Седмичен хороскоп 12 – 18 септември

477 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен, тази седмица може да бъде доста проблемна. На първо място, трябва да обърнете внимание на здравето си. Съсредоточете се върху правилното хранене. Премахнете застоялата храна от хладилника, откажете се от алкохолни и енергийни напитки. И никакви дюнери, банички и кебапчета от улични търговци. Вероятността от хранително отравяне и разстройство се увеличава, така че стриктно следете за качеството на храната. Друга потенциално проблемна тема е свързана с усложняване на отношенията в работния колектив – възможно е да възникнат недоразумения с някои колеги.

Може би, ще почувствате някои ограничения и пречки в работата си. Каквото и да предприемете, всичко ще се обърква и няма да е ясно къде ще възникне следващото препятствие по пътя. Възможно е забавянето във вашите дела да бъде свързано с общо влошаване на здравето, физическа слабост и повишена умора. Докато се опитвате да свършите нещата възможно най-бързо, често може да правите грешки, след което да ги коригирате и да правите нови. При такива условия нервната ви система ще изпита силен стрес. Старайте се да дозирате натоварването, не се пренапрягайте.

ТЕЛЕЦ:

Тази седмица ще е доста напрегната за представителите на зодия Телец. На първо място, нестабилност може да възникне в романтичните връзки и в отношенията с приятели. Препоръчително е да се въздържате от изясняване на отношенията с любимия. Може би, между вас ще възникне неразбирателство, недоразумение. Опитайте се да не давате повод за ревност и бъдете по-толерантни към думите и поведението на любимия човек. Приятелските контакти, също могат да бъдат в центъра на вашето внимание и важни събития да се въртят около тях.

Въпреки че значението на приятелствата в живота ви нараства, в същото време напрежението в отношенията с приятели също ще се увеличи. Не са изключени странни конфузни ситуации, когато няма да имате пълна яснота какво се случва. Опитайте се да се уверите, че вашият любим не се пресича с вашите приятели - може да възникне кавга между тях.Също така е по-добре да не посещавате развлекателни събития, нощни клубове и ресторанти. Ако имате деца, може да се обезпокоите от тяхното поведение. Детето може да се опита да ви измами по някакъв начин, като например да скрие от вас лоша оценка в училище или порицание, получено за лошо поведение.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, често могат да се сблъскат с противодействие и спъващи фактори. Затова няма да ви е лесно да постигнете осъществяването на вашите инициативи. Опитайте се да избягвате остри теми, когато общувате с родителите и членове на семейството. Не им обещавайте нищо, в което не сте сигурни. Нереалистично е да разчитате, че сега ще бъде възможно да намерите взаимно разбирателство с тях. Не са изключени някои битови неприятности у дома. Например съседите на горния етаж могат да наводнят апартамента ви и да трябва спешно да направите ремонт.

Проблемите в жилището могат да насочат вниманието ви към решаване на други битови проблеми. Но засега е по-добре да не планирате съвместна работа със семейството, поради високата вероятност от разногласия. Друга проблемна тема от седмицата може да е свързана с вашия професионален и социален статус. Опитайте се, да се дистанцирате от влиятелни хора. Намалете инициативите си, опитайте се да не правите неща, за които никой не ви моли. Бъдете гъвкави в спорни ситуации - в противен случай може да възникне кавга. Най-натоварените дни от седмицата са петък и събота.

РАК:

През тази седмица на представителите на зодия Рак се препоръчва, да бъдат по-избирателни в контактите с околните и в създаването на нови познанства. Може би в полезрението ви ще влезе човек, който ще се представя за някой, който е в действителност не е. Възможно е да ви бъдат дадени и неизпълними обещания. Сега обаче цената на думите, ще е нищожна и е едва ли след тях ще последва нещо. Може би ще чуете слухове и клюки, засягащи вас и вашите близки. Бъдете по-внимателни при движение, когато пътувате в градския транспорт или с личния автомобил.

Поради известна разсеяност, може да загубите документи, да ги оставите някъде. Внимавайте да не нарушите правилата за движение. Тази седмица също, може да бъде свързана с преоценка на някои положения във вашата ценностна система. Това е особено важи за младите, които тепърва разработват жизнения си стандарт. А преоценката ще се дължи на факта, че ще получите нова информация, чийто смисъл не се вписва в предишните ви представи. Това е неблагоприятно време за пътувания на дълги разстояния с личен автомобил - по пътя могат да възникнат усложнения и технически повреди. Нарушенията на пътя могат да доведат до глоби.

ЛЪВ:

През тази седмица представителите на зодия Лъв могат да се сблъскат с неочаквани форсмажорни събития. На първо място, тези събития могат да доведат до рязко увеличаване на финансовите разходи. Вашите доходи може да са по-малко от очакваното. Трябва да се има предвид, че тези дни няма да сте склонни да правите логични изводи и вземате практични решения. Някои от вашите финансови решения, ще водят до загуби. Например, това важи особено за пазаруването. Може да закупите нещо, което няма да ви трябва в бъдеще.

Трябва също да бъдете по-внимателни, когато плащате за покупки в магазини и пазари - вероятността от кражба или загуба на пари сега се увеличава. Освен това може да възникне повреда на скъпа техника, което ще изисква спешен ремонт или закупуване на резервно оборудване. Липсата на необходимата сума кеш, може да доведе до опити за вземане на финансови заеми, което само по себе си е доста обезпокоителен и непредвидим процес. Вероятността от финансови загуби се увеличава. Затова на първо място е препоръчително да се погрижите за безопасността на имуществото си. Въздържайте се от всякакви финансови инвестиции. Отношенията с приятели също могат да се влошат, заради заеми, дългове.

ДЕВА:

Въпреки желанието на представителите на зодия Дева да бъдат по-инициативни и да се заемат с наболелите проблеми, седмицата ще бъде доста напрегната. Външните обстоятелства могат да се развият по такъв начин, че всяка ваша инициатива да срещне пречки. Докато сте интелектуално активни и настроени да търсите взаимно разбирателство с хората около вас, трябва да имате предвид, че сега е по-добре да изграждате отношения въз основа на трезва преценка и да не си правите илюзии относно честността и благоприличието на вашите познати.

Възможно е да разберете, че брачния партньор или колега ви мамят. Не бързайте да правите прибързани заключения. Може би някой ви заблуждава или вие самите се заблуждавате. Не забравяйте, че не живеете във вакуум и имате отговорности към тези хора, които са важни за вас. Освен това не са изключени трудности в отношенията с човек, който е авторитет за вас. Това може да е ваш роднина или началник в работата. Като цяло това е неблагоприятно време за всякакви преговори и споразумения с когото и да било.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица е по-добре да се пазят от тайни и интриги. Това важи особено за клюки, различни задкулисни действия, опити за разследване, за да разберете нещо скрито от вас. Не забравяйте, че всяка ваша тайна дейност, ще бъде разкрита и ще стане публично достояние. Не правете неща, от които може да се срамувате по-късно. Особено важно е да не нарушавате закона. През този период може да се засили вниманието на представителите на закона към вашата личност и към това, което правите. В бизнеса са възможни проверки, ревизии и глоби.

Също така по това време може да изпитате психологически дискомфорт, депресивни състояния поради факта, че не може да действате свободно поради ограничения. Опитайте се да не оставате сами дълго време - това ще допринесе за усилване на психологическите проблеми. Може да почувствате, че нямате достатъчно енергия, за да се справите с ежедневните дейности. Възможно е това да са симптоми на настинка или инфекциозно заболяване - все пак сега настъпва сезона на грипа. Опитайте се да отделите повече време за почивка и се пазете от заболявания.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да усещат общата нестабилност на ситуацията с тях и около тях. Не разчитайте на спокоен и премерен ритъм на живот в тези дни. Възможна е много суетна и непродуктивна комуникация. По-често от обикновено с вас могат да се свързват приятели и познати, включително и такива, с които не сте поддържали отношения от дълго време. Ако имате любим човек, опитайте се да не се появявате с него в компанията на приятели. Това може да доведе до недоразумения между някой от вашите приятели и човека, когото обичате. Самите вие може да станете неволно ябълката на раздора, тъй като всички ще очакват от вас повече внимание.

Опитайте се да не посещавате шумни компании и развлекателни събития, за да не увеличите фактора на нестабилност. За семейните основна грижа ще бъдат децата, тяхното поведение и притесненията, свързани с материалната им подкрепа. Могат да се случат непредвидими събития, които в един момент ще променят настоящата ситуация. Например може да възникне техническа повреда, от която зависят много неща в живота ви. Да кажем, че ако постоянно работите на компютър, тогава неговата повреда ще доведе до известно объркване.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да бъдат изцяло зависими от неблагоприятните външни обстоятелства. Характерно е, че може да бъдете лишени от възможността да поемете инициативата и някой да решава личните ви дела вместо вас. Ситуацията се усложнява от факта, че може да не намерите с какво да противодействате на това, защото няма да имате достатъчно ресурси. И често ще се случва, по един или друг начин да се приспособявате, адаптирате към тези обстоятелства, за да минимизирате възможните щети за себе си.

По темата за кариерата може да се окажете в двусмислена ситуация. От една страна, могат да ви направят предложение в работата, да ви поверят определена отговорна задача, благодарение на която професионалният ви статус да се повиши. От друга страна, ситуацията в семейството и отношенията с близките, няма да ви позволи надежден тил – няма да имате нужната поддръжка и подкрепа. Възможно е да се появи и друг проблем: ще ви е трудно да намерите правилния баланс между разпределението на времето между работата и дома. И недоволство ще има както от шефовете, така и от членовете на семейството.

КОЗИРОГ:

На представителите на зодия Козирог ще им бъде трудно да съберат мислите си и да тръгнат, в определена посока през тази седмица. Проблема е, че в тези дни броят на хората в полезрението ви може да се увеличи драстично. Възможно е да имате много контакти, срещи, разговори. Може да ви връхлети информационна буря, която да ви обърка. Например да чуете противоречиви мнения и с някои хора отношенията ви да се влошат. Пътуванията и срещите, планирани за тези дни, могат да се провалят по независещи от вас причини. Препоръчително е да се въздържат от дълги пътувания. По пътя може да срещнете различни непредвидени инциденти.

В този период пространствената ви ориентация може да е отслабена, така че се опитайте да не се скитате в непознати райони - в противен случай лесно можете да се изгубите, да се качите на грешен автобус или да вземете грешен влак. Образованието може да бъде друга проблемна област. Способността ви да се съсредоточите върху предмета, който изучавате, може да бъде нарушена, което да понижи учебните ви резултати. Възможно е да бъдете изправени пред задачата да разрешите много проблеми и ще положите големи усилия да се справите с тях. Но човешката сила не е неограничена и рискувате да оставите повечето случаи недовършени.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей ги очаква една напрегната седмица. Парите може да са основният проблем. Възможно е да работите усилено и упорито, но ще бъде трудно да получите подходящата финансова печалба от това. В същото време вашите финансови нужди може да скочат рязко, което допълнително да засили напрежението. Възможна е повреда на оборудване. Обърнете специално внимание на сигурността на съхранението на вашите пари - в противен случай съществува риск да пострадате от измама. Ако използвате електронни системи за разплащане в интернет, препоръчително е да промените паролите си и да направите защитата на вашите поверителни данни по-надеждна.

Също така през този период се опитайте да не боравите с остри и режещи предмети, избягвайте отровни препарати. Вероятни са травми. Възможно е напрежение в отношенията с любимия човек. Проблема е, че вашите сексуални желания може да се увеличат. Но вашите нужди да не съвпадат с тези на вашия партньор. Въздържайте се от прекомерна настойчивост и прояви на ревност. Опитайте се да бъдете по-меки и внимателни в отношенията си с вашата половинка.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица ще им бъде трудно да се ориентират правилно в настоящата ситуация и да вземат информирани решения. Препоръчително е да се откажете от инициативи в личния живот. Възможно е да възникнат трудности в партньорството. Става дума както за колегите в работата, така и за партньора в брака. Може да сте склонни да не се доверявате и да станете подозрителни към инициативи, идващи от партньора. Може да грешите - опитайте се да не правите прибързани заключения и пазете мнението си за себе си.

Тези дни се характеризират с липса на искреност и честност в партньорствата. Ето защо е по-добре да се въздържате от подписване на каквито и да било споразумения за сътрудничество. Когато се опитвате да действате сами, вашите лични намерения може да влязат в конфликт с околните. Например, да не получите подкрепа от членове на семейството и близките роднини. И при тези условия ще се чувствате сякаш губите опора, което е много трудно, когато на дневен ред има сериозни въпроси за решаване. Преди да предприемете нещо помислете за последствията. И ако нямате ясно разбиране за тези последствия, тогава е по-добре да се въздържате от активни действия за момента, защото грешките могат да бъдат по-скъпи от бездействието.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук