Седмичен хороскоп 11 – 17 март

459 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Очаква ви, една наситена със събития седмица, особено за онези, които планират да действат тайно, занимават се с тайни и загадки, които са заети с неща, които изискват самота и концентрация. Тези, които не са занимават с такива неща, ще се докоснат до някаква мистерия или загадка - може би важна, може би незначителна, но забавна. Това е чудесно време за разкриване на тайните на другите и за сигурно скриване на собствените. Някои от вас, ще променят обичайния си начин на живот и ще станат по-затворени. Може да отидете сред природата, да се уедините вкъщи, занимавайки се с важна работа и т.н. Много събития очакват тези, които предпочитат да прекарват времето си в мрежата, тях ги чака комуникация и интересни запознанства, творчески занимания, виртуални романи и много друго.

♉ ТЕЛЕЦ: Основните събития през седмицата, ще се въртят около приятелите, груповата работа, колективните ангажименти и комуникацията с хора с еднакъв начин на мислене. Седмицата също е благоприятна за нови приятелства и развиване на отношенията с вече съществуващите. Полезно ще е участието ви, в групови събития - семинари, обучения, обществени събития, дейности на кръгове и творчески асоциации. Ако около вас няма достатъчно хора, които споделят вашите хобита, потърсете ги в онлайн общностите. Не се колебайте да включите другите в плановете си, да се обедините с приятелите си и да се свържете с влиятелни хора – така по-бързо, ще се приближите до целта, отколкото сами.

БЛИЗНАЦИ: Тази седмица е благоприятна за деловият ви живот, професионалните въпроси и взаимодействие с обществото. Ще работите енергично, ще подобрявате уменията си за решаване на бизнес проблеми и ще участвате в обществения и социален живот. Някои от вас, ще станат популярни и успешни, благодарение на бизнес пробив, някои - чрез участие в професионални състезания и конкурси, други за успеха, ще е необходимо да се появяват на светски партии, а някой ще бъдат забелязани в резултат на роман с публична персона. Като цяло, пътя към успеха, за всеки ще бъде различен, но общото за всички ще е: интереса към социалния живот. Когато седмицата приключи, вашето положение в обществото, ще бъде много по- авторитетно, отколкото е било в началото.

РАК: Акцентът на седмицата, ще е работа върху духовното ви развитие, което ще ви позволи винаги и навсякъде, да се чувствате уверени и спокойни. Ще се занимавате с изключително близки, интересни и разбираеми въпроси. Духовният ви живот, сега ще бъде по-важен от материалния. Препоръчително е, да се фокусирате върху търсенето на духовните истини и вътрешно развитие. И тъй като малко хора ще могат да се оттеглят напълно от светските дела и да се посветят изключително на възвишената материя, съдбата ви е подготвила редица практически упражнения, в които ще бъдете особено успешни. Това може да бъде пътуване в чужбина, комуникация с чужденци и хора от далеч, въпроси свързани с висшето образование и юридически дела.

ЛЪВ: Основните теми през тази седмица за вас, ще са свързани с ресурсите на другите хора. Това на първо място, ще са парите: доходите на съпруг/а, парите на бизнес партньори, плащания, субсидии, заеми, данъци и т.н. Но не само! Към чуждите ресурси, се отнасят всички неща, които не са лично ваши. Вещи, които може да вземете за известно време, да ги получите като подарък или да ги купите съвместно с друг. Към ресурсите на другите, също спадат - чуждите знания, връзки, възможности. Ще имате възможност да ги използвате във ваша полза или ще съветвате хората как да управляват по-добре това, което имат. Така че, заинтересувайте се от делата на партньора в брака, роднини, приятели - вашият съвет за тях може да бъде решаващ. А и те, ако успеят, няма да забравят да ви се отблагодарят.

ДЕВА: Основните събития от седмицата, ще са свързани с връзките ви с другите хора. Място и време, ще намерите за всичко: за личните отношения, изградени върху чиста любов и романтика, както и за добре обосновани в практиката, бизнес връзки. Настройте се на това, че във всеки случай и по всеки въпрос, ще трябва да се договаряте с някого. Основното нещо е да не се объркате, тъй като ще имате силно желание да правите бизнес с тези, които ви харесват, а не с тези, които са ви полезни, както и да завързвате романи по сметка, въпреки че в момента би било по-разумно да се доверите на чувствата. В сряда и четвъртък вземайте решения, като слушате здравия си разум, а в неделя най-правилно ще бъде, да се доверите на вашата интуиция.

ВЕЗНИ: Основните събития през седмицата, ще са свързани с работата, отношенията с колегите, положението на работното място. В понеделник, връзките ви с хората, ще играят важна роля. Във вторник, ще сте по-нервни, възможно е да прибързвате. В сряда и четвъртък, отношенията ви с колегите ще укрепнат, а със симпатичен колега от противоположния пол, не е изключено да започнете флирт или начало на роман. В петък, ще ви помага за всичко положителното настроение. През почивните дни, ви очаква нещо важно. Заради него, ще трябва да се откажете от второстепенните въпроси. Но за здравето си, ще трябва да се погрижите, дните ще са подходящи за здравни процедури.

СКОРПИОН: Тази седмица, ще е благоприятна за вас, ще ви позволи да се освободите от емоциите, които обикновено държите под контрол. Ще почувствате, че не искате да живеете по график и да правите само онова, което се очаква и изисква от вас. Ще искате нещо за себе си, за душата си. Ето защо, темата на седмицата ще бъде хобито, свободното време, развлеченията, празниците, взаимоотношенията с деца, личен живот - накратко, всичко, което ви носи лично удоволствие. Не се разпилявайте в сряда и четвъртък. Дори да имате само една задача, нека тя да е най-важната за вас. Също, ще имате късмет в творчеството и любовта. Хобито, с което, ще се занимавате през почивните дни, ще ви увлече за дълго време. В любовта са възможни трудности.

СТРЕЛЕЦ: Препоръчително е тази седмица, да се съсредоточите върху домашните и семейни дела - това е мястото, където може да постигнете най-голям напредък. В понеделник и във вторник, ще разделите домакинските дейности с удоволствия и отдих извън дома. Сряда и четвъртък, са благоприятни за преместване и декориране на дома. Докато преподреждате дома си, трябва да вземете предвид вкусовете на всички членове на семейството - ще почувствате това, на интуитивно ниво. В петък на първото място, ще бъдат връзките ви с другите хора, ще трябва с някого за нещо да се договаряте. През почивните дни, ще направите нещо глобално в сферата на дома и семейството - от приемане на важен гост, до преместване. Но за това, трябва да се съсредоточите изцяло върху този въпрос и да отхвърлите всичко второстепенно.

КОЗИРОГ: Събитията през тази седмица, ще бъдат свързани с комуникации, движение, посещения на различни институции, кратки пътувания, обучение. Те ще изискват от вас да се съсредоточите върху едно нещо - върху това, в което понастоящем сте ангажирани и да пренебрегвате всички второстепенни въпроси. В понеделник и вторник, ще съчетаете активния живот далеч от дома с домашните си задължения. В сряда и четвъртък, ще имате важен разговор, среща, ще учите или ще имате някакви проблеми с документите. Петък, ще сте заети с ежедневните си задължения. В почивните дни, е възможно важно пътуване или новини. Всичко ще се развие добре. Но пътуванията за развлечение и незадължителните срещи, е по-добре да отложите.

ВОДОЛЕЙ: Седмицата е благоприятна за промяна на хранителните навици и отношението ви към спорта, разработване на идеален ежедневен режим и усвояване на техники, които да ви позволяват бързо да възстановите силата си. Също така е полезна за практически въпроси: печелене на пари, намиране на източници на доходи, пазаруване, правене на различни неща. Понеделник и вторник ще се окажат напрегнати, ще провеждате срещи, ще говорите и ще обикаляте из града. Сряда и четвъртък, са подходящи за планиране: разработване на диета, график за спортни дейности, ежедневен режим. В петък, ще се забавлявате или ще отидете на среща. През почивните дни, ще взимате важни финансови решения, но изчакайте с покупките и пазете любимите си вещи от счупване.

РИБИ: Седмицата, ще е изненадващо благоприятна за саморазвитие. Ще решавате много въпроси, които са се натрупали в продължение на месеци или дори години. Ще намерите сферата на живота, в която ще сте в състояние да се реализирате напълно. В началото на седмицата, ще бъдете заети предимно с практичната страна на живота: печелене на пари, търсене на допълнителни доходи за изпълнение на плановете ви. В сряда и в четвъртък, ще бъдете еднакво добри, както в интелектуалната сфера, така и когато става въпрос за чувства. В петък, домашните задължения, ще изискват внимание. През почивните дни, добре ще се развиват важните въпроси, които изискват концентрация и мъдрост, отговорните дела, важните стъпки. Но чувствата, могат да ви подведат, ако не слушате интуицията си.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук