най-лесният и добър начин да удовлетворите тази нужда е да се отправите на пътешествие. Новите запознанства ще бъдат предимно приятелски и образователни. През уикенда основният проблем може да бъде свързан с ниско самочувствие. Възможно е да се изправите пред трудна задача и да се съмнявате вътрешно дали ще успеете. Стремете се да се ръководите от принципа „очите се боят, но ръцете правят“.

БЛИЗНАЦИВ началото на седмицата представителите на зодия Близнаци може да почувстват усилване на интелектуалната и физическа активност. Ще бъдете способни да поставите лични спортни рекорди. Това е добро време да започнете посещение на фитнес клубове и спортни секции. Също така, този период е благоприятен за всякакви творчески начинания и инициативи. Ролята на вашето приятелско обкръжение и комуникацията в социалните мрежи на интернет се увеличава.

В средата на седмицата ще имате възможност да разкриете завесата на тайните около събития, които преди това са били недостъпни за вашето разбиране. Този период е подходящ за провеждане на разследвания и откриване на истинските причини зад различни събития. Увеличава се вашата чувствителност, вероятно ще бъдете привлечени от нещо забранено, това може да бъде човек, който вече е обвързан. През уикенда може да се наложи да защитавате своята репутация. Не са изключени интриги, целящи да навредят на вашата репутация.

РАКНачалото на седмицата за представителите на зодия Рак, може да премине общо взето благополучно. Това е добро време за провеждане на разследвания и изучаване на тайнствени и загадъчни явления. Възможно е да усетите усилване на екстрасензорните си способности, да сънувате пророчески и цветни сънища. Усвояването на духовни практики като йога, цигун, различни видове медитации и четене на молитви, ще бъде успешно. В този период молитвите, ще са особено ефективни за коригиране на вашата съдба.

В средата на седмицата за тези, които са в брак или имат постоянен партньор, може напълно да преосмислят своите отношения. Поведението на вашия партньор може да ви накара да се замислите и осъзнаете колко ценен и важен е човекът, с когото живеете. Семейните отношения отново ще ви радват. През уикенда може да осъзнаете, че отношенията с някой от вашите приятели са изчерпани. Препоръчително е временно да се дистанцирате от интензивните контакти с приятели.

ЛЪВВ началото на седмицата за представителите на зодия Лъв настъпва благоприятно време за обсъждане на спорни въпроси с партньора. Брачните отношения могат да се укрепят при съвместното обсъждане на бъдещи планове, като например планиране на място за отпуск или туристическо пътуване. Ролята на приятелското обкръжение нараства. Необвързаните ще имат възможност да срещнат потенциални партньори онлайн. В средата на седмицата трябва сериозно да се заемете със здравето си.

Тъй като енергийният потенциал на вашия организъм в момента е във възход, може да подобрите здравето си. Обмислете правилна диета и започнете цикъл от закаляващи процедури. Като цяло здравословният начин на живот ще спомогне за общото укрепване на организма и освобождаване от болестите. През уикенда може да настъпи влошаване на отношенията в партньорството и брака. Не е препоръчително да приемате покани за участие в тържествени събития като сватби, годежи, юбилеи и семейни тържества.

ДЕВАНачалото на седмицата за представителите на зодия Дева е благоприятна за професионалните дейности. Ще може да проявите своите най-добри делови и предприемачески качества, демонстрирайки настойчивост и енергия в постигането на поставените цели. Добре е да се занимавате с организация на ежедневието си, мобилизирайки вътрешните си резерви за по-ефективна работа. Този период е прекрасно време за придобиване на домашни любимци и грижа за тях.

Средата на седмицата може да бъде свързана с приятни и радостни изживявания. Бракът се подобрява, преминавайки в ново, по-хармонично ниво. Вашият съпруг може да ви направи приятна изненада, като закупи подарък, за който сте мечтали отдавна. Романтичните любовни отношения също преживяват възход. Възможно е да чуете любовни изповеди и предложение за брак. През уикенда е препоръчително да обърнете максимално внимание на здравето си. Поради намалена енергия се увеличава вероятността от вирусни инфекции и настинки.

ВЕЗНИВ началото на седмицата за представителите на зодия Везни, може да настъпи благоприятно време за стабилизиране на любовните отношения. Необвързаните ще имат възможност да се запознаят с представители на противоположния пол по време на туристически пътувания или на забавни събития като сватби или юбилеи. Успешно ще се развива възпитателният процес при родителите. Децата ще се държат послушно и ще ви радват с успехите си. В средата на седмицата мнозина от вас може да се превърнат в домошари.

Вероятно няма да искате да напускате дома си, нито да ходите на гости, ното за забавления. Вашето внимание и усилия могат да бъдат насочени към подобряване на вашия дом. С удоволствие ще се заемете с почистване, закупуване на битови уреди, както и тяхната инсталация. През уикенда в някакъв момент може да усетите охлаждане от страна на любимия човек. Също така може да ви мъчи чувство на ревност. Постарайте се да се държите по-внимателно и търпеливо към своята половинка.

СКОРПИОНВ началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, ще се насладят на хармонична психологическа обстановка в семейните отношения. Ще имате възможност да обсъждате спокойно и конструктивно въпросите за уреждане на домакинските проблеми с членовете на семейството, да разместите мебелите и да правите генерално почистване. Всичко, ще се извършва единодушно и организирано. Също така, това е благоприятен момент за закупуване на аквариум или домашни любимци.

В средата на седмицата може да се засили нуждата ви от контакти и общуване. Характера на общуването с околните, ще бъде доста дружелюбно, което ще направи взаимодействието с хората приятно и занимателно. Използвайте този момент за помирение с тези познати и роднини, с които сте се скарали и искате да възстановите добрите отношения - този път ще успеете лесно. През уикенда може да възникне сложна ситуация в семейството и брака, особено за младите двойки, които са принудени да живеят заедно с родителите.

СТРЕЛЕЦВ началото на седмицата на семейните представители на зодия Стрелец, се препоръчва да отстъпят инициативата в делата на партньора си. Това е добро време за всякакви форми на партньорско сътрудничество, както в брака, така и в бизнеса. Пътуванията и обучението, ще преминават успешно. Ще може да прекарате прекрасно време сред природата, по време на излет на село или на забавно събитие. В средата на седмицата е добро време за решаване на материални и финансови проблеми. Сега за вас приоритетът ще е работата, а не забавленията.

Безработните ще имат чудесна възможност да намерят добра работа. Вашите приходи могат да се увеличат. Ще имате възможността да направите необходимите покупки за дома. Ще успеете изненадващо лесно и бързо да се справите с делата. През уикенда следва да обърнете специално внимание на профилактиката на здравето. Увеличава се вероятността от настинки. Вашият имунитет в момента е особено отслабен, така че се постарайте да не стоите дълго на студено, обличайте се подходящо за времето и спазвайте профилактичните мерки.

КОЗИРОГВ началото на седмицата представителите на зодия Козирог ще могат да правят успешни покупки без особени проблеми. Това е добро време за подобряване на домашните условия и провеждане на ремонтни дейности. Вашият основен интерес през тези дни ще бъде свързан с практическата дейност, включително професионалната ви кариера. Именно в практиката и решаването на делови въпроси ще постигнете най-голям успех. В средата на седмицата вашият творчески потенциал може да се засили.

Ако сте човек с увлечения, ще намерите занимание по вашия вкус. Това е чудесно време за колекциониране, домашно моделиране, конструиране и всякакви хобита. Дамите може да почувстват желание да създадат нещо ново с външността си и да се представят пред приятелките си в съвсем различен облик. През уикенда отношенията на влюбените може да се влошат. Една от вероятните причини за това може да бъде, стиснатостта и нежеланието да се изразходват пари за подаръци на любимия човек.

ВОДОЛЕЙВ началото на седмицата представителите на зодия Водолей може да станат по-общителни и любознателни. Това е добро време за установяване на нови запознанства, пътувания, обучение и забавления. По време на кратко пътуване може да се случи среща с интересен човек от противоположния пол, която да прерасне в романтични отношения. Успешни дни за творчество, колекциониране, рисуване, хобита и спорт.

В средата на седмицата може да усетите по-силна нужда от спокойствие и уединение. Идеално би било, ако през тези дни имате възможност за отпуск и да отидете за седмица в някой тих санаториум далеч от шума и суетата на цивилизацията. За тези, които нямат такава възможност е препоръчително все пак да намерят време и да останат за малко сами. През уикенда може да ви се наложи да защитавате своите позиции и гледни точки пред членовете на семейството.

РИБИВ началото на седмицата на представителите на зодия Риби им предстои благоприятно време за почивка и релакс, за изучаване на духовни практики, медитация и молитви. Опитайте да си осигурите условия, за да останете поне за кратко в сами, заедно със своите мисли и чувства. Това е необходимо, за да постигнете вътрешно равновесие. Вероятно няма да имате нужда да ходите на гости - домашната обстановка ще ви е по-комфортна.

В средата на седмицата, ще нарасне желанието за общуване с приятели и познати. Може би ще бъдете поканени на забавно пътуване или в клуб с приятелска компания, където ще се забавлявате. Възможно е да се запознаете с нови интересни хора. Това също е подходящ период за развитие и самообразование. През уикенда може да чуете слухове или сплетни, които да влошат вашето настроение. Възможно е тази информация да засяга близки и важни хора или дори да има отношение към вас самите.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук