Седмичен хороскоп 11 – 17 декември

486 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата енергийният потенциал на представителите на зодия Овен, ще се засили. Може да постигнете добри резултати в спорта, като поставите лични рекорди. Успешно ще се провеждат спортни състезания с елементи на конкуренция. Не са изключени интимни запознанства с човек, заемащ по-висок статус. Именно в такива дни могат да започнат служебни романи с началници, ако има подходящи предпоставки за това. Може да има положително развитие в кариерата ви, например може да ви бъде предложено повишение. Също така да привлечете подкрепата на влиятелни хора, които ще ви помогнат да напреднете в кариерата и да разрешите проблемите си.

Благоприятно време да се отървете от вредните навици. Ако отдавна мечтаете да се откажете от тях, тогава направете нов опит в сряда - всичко може да се получи. В края на седмицата може да възникнат усложнения в отношенията с представители на закона. Обърнете специално внимание на съответствието на вашето поведение с действащото законодателство. Това се отнася особено за правилата за движение. Не шофирайте колата си в нетрезво състояние и не извършвайте други нарушения – срещата със служител от КАТ не ви вещае нищо приятно.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Телец им предстои чудесно време за брачните отношения. Ще имате пълна хармония със своя партньор. Ще може спокойно да обсъдите всякакви спорни въпроси и да стигнете до компромисни решения. Друга положителна посока може да бъде повишената жажда за знания. Това е изключително подходящо време за учене, полагане на изпити и разширяване на кръгозора. Също е добър момент да подобрите знанията си по чужди езици.

Възможно е тази седмица в живота ви да се появи човек, когото да започнете да възприемате като свой духовен Учител. В края на седмицата може внезапно да се влошат отношенията с някой от приятелите ви. За да поддържате връзката си, опитайте се да нямате никакви общи финансови дела с приятелите си. Парите назаем могат да станат най-вероятният източник на разногласия с приятелите. Не се препоръчва да участвате в приятелски партита - това може да доведе до неприятности.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата за представителите на зодия Близнаци настъпва благоприятно време за подреждане на нещата у дома и на работното място. По това време вашият енергиен потенциал ще бъде доста висок. Добре е да извършите пълна инвентаризация, да сортирате вещите в шкафовете, като се освободите от всичко старо и ненужно. Като изчистите гардеробите и рафтовете от бъркотията, ще пуснете обновена енергия в дома си и сами ще почувствате прилив на сила. Това е подходящо време да се отървете от вредните навици. Ако чувствате, че все не ви достига времето, това означава, че трябва да рационализирате ритъма си на живот.

В края на седмицата е препоръчително да бъдете търпеливи и да не изисквате от половинката точна сметка къде, как и с кого прекарва свободното си време. Може би, сега нямате истински поводи за ревност и подозрение, но такива причини могат да възникнат сами, поради неспособността на партньора да води ясен диалог и да обясни всичко спокойно. Основният проблем в партньорството сега е именно липсата на взаимно разбирателство и информация, на фона на която могат да се въртят всякакви фантастични истории. Малко търпение и облаците, които са се сгъстили над връзката, ще се разсеят от само себе си.

РАК:

Първата половина на седмицата може да стане щастливо време за представителите на зодия Рак. Може би ви очакват любовни признания, предложения за брак, подаръци и приятни изненади. Това е чудесен момент да запознаете любимият човек с вашето семейство, с родителите и близките. Насрочената за тези дни сватба ще бъде весела и шумна, носеща усещане за празник. Брачните отношения могат да бъдат изпълнени с оптимизъм и любов. Това също е подходящо време за творчество, спорт, хобита и приятни, безгрижни забавления. Добре е да посетите концерти, кина, дискотеки.

Ако напоследък сте имали проблеми в партньорството, тази седмица ще е благоприятна да оправите нещата. Основното нещо, което се изисква, е да бъдете по-внимателни към желанията на партньора си и да правите отстъпки. В края на седмицата е препоръчително да посветите време на здравето си. Проблема е, че вашият имунитет може да отслабне и вероятността от възпалителни инфекции се увеличава. В тази връзка се препоръчва да вземете превантивни мерки. Опитайте се да поддържате условията си на живот чисти и подредени. Това може да има положителен ефект върху вашето здраве.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, могат да бъдат овладени от приятни тревоги, свързани с подобряване на дома. Може би ще започнете предпразнично почистване и пренареждане на мебелите или закупуване на нови вещи, подаръци. Възможно е също някои промени да бъдат свързани с появата на нов домашен любимец във вашия дом, например кученце или коте. По един или друг начин, подредбата на дома може значително да подобри условията на живот, правейки ги по-удобни и просторни.

Същевременно на работа, могат да ви натоварят с допълнителни отговорности. Но ще успеете да решите всички поставени задачи. Същото важи и за ежедневните домакински задължения. Възможно е някой от членовете на вашето семейство или роднина, да се нуждае от вашата помощ и грижи. Например, да трябва да се грижите за болен роднина, да купувате храна и лекарства. Ако е необходимо, може да наемете помощник в дома: бавачка, болногледач, домакин. В края на седмицата са възможни разногласия между влюбените. Проявата на ревност и подозрения може да се увеличат. Също така се въздържайте от хазарт - има риск да загубите много пари.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Дева, се препоръчва активно да контактуват с околните за разрешаване на наболелите проблеми. Ако имате да решавате важни неща, тогава може да използвате пълния потенциал на съществуващите си бизнес и човешки връзки. Определено ще ви помогнат. Това също е много бурен и приятен период за влюбените, които току-що са се запознали. В този случай, ще имате много любовни срещи, както и интересна културна програма с посещения на концерти, театри, кино и ресторанти.

Необвързаните ги очакват романтични запознанства по време на пътуване. Необходимостта от творческо себеизразяване ще се увеличи. Някой може да започнат да пишат поезия, други ще бъдат привлечени към класическата музика или изобразителното изкуство, а трети ще купят музикални инструменти, бои и четки и ще започнат да творят. По един или друг начин може да се стремите да бъдете креативни. А чувството на любов е творчеството на душата в най-чист вид. В края на седмицата може да се усложнят отношенията в семейството и брака. Възможно е да ви е трудно да постигнете взаимно разбирателство с членовете на семейството. Дори най-основните въпроси ще изглеждат сложни и объркващи.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Везни, ще успеят да подобрят благосъстоянието на семейството си. Финансовите ви възможности ще се увеличат и ще може да правите големи покупки за дома. Роднини и родители, също могат да ви окажат финансова подкрепа. Също така ще се изявите като ценители на семейния живот, ще сте склонни да прекарвате цялото си свободно време с близките роднини и членовете на семейството. Именно там ще намерите пълна хармония, уют и комфорт. Малко вероятно е да искате да отидете някъде извън дома. Цялото ви внимание може да бъде насочено към подобряване на жилищата. Това е подходящ момент да поканите гости в дома си за празниците.

В края на седмицата може да ви е по-трудно да се организирате и затова много текущи задачи няма да бъдат изпълнени навреме. Ще ви е трудно да се настроите за работа. Основното нещо, което може да ви попречи да се справите с вашите дела, са ненужните контакти, срещи, разговори, които само ще ви разсейват и ще доведат до празни забавления. Това не е най-доброто време за запознанства с нови хора, обучение или пътуване. Пазете се да не станете жертва на измама, особено когато купувате стоки в магазини и пазари.

СКОРПИОН:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Скорпион е благоприятно време за обучение. В тези дни може да почувствате повишена интелектуална активност и бързо ще усвоявате големи количества учебен материал. Това също е чудесен момент да се запознаете с нови хора и да разширите социалния си кръг. Общуването с другите ще ви направи щастливи. Засилва се нуждата ви от нови знания, включително такива, свързани с новини от живота на вашите приятели и роднини. Затова е възможно да прекарате часове в разговори по телефона или в кафенета.

В резултат на това напълно ще задоволите нуждите си от информация за събитията, случващи се около вас. В края на седмицата е добре да се въздържате от спонтанни покупки. Вероятно ще бъдете настроени да харчите пари, за да зарадвате своите близки, роднини и деца. По-разумно е обаче първо да попитате дали това, което ще подарите на близките си, е необходимо. Това също не е най-доброто време за посещение на развлекателни събития или игрални клубове -рискувате да похарчите големи суми пари, губейки ги безвъзвратно.

СТРЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Стрелец се препоръчва, да водят тих и уединен начин на живот. Това е подходящо време за целенасочена, задълбочена работа. Това се отнася особено за тези, които се занимават със саморазвитие и изучават духовни практики, насочени към постигане на духовен и физически баланс. В тези дни ефектът от молитвите ще е много по-ефективен. Може да постигнете сериозен напредък в практикуването на йога, автогенен тренинг, чигонг и медитация. Времето също е благоприятно за решаване на материални въпроси.

Приходите от изпълнени проекти ще се увеличат. Самото притежание на пари и материални ценности ще ви донесе радост. Например пазаруването ще помогне за повишаване на вашето настроение. В края на седмицата трябва да проявите максимално внимание и такт към членове на семейството, роднините и приятелите. Възможно е да не срещнете разбиране и подкрепа за инициативите си от тяхна страна и това да създаде известно напрежение. По-разумно е да се въздържате от лични инициативи, ако нямате пълно доверие в правилността на вашите действия и ако близките не удобряват вашите идеи.

КОЗИРОГ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Козирог, ще искат да отделят повече време за общуване с приятели и познати. Приятелите са тези, които ще ви помогнат да укрепите самочувствието си, да добавите увереност в себе си, във вашите сили и способности. От друга страна, някой от тях може да се нуждае от вашата подкрепа и вие може да му я предоставите. В тези дни връзките ще се развиват успешно. Ако заемате активна обществено-политическа или социална позиция, тогава може да бъдете поканени да се присъедините към обществено движение. Може да се чувствате добре в кръг от хора, които се интересуват от същите проблеми като вас.

Времето също е благоприятно за занимания с личностно развитие и външния вид. Може да решите да започнете физически упражнения, за да подобрите фигурата и пропорциите на тялото си. Хубаво е да си купите абонамент за фитнес и да започнете редовно да го посещавате. Дамите могат да експериментират с имиджа си. В края на седмицата се опитайте да стоите далеч от хора, които се държат странно или крият нещо от вас. Пазете се от измами и кражби при пазаруване в магазини и на пазара.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей, ще могат да постигнат целите си ако действа дипломатично. Може да успеете да получите покровителство от влиятелен човек. В резултат на това ще имате възможност успешно да разрешите някои сложни и объркващи проблеми. Ако искате да постигнете резултата, от който се нуждаете, първо трябва да привлечете подкрепата на хора, от които зависи резултатът по въпроса. И е най-добре, ако провеждате срещите лице в лице. Също така може да се заинтересувате от необичайни и мистериозни теми, свързани с езотеричните науки и всякакви изследвания.

Втората тема, която може да ви очарова, са всички видове духовни практики. Възможно е да започнете да посещавате курсове по йога, чигонг, автотренинг или друга духовна и психологическа практика, която да развие вътрешните резерви на вашата личност и да ви помогне да се реализирате по-пълноценно. В края на седмицата се увеличава вероятността от материални и финансови загуби. Парите могат да се изплъзнат от ръцете ви като пясък. Въздържайте се от посещения на клубове и места за забавление. Не е препоръчително да давате пари назаем на приятели или да им напомняте да върнат дълга – тази тема може да развали отношенията ви.

РИБИ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Риби се препоръчва да отделят повече време за разширяване на кръгозора си, придобиване на полезни умения и знания. Това е прекрасно време за студенти, може да учите с въодушевление и страс. И знанието ще идва при вас учудващо лесно. Може да се запишете на курсове, за да подобрите професионалната си квалификация. Пътуването с приятели, ще е успешно. Любителите на форуми и социални мрежи в интернет ще общуват много и ентусиазирано, разширявайки приятелският си кръг. По това време се препоръчва да търсите хора, близки по дух и интереси.

Може би ще бъдете поканени на приятелско парти по случай рожден ден или друго празнично събитие. В края на седмицата могат да възникнат усложнения в работата и в отношенията с близки роднини. Преди да предприемете нещо, разберете как хората, които биха могли да бъдат засегнати от вас, ще реагират. Може би вашите добри намерения да помогнете на някого, всъщност ще се окажат ненужни и освен това могат да доведат до недоразумения и напрежение в отношенията. Основното правило за вас през тази седмица е следното: не трябва да правите нищо, за което никой не ви е молил.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук