Седмичен хороскоп 10 – 16 април

4872 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата може да се наложи, да преосмислите отношенията си с някои от вашите приятели и познати. Ако сте заинтересовани да запазите своя приятелски кръг, тогава стеснете максимално финансовите и материални отношения с приятели. Например, не е желателно да им позволявате да взимат ваши лични вещи, да им поверявате колата си или да давате пари назаем. Проблема е, че сега те могат да навредят на вашето имущество. Въпреки това може да прекарате много време в чат с приятели. Възможно е да бъдете поканени на развлекателно пътуване извън града и ще си прекарате чудесно.

Нуждата ви от нови преживявания и активно общуване, ще е засилена. Ще се чувствате комфортно в приятелска компания. Добро време за колективни форми на обучение, посещение на семинари, конференции, фестивали. Краят на седмицата не е добро време за нови запознанства. Опитът да се срещнете с някого, може да завърши с неуспех или новите запознанства да оставят във вас негативно впечатление. Изключително нежелателно е да се запознавате със случайни хора по време на път. Откровените истории за личния ви живот могат да се обърнат срещу вас, защото светът е по-малък, отколкото изглежда на пръв поглед.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата, ви очакват обещаващи събития в професионалната дейност и кариерата. Добре е да се съветвате с началниците и да получите разрешение за определени видове дейност, преди да продължите с тяхното изпълнение. Като цяло седмицата, ще бъде доста успешна и обещаваща. Вашият социален и професионален статус може да се повиши. Може би, това ще бъде свързано с определени успехи в работата.

Например, може да ви бъде предложена по-висока позиция или по-висока заплата. Отношенията ви с влиятелни, авторитетни хора, ще се развиват успешно. Възможно е запознанство с човек, който ще ви съдейства във важни въпроси. Може да попаднете в светлината на прожекторите в резултат на някакви събития или лични постижения. Например може да спечелите награда в състезание или конкурс. В края на седмицата има риск да се влошат отношенията с някои приятели. Причината за напрежението, може да стане молба за заем.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата, най-важната тема за вас може да бъде запазването на вашия авторитет и репутация в очите на другите, сега обстоятелствата може да се развият така, че да трябва да я защитавате. Прекрасно време за пътуване, обучение и личностно развитие. Използвайте това време, за да разширите кръгозора си, да повишите ерудицията си и да затвърдите знанията си в различни области. Може да се запишете на преквалификационен курс, да започнете самостоятелно изучаване на някои дисциплини. Особено подходящ момент да започнете да учите чужд език и да практикувате интензивно, докато пътувате в чужбина.

Възможно е запознанство с човек, който ще ви научи на много неща. Ще може да разширите идеите си и да затвърдите моралните си нагласи. В края на седмицата се въздържайте от проява на необикновените си способности. Ако дълго време сте полагали усилия за постигане на някаква важна за вас цел, то сега може да срещнете неочаквано препятствие. Не трябва да сте твърде настойчиви, бъдете гъвкави, ако обстоятелствата са по-силни от вас.

РАК:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Рак, могат да се увлекат от мистериозни и загадъчни въпроси. Възможно е да проведете някакво разследване. Или да се увлечете от езотерични науки и да имате голям успех в това. Чудесно време за духовни практики, те дори могат да събудят вашите екстрасензорни способности. През този период, ще имате рисков стил на поведение.

Може умишлено да провокирате някои ситуации и в крайна сметка да спечелите. Моментът е добър за уреждане на финансови въпроси чрез заем на пари. В края на седмицата най-проблемната е темата, ще свързана с възможни нарушения на закона и последствията от това. Помнете за своята репутация и я поставете на първо място преди пари и облаги. Вашата репутация е тази, която може да бъде накърнена точно сега.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата настъпва благоприятно време за партньорствата. В брачните отношения, чувствата могат да се обновят. Това до голяма степен ще се дължи на проактивното поведение на вашата половинка, която ще е готова активно да разрешава сложни проблеми. Настройте се положително да възприемате инициативите на вашият партньор, и това ще бъде напълно достатъчно за хармонизиране на отношенията. Важна положителна роля за укрепване на вашата връзка, може да изиграе семеен приятел, който се ползва с уважение и авторитет сред вас и партньора ви.

По същия начин могат да се развият бизнес партньорствата в работата. Добро време за посещение на публични събития, сватби, рождени дни. В края на седмицата може да сте настроени да действате рисково и авантюристично. А всичко това да доведе до прибързани действия и повишен риск от физически и финансови щети. Бъдете по-внимателни, когато тренирате или участвате в спортове с елементи на конкуренция. Избягвайте да поемате отговорност за разпореждането с чужди или взети назаем пари.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата, ще може да се проявите най-добре в деловата дейност. С удоволствие ще се заемете с практически въпроси, защото ще чувствате нужда да възстановите реда в пространството около вас. Чудесно време за покупка и грижи за домашни любимци. Ако е необходимо, сега може да наемете добри помощници у дома: медицинска сестра, икономка или бавачка. Времето ще е благоприятно за дейности, насочени към поддържане на здравето. Вашият енергиен потенциал нараства и това може да повлияе положително на вашите бизнеса дела. Препоръчително е да посещавате фитнес и да се храните здравословно.

Поставете си мащабни големи задачи - всичко това ще бъде по силите ви. Това е добро време за онези, които се стремят да изградят кариера и вече заемат статусна позиция. Вашите шансове да се придвижите с още една стъпка напред са високи. В края на седмицата е възможно засилване на разногласията в партньорските отношения. Може да ви се стори, че вашият партньор е твърде груб и не иска да вземе предвид вашето мнение. Така или иначе, опитайте се да избегнете директната конфронтация.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата може да изпитате емоционален подем. Използвайте това време за почивка, любов и забавления. Добре е да се отправите на туристическо пътуване, да си починете в курорт или да посетите концерти, развлекателни събития, да се забавлявате и да си прекарвате безгрижно. Чудесно време за романтичните връзки, ще се насладите на разцвет на чувствата и страст. Не е изключено ново запознанство и последващ романс. Ако имате деца, тогава общуването с тях може да бъде източник на радост и оптимизъм.

Възможно е да откриете в себе си педагогически талант и да имате успех с възпитанието на децата. Добро време за творчество и учене. С увеличеното си любопитство и желанието да научите нещо ново, ще успеете да разширите хоризонтите си. Може би, ще се запалите по някакъв вид хоби, което напълно да погълне вашето внимание и време. В края на седмицата има риск имунитетът ви да отслабне и да изложите тялото си на вирусни инфекции. Намаляването на енергийния тонус може да повлияе негативно на текущите дела. Например може да ви е по-трудно да се заемете с почистването на дома.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата семейните ценности ще бъдат на първо място за представителите на зодия Скорпион. В семейството може да цари топла, приятелска атмосфера на взаимно уважение и грижа. Препоръчително е да се съсредоточат върху укрепването на семейните отношения. На първо място, става дума за родителите и представителите на по-старото поколение. Възможно е да обсъждате въпроси, свързани с наследството и в тази връзка да съставите съответните документи.

Ако преди не сте можели да намерите подход към такава деликатна тема, сега ще успеете съвсем спокойно да обсъдите всичко и да се споразумеете мирно. Тази седмица може да посрещате гости у дома - бъдете готови за това. Ако вашето семейство притежава селска къща или вила, то ще ви достави удоволствие да почивате и работите из двора с най-близките хора. В края на седмицата романтичните отношения, може да преминат през бурен период. Възможни са ситуации на напрежение поради ревност и промени в настроението. Бъдете по-толерантни и внимателни към любимия човек.

СТРЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата, ще бъдете настроени за активни контакти с околните. И е възможно да разрешите много проблеми чрез диалог и обмен на мнения. Вероятно ще общувате много и интензивно с хората около вас. Ще чувствате повишена нужда от общуване. Могат да се случат нови интересни запознанства. Възможно е също да бъдете помолени да помогнете при разрешаването на някои проблеми, свързани с другите хора, и да бъдете въвлечени във въпроси, които не са пряко свързани с вас. Партньорските отношения, ще се развиват успешно. Ще имате възможност да обсъдите най-трудните въпроси по спокоен и конструктивен начин.

Ще успете да намерите взаимно разбирателство и съгласие без проблеми. Възможно е да бъдете поканени на развлекателно пътуване. В края на седмицата в зоната на проблемите може да се окажат вашите семейни и брачни отношения. Може да са необходими много усилия, за да запазите баланс в партньорството. Вашият партньор може да е склонен да бъде прекалено директен. Непредвидимите действия на половинката, могат да внесат обща нестабилност в семейния живот.

КОЗИРОГ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Козирог, ще успеят да решат някои материални и финансови проблеми. Възможно е да получите пари: заплата, бонус или друг доход. Очаква ви успех в професионалните дейности. Ще може успешно да разрешите материалните и битовите си проблеми, например ремонт на домакински уреди или закупуване на нови. Всичко това ще подобри условията ви на живот.

Това е подходящо време за покупка и грижа за домашни любимци. Този вид дейност, ще ви достави много приятни изживявания. Добро време за възстановяване на реда у дома и ремонти. В края на седмицата се погрижете за нервната си система. Това е доста напрегнат период за контакти с приятели и познати. Опитайте се да не влизате в спорове за битови проблеми със съседи. Стресовите ситуации могат да разклатят психиката ви и да доведат до влошаване на здравето.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолеи, ще могат да демонстрират творческите си способности. За да разгърнете талантите си, трябва да имате достатъчно лична свобода. Независимото и проактивно поведение, ще ви позволи да оформяте събитията и да въвличате другите хора в сферата на вашите интереси. Това е прекрасно време за творчество. Добре е да се заемете със самоусъвършенстване, обучение. Може би ще бъдете очаровани от някаква дейност, хоби, игра.

Романтични увлечения, също не са изключени. Това е особено важи ако сте на почивка, в курорт. Опитайте се да поднесете приятни изненади на любимия човек. Добрата физическа форма ще ви помогне да се справите отлично в спорта. В края на седмицата нараства рискът от финансови загуби и нерационално харчене на пари за развлечения. Напрегнатата тема на седмицата е свързана с липсата на пари за задоволяване на ежедневните нужди. Въздържайте се от посещение на игрални клубове и не се занимавайте с хазарт - тук може да очаквате големи загуби.

РИБИ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Риби, се препоръчва да се съсредоточат върху решаването на семейните и битови въпроси. Ще имате повишена нужда от тишина и уединение. А ще може наистина да се отпуснете и починете само у дома. Отношенията с роднините, ще са приятелски и уважителни. Това е добро време за тези, които се занимават с духовни практики, ще имате напредък и подобряване на цялостното благосъстояние.

Успех в работата ще имат тези, които работят от дома – възможни са много поръчки. В края на седмицата, ще се засили вашата нужда да докажете собствената си значимост. Ако живеете с родителите си, опитът да направите нещо самостоятелно може да се натъкне на пречки. И ако действате без да се посъветвате с родителите и поставите всички пред свършен факт, може да се стигне до много остър конфликт.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук