Седмичен хороскоп 12 – 18 юни

5450 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен могат да се сблъскат с трудности в деловите контакти и пътуванията. Информационният фон се развива неблагоприятно - често ще се получава негативна информация или тя ще бъде недостоверна. При тези условия вероятността от вземане на грешно решение се увеличава. Не правете прибързани заключения и се опитайте внимателно да проверите повторно постъпваща информация. През втората половина на седмицата може да изпитате нарастваща нужда от хармонично общуване с околните.

Приятелското отношение към другите, ще ви позволи да получите техните реципрочни чувства. Предстоят ви много приятни срещи, общуване с интересни творчески личности, вълнуващи образователни пътувания. Ако преди сте имали лоши отношения с някой от вашите роднини, братя, сестри или познати, то през тези дни ще имате възможност да се помирите. Ще имате достатъчно такт и психологическа интуиция, за да хармонизирате отношенията. Ако сте необвързани и търсите своята половинка, тогава не се затваряйте в дома си, а общувайте активно. Само сред хората може да срещнете бъдещата си половинка.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, могат да се сблъскат с финансови затруднения. Вашите интелектуални способности да намирате нестандартни решения в трудни ситуации, ще се засилят. Препоръчително е да обмислите заедно с едномишленици и приятели най-обещаващите области на развитие. Успешно ще се развива обучението - ще може да овладеете голямо количество полезна информация за кратко време. През втората половина на седмицата, може да поискате да промените коренно нещо в семейния си живот или у дома.

Много от вас може да започнат спонтанно да пренареждат мебелите или дори да правят козметичен ремонт. Жаждата за подновяване на обичайния живот, ще бъде вашата основна движеща сила. Освен това ще бъдете доминирани от желанието за радикална промяна, да правите нещата така, както никой друг. Не е нужно да се съпротивлявате на желанията си. Ще отнеме кратко време и ситуацията у дома ще приеме обичайната си предишна форма. Моментът е подходящ за закупуване на декорации за дома, неща, които ще направят семейното гнездо още по-уютно и красиво. Повишените доходи ще ви позволят да правите такива покупки. Ако търсите квартира под наем, то тази седмица може спокойно да уредите всичко.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Близнаци ги очаква неясно време. Това ще бъде почувствано особено от тези, които правят кариера и са в постоянен контакт с висшето ръководство. Бъдете готови, че работата ви за предходния период ще бъде обект на ревизия и критика. Въпреки това, не бързайте да се разстройвате. Почти веднага след това, ще ви бъде предложена нова работа, където ще може успешно да се докажете и да увеличите доходите си. През този период не проявявайте прекомерна инициативност и не налаайте волята си на другите – това е път за никъде.

През втората половина на седмицата може да бъдете необичайно чаровни и приятелски настроени в общуването. Това веднага ще усетят тези, които влизат във вашия приятелски кръг. Другите ще искат да се срещат и говорят с вас. Ако мобилният ви телефон е звънял от време на време, сега ще звъни непрекъснато. Ще трябва да помагате за разрешаването на проблеми, да давате съвети, да изслушате, съчувствате. Вие сами обаче, ще се стремите към такова общуване. Във вашето полезрение със сигурност ще се появят нови хора, човешките и бизнес връзки значително ще се разширят. Успешно ще се развиват пътувания, срещи, кореспонденция. Освен това учението ще ви се отдава по-лесно. Добро време за възстановяване на добрите отношения с роднини, приятели, съседи.

РАК:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Рак, ще успеят сериозно да повишат професионалните си умения и да разширят знанията си. Това е чудесно време за полагане на изпити, защита на дисертация, публикуване или изпращане на автобиография за работа. Като цяло пред вас се откриват по-широки перспективи. Трябва обаче да запомните, че е нужно да работите усилено. Опитайте се да действате по-смело, упорито и да си поставите амбициозни цели. В този случай със сигурност ще постигнете повече.

Препоръчително е да действате открито. Не търсете заобиколни решения там, където срещате пречки. Когато карате кола, бъдете по-внимателни – нарушенията на пътя няма да останат незабелязани и могат да доведат до глоби. През втората половина на седмицата може да се засили нуждата ви от уединение и комфорт. Възможно е да се почувствате малко уморени от шумната и суетна комуникация и просто да искате да си починете от всички в тишина. Намерете място, където може да останете сами. Много положително време за тези, които се занимават с духовни практики, прекарват много време в медитация или молитва. Това е седмицата, в която може да балансирате душевното си състояние.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, могат да се сблъскат с форсмажорни събития. В резултат на неочакван инцидент може да се наложи бързо да коригирате първоначалните си планове. Не се препоръчва участие в колективни дейности като събрания, съвещания, конференции. Като цяло просто ще си загубите времето, ако влезете в колективен процес на обсъждане на проблеми. Много по-продуктивно е да останете в сянка. Въздържайте се също от заеми.

Втората половина на седмицата е добро време за личностно развитие и за забавления с приятели. Много от вас ще изпитат силна нужда да променят живота си, да започнат радикално нов цикъл. Съсредоточете се върху съветите и подкрепата на приятелите – те ще ви подскажат правилната посока. В приятелския кръг ще започнете да осъзнавате себе си като част от определена общност, екип, обединен от общи интереси и стремежи. През това време също ще успеете да разширите социалния си кръг и да се забавлявате.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Дева ще се сблъскат с затруднения в партньорствата. Става дума както за брачните отношения, така и за бизнес връзките. Външните обстоятелства могат да попречат на вашите инициативи. Ще почувствате, че властни хора могат да повлияят за неблагоприятен изход на вашите проекти. Ако комуникирате много в интернет, може да изпаднете в конфликтна ситуация. Възможни са кавги с половинката.

Втората половина на седмицата вероятно ще бъде свързана с ново осъзнаване на житейските ви цели и насоки. Препоръчително е да прекарвате повече време в уединение и да се съсредоточите върху намирането на отговори на вашите въпроси. Със сигурност ще постигнете ново осъзнаване на своята личност и възможности. Възможно е да постигнете това намирайки се някъде в изолация, но не е важно къде се намирате, а че това е време на вашето духовно израстване и трансформация. Също така е благоприятно време за нарастване на вашето влияние и авторитет в социален и кариерен план.

ВЕЗНИ:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Везни ще е нееднозначна. Много ще зависи от вашата репутация. Ако се ползвате с авторитет, ще може успешно да преодолявате препятствията. Възможни са кадрови промени в кариерата. Ако заемате по-ниска позиция в работата, винаги може да разчитате на разбиране и подкрепа от страна на началниците. Основното за успеха през тази седмица е да бъдете дисциплинирани и да не изпускате от поглед стратегическите си цели. В този смисъл ще може значително да придвижите проектите си напред. Това обаче не е най-доброто време за командировки и професионално обучение.

Втората половина на седмицата е обещаващо време. Ще може значително да разширите и актуализирате кръга си от контакти, особено тези, свързани с приятелите. Много от вас ще почувстват увеличаване на дарбата си на прозорливост. Ще може да предвидите някои събития и това знание ще дойде при вас като някакво прозрение. Също така е добър момент да преразгледате някои от предишните си планове и набележите нови задачи. Благоприятно ще се развиват дългите пътувания – сега ще имате повишен интерес към други страни и култури.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, могат да почувстват нарастване на креативността и ще се настроят за ново начало. Имате добри шансове за успех, ако вземете необходимите предпазни мерки и не се увличате твърде много. Не водете излишно рискована финансова политика, не инвестирайте големи суми в ненадеждни проекти. Това важи особено за играчите на фондовите и валутните пазари. Не е желателно да използвате взети на заем пари от други хора. Вашите хобита могат да доведат до големи финансови разходи - има смисъл да намалите желанията си.

През втората половина на седмицата може да изненадате мнозина с активната си гражданска позиция и готовност да отстоявате смело интересите си в обществения живот. Много от вас ще успеят да постигнат желаната цел – важно е да я имате и да предприемете конкретни стъпки за постигането й. Това се отнася както за социалния, така и за професионалния и личния живот. Повишава се вашата сексуална активност и привлекателност. Ще сте готови да отидете малко по-далеч в интимните отношения, отколкото обикновено си позволявате. Увеличава се вероятността да влезете в близки отношения с човек с по-висок статус.

СТРЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Стрелец, могат да се сблъскат с обтегнати отношения в личният живот и бизнес. Ако вие и вашият партньор живеете в дома на родителите, тогава е възможен класически конфликт, на поколенията. Ако с любимия човек сте наели помещение за бизнес, тогава може да възникнат разногласия по тази тема. Например вашият партньор ще се опита да намали дела на плащанията си за поддръжка на помещенията за ваша сметка. Възможно е също наемодателят да се опита да преразгледа отношенията с вас в посока увеличаване на наема.

Най-сериозните партньорски конфликти, ще се разрешат най-добре през втората половина на седмицата. В същото време семейните, ще се чувстват доста щастливи. Това е прекрасно време за влюбените. Добър период за обявяване на годеж, провеждане на сватба или други церемонии. Ако сте планирали да отидете заедно на туристическо пътуване, тогава тези дни са доста подходящи. Отношенията с другите хора също ще се развиват хармонично и добронамерено. Чрез взаимоотношенията с другите, ще може да повишите своя авторитет и ниво на образование.

КОЗИРОГ:

През първата половина на седмицата за представителите на зодия Козирог, ще успеят да повишават качеството на деловите си връзки, както и на умението си да намират общи интереси с различни хора. Препоръчително е да се вслушвате в мнението на други хора. Опитайте се да избягвате конфликти и стресови ситуации, тъй като това може да повлияе негативно на вашето здраве. Трябва да сте по-селективни в контактите. Това е стресиращ момент за взаимоотношенията на работното място. Опитайте се да ограничите пътуванията и да не се претоварвате с информация.

Втората половина на седмицата е благоприятна за медицински и уелнес процедури. Това е уникален шанс да подобрят здравето си тези, които страдат от хронични заболявания. Всяко лечение през този период може да бъде много по-ефективно, отколкото в друго време. Добър момент да се подложите на диета, да балансирате метаболизма в организма и да придобиете красива фигура. Всички дела тази седмица ще се развиват лесно и свободно. С голямо удоволствие ще почистите работното си място и дома. Между другото, редът в делата ще зависи пряко от здравословното състояние и обратно. Вашето благосъстояние ще се подобри значително, ако поставите нещата в ред. Това е подходящо време да се отървете от вредните навици.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Водолей се препоръчва, да се въздържат от авантюристични действия. Вашите романтични увлечения могат да доведат до кавги. Основната причина за напрежението може да е свързана с обсъждането на темата за парите - какви доходи и какво трябва да харчите. Такива разговори с любимия човек могат да доведат до обвинения в алчност и комерсиализъм. Моментът е добър за установяване на конструктивно сътрудничество с колегите на работа. Ще имате достатъчно енергия и сила, за да издържите дълго време на интензивно физическо натоварване. Добре е да започнете балансирана диета успоредно с физическата активност.

Втората половина на седмицата е благоприятно време за брачните отношения. На много от вас може да се случи нещо приятно, радостно. Ако сте женени и имате деца, те със сигурност ще ви зарадват с успехите си. Образователните и възпитателни дейности ще дадат чудесен резултат. Добре е цялото семейство да отидете на развлекателно мероприятие като цирк или концерт. Креативните от вас, ще изпитат емоционален подем и ще могат успешно да покажат своите таланти. Чудесно време за годежи и сватби, семейни тържества, годишнини.

РИБИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби им предстои да вземат решение за посоката на техните инициативи. Не е желателно да влизате в спорове с членовете на семейството и близките роднини. Семейните конфликти, ще са основна заплаха за вашите инициативи и е по-добре да направите всичко, за да ги избегнете. Ако живеете с родителите си, това може да е поредният бунт срещу ограниченията на личната ви свобода. Въпреки това имате шанс да избегнете конфликт, ако отложите конфронтацията за втората половина на седмицата.

По това време семейните връзки се укрепват. В основата на вашето благополучие ще бъдат добрите отношения в семейството, с роднините. Това е чудесно време за ремонт у дома или на вилата, пренареждане на мебелите, декорация. Освен това ремонтните дейности ще протичат изненадващо лесно и бързо. Цялото семейството ще работите заедно, за да направите семейното гнездо по-уютно и удобно. Ако не сте планирали ремонт, тогава може да направите общо почистване. Също така е добър момент за дълъг цикъл от диетични и уелнес превантивни мерки за насърчаване на здравето.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук